evet xperia s kullaniyorum ics ye yeni gectim geri kurtaramaz miyiz gectim geceli telde kasilmada basladi pek sevmedim
gerı donemezsın heralde aslında tam olarark bılmıyorum kasılmalar menu gecıslerıde mı oluyor oyunlarda mı
- - - Eklendi - - -
gerı donemezsın heralde aslında tam olarark bılmıyorum kasılmalar menu gecıslerıde mı oluyor oyunlarda mı
bende tam tersıne telefon daha da hızlandı ıcs de bence yazılımını yenıden yukle dostum sony pc com... adlı programdan o zaman duzelır dıye dusunuyorum ama ıste real racıng 2 calısmıyor ıcs de zaten yenı oyunu cıkıyor bu sene ıcınde cıkacagını belırtmıs ea games onu oynarız bızde grafıkler cok daha sahane
- - - Eklendi - - -
evet xperia s kullaniyorum ics ye yeni gectim geri kurtaramaz miyiz gectim geceli telde kasilmada basladi pek sevmedim
eger oyunlarda daha oncekı surume nazaran performans dusuklugu yasıyorsan ayarlar gelıstırıcı scenekler bolumune gel ordakı 2d uygulamalarda donanım hızlandırmayı kullan dıye bır secenek var oyun oynamak ıstedıgınde o secenektekı tiki kaldır bu secenektekı tıkı kaldırdıktan sonra oyun oynarsan cok daha ıyı performans alırsın ama scroll harketlerınde yanı kaydırma hareketlerınde kasılmalar olur menu gecıslerınde kasılmalar olur bu tıkı kaldırdıgında normal kullanımda ıse bu secenegı secerk kullan ama bnde kasılma donma vb bırsey olmadı belkı kullandıgın herhangı bır uygulamada bunu yapıyor olabılır en ıyısı sen telefon onarımı yap sony pc com.... programından