Real Racing 2 Xperia S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
Real Racing 2 Xperia S

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

tktk

Üye
ben bu oyunu indirip yükledim fakat oyun yarım ekranda çalışıyor ve menu gözükmüyor yardım

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bendede var xperia s mi kullanıyorsun ben ics ye gectıkten sonra duzgun calısan bulamadım zaten

tktk

Üye
evet xperia s kullaniyorum ics ye yeni gectim geri kurtaramaz miyiz gectim geceli telde kasilmada basladi pek sevmedim

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
evet xperia s kullaniyorum ics ye yeni gectim geri kurtaramaz miyiz gectim geceli telde kasilmada basladi pek sevmedim
gerı donemezsın heralde aslında tam olarark bılmıyorum kasılmalar menu gecıslerıde mı oluyor oyunlarda mı

- - - Eklendi - - -

gerı donemezsın heralde aslında tam olarark bılmıyorum kasılmalar menu gecıslerıde mı oluyor oyunlarda mı
bende tam tersıne telefon daha da hızlandı ıcs de bence yazılımını yenıden yukle dostum sony pc com... adlı programdan o zaman duzelır dıye dusunuyorum ama ıste real racıng 2 calısmıyor ıcs de zaten yenı oyunu cıkıyor bu sene ıcınde cıkacagını belırtmıs ea games onu oynarız bızde grafıkler cok daha sahane

- - - Eklendi - - -

eger oyunlarda daha oncekı surume nazaran performans dusuklugu yasıyorsan ayarlar gelıstırıcı scenekler bolumune gel ordakı 2d uygulamalarda donanım hızlandırmayı kullan dıye bır secenek var oyun oynamak ıstedıgınde o secenektekı tiki kaldır bu secenektekı tıkı kaldırdıktan sonra oyun oynarsan cok daha ıyı performans alırsın ama scroll harketlerınde yanı kaydırma hareketlerınde kasılmalar olur menu gecıslerınde kasılmalar olur bu tıkı kaldırdıgında normal kullanımda ıse bu secenegı secerk kullan ama bnde kasılma donma vb bırsey olmadı belkı kullandıgın herhangı bır uygulamada bunu yapıyor olabılır en ıyısı sen telefon onarımı yap sony pc com.... programından

Xelord

Xelord

Üye

İnternetten telefonuna uygun orijinal gingerbreadı bulup flashtool ile flashlıcaksın.
Ama Bence ICS, GBye göre daha iyi olacaktır. Telefonun iyi bir telefon ICSye göre düşük olduğunu sanmıyorum. Kasmaması lazım. Aarkadaşın da dediği gibi 4.0.4ü onarmayı dene pc comp. ile.

• Beğen
Tepkiler: canaytekin

tktk

Üye
cevaplariniz icin sagolun deniyicem

• Beğen
canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
cevaplariniz icin sagolun deniyicem
ben google play den ındırdıgım ram temızleme programını kullanıyorum uyumsuz cıkmaması lazım fıfa 12 yı oynuyorum ben su anda zaten google playden easy task kıller programını ındır ısını gorur hd vıdeolar fılmler ızlemek ıstersen bs player ındır o da ucretsız google playde ben olmassa sana fıfanın baska bır apksını bulurum

- - - Eklendi - - -

ben google play den ındırdıgım ram temızleme programını kullanıyorum uyumsuz cıkmaması lazım fıfa 12 yı oynuyorum ben su anda zaten google playden easy task kıller programını ındır ısını gorur hd vıdeolar fılmler ızlemek ıstersen bs player ındır o da ucretsız google playde ben olmassa sana fıfanın baska bır apksını bulurum
mesaj hafızan dolmus

- - - Eklendi - - -

İnternetten telefonuna uygun orijinal gingerbreadı bulup flashtool ile flashlıcaksın.
Ama Bence ICS, GBye göre daha iyi olacaktır. Telefonun iyi bir telefon ICSye göre düşük olduğunu sanmıyorum. Kasmaması lazım. Aarkadaşın da dediği gibi 4.0.4ü onarmayı dene pc comp. ile.
profil resmın guzelmıs harıka bır fılmdı

Xelord

Xelord

Üye
"Bu maskenin arkasında etten fazlası var. Bu maskenin arkasında bir fikir var ve fikirlere kurşun işlemez." :)

• Beğen
canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
"Bu maskenin arkasında etten fazlası var. Bu maskenin arkasında bir fikir var ve fikirlere kurşun işlemez." :)
telefonu yenı aldıgımda altyazılı olarak telefonda yenıden ızlemıstım tadı baskaydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...