C6-01 v111.040.1511 Final ( güncelleme 01.11.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Eline sağlık Hakan. Sonunda fırsatını bulup cumartesi günü senin cfw yi yükledim. Ancak flash atarken usb bağlantımla ilgili biraz sıkıntı yaşadım. Sonrasında flashladım ama hiçbir programı yükleyemiyordum :S Ayrıca sistem dosyalarına da ulaşamıyordum. Ben de dün akşam tekrar format atıp tekrar flashladım. Ardından yedeklemelerimi "dosyalar" hariç geri yükledim. Şuan yazılım normal, program da yükleyebiliyorum, unsigned uygulama da yüklüyorum ama C:\sys, C:\private nin içini falan göremiyorum :S Şimdi yeni versiyonu gördüm bakalım onu da deneyeceğim. Sanki birşey atlıyorum ama ne bulamadım :/

- - - Eklendi - - -

Yeni tarayıcıyı eklememişsin, sorun mu çıkartıyordu?

-------------

Bu arada ben ayılamamışım onu anladım :D rompatcher yok ben sistem dosyalarına ulaşmaya çalışıyorum :)))

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık Hakan. Sonunda fırsatını bulup cumartesi günü senin cfw yi yükledim. Ancak flash atarken usb bağlantımla ilgili biraz sıkıntı yaşadım. Sonrasında flashladım ama hiçbir programı yükleyemiyordum :S Ayrıca sistem dosyalarına da ulaşamıyordum. Ben de dün akşam tekrar format atıp tekrar flashladım. Ardından yedeklemelerimi "dosyalar" hariç geri yükledim. Şuan yazılım normal, program da yükleyebiliyorum, unsigned uygulama da yüklüyorum ama C:\sys, C:\private nin içini falan göremiyorum :S Şimdi yeni versiyonu gördüm bakalım onu da deneyeceğim. Sanki birşey atlıyorum ama ne bulamadım :/

- - - Eklendi - - -

Yeni tarayıcıyı eklememişsin, sorun mu çıkartıyordu?
eski yazılımda rompatcher olmadan sys ve private içerisini görmen gerekirdi aslında ama bende çalışan mod nedense denediğim diğer kişilerde çalışmadığı için kaldırdım. sys ve private için eski bildiğimiz yönteme (open4all) devam :) tarayıcı konusuna gelirsek te şu ana kadar bulduğum tarayıcılar sadece sürüm numaraları değiştirilmisti ve yeni tarayıcıymış gibi gösteriliyordu. Yani hiçbir artısı yanı yok o yüzden eklemedim.

doctorrr

doctorrr

Üye
hakan senden bir istekte bulunucam fp1 search widget ıtıda eklermisin sanırsam bi mif değişecek yaparsın dimi :)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
doctorrr

doctorrr

Üye
bir bakayım hallederiz. Bazen sadece mif değiştirmek yetmiyo.
tamam :spr iyi olur ben ayıklamaya kalktım bikaç şeyi atladım heralde onu bu cfw ye gömersen çok iyi olur :spr bide ben rompatcher gömüyorum gerek varmı :bilmm

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
rom'a gömüyorum dediysen; gerek yok bence rompatcher ı sonradan c'ye kurarsın.
görmüyorum dediysen; ben eklemedim sys, private dosyalarını görmek isteyen kullanıcılar olursa kendileri yüklerler. :)

doctorrr

doctorrr

Üye
rom'a gömüyorum dediysen; gerek yok bence rompatcher ı sonradan c'ye kurarsın.
görmüyorum dediysen; ben eklemedim sys, private dosyalarını görmek isteyen kullanıcılar olursa kendileri yüklerler. :)
:spr sağol :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu CFW'yi kullanıyorum birkaç haftadır.
(Gerçi widgetları kendime göre özelleştirdim biraz.
Şeffaf 3D Saat, Şeffaf Facebook, Şeffaf E-posta, Şeffaf Ajanda Widgetı, Şeffaf Bluetooth-Wifi-Mobilveri)
Çok da memnunum. Eline sağlık.

[video=youtube;ED95dGX2Rj4]http://www.youtube.com/watch?v=ED95dGX2Rj4[/video]

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Bu CFW'yi kullanıyorum birkaç haftadır.
(Gerçi widgetları kendime göre özelleştirdim biraz.
Şeffaf 3D Saat, Şeffaf Facebook, Şeffaf E-posta, Şeffaf Ajanda Widgetı, Şeffaf Bluetooth-Wifi-Mobilveri)
Çok da memnunum. Eline sağlık.

[video=youtube;ED95dGX2Rj4]http://www.youtube.com/watch?v=ED95dGX2Rj4[/video]
video için teşekkürler. görselliği epey bir değiştirmişsin. sorun çıkarmaması mutlu etti. herhangi bir sorun görürseniz bildirmeniz sonucu düzeltilecektir. iyi günlerde kullanın..

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Paşam Ram kullanımı kaç? Ortalama

akmaci

Üye
nasıl yüklüyoz

- - - Eklendi - - -

nasıl yükleniyo

alican558558

Üye
kardeşim ellerine sağlık çok güzel olmuş ben koyduğun tema efektini kaldırmak istiyorum orjinal efekti koymak istiyorum nasıl yaparız ya da sen düzeltebilir misin kardeşim

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
açılıstaki gereksiz programlar kapatılmışmı

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ellerine sağlık çok güzel olmuş ben koyduğun tema efektini kaldırmak istiyorum orjinal efekti koymak istiyorum nasıl yaparız ya da sen düzeltebilir misin kardeşim
eğer istersen nokia cooker yardımıyla yapabilirsin ama yapamam dersen de senin için orjinal efektler eklenmiş bir dosya hazırlayabilirim. Mesaj atman yeterli

- - - Eklendi - - -

açılıstaki gereksiz programlar kapatılmışmı
valla kardeşim ne yalan söyleyeyim açılışta açılan sistem uygulamalarına bilerek dokunmadım. zaten o programları sen eninde sonunda kullanıyorsun. Bana sorarsan bırak sistem açılışında açılsın gereksiz olsa konulmazdi. Yine de çok isteyen olursa ekleyebilir yada mesaj atarsanız yardımcı olabilirim.

miaculpa

miaculpa

Üye
eline sağlık hocam c7 kullansam direk yüklerdim

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Eline sağlık Hakan :) 10 gün olacak neredeyse yükleyeli. Özellikle şarj yönünden gayet iyi şimdilik 2,5 gün falan gidiyor ki oyun, müzik ve internete rağmen bence iyi. Yalnız nedense geçen akşam müzik player takıldı kaldı. Appstopla falan durdurdum tekrar açtım çalışmadı :/ reset attım sorn geçti ama neden yaptı çözemedim.
Widgetlerin şeffafları sorun mu yaratıyordu? şeffafları kullanmamışsın da.

alican558558

Üye

eğer istersen nokia cooker yardımıyla yapabilirsin ama yapamam dersen de senin için orjinal efektler eklenmiş bir dosya hazırlayabilirim. Mesaj atman yeterli

- - - Eklendi - - -

valla kardeşim ne yalan söyleyeyim açılışta açılan sistem uygulamalarına bilerek dokunmadım. zaten o programları sen eninde sonunda kullanıyorsun. Bana sorarsan bırak sistem açılışında açılsın gereksiz olsa konulmazdi. Yine de çok isteyen olursa ekleyebilir yada mesaj atarsanız yardımcı olabilirim.

hakan kardeşim bana özel cfw hazırlar mısın sadece orjinal fp1 widgetları ve fp1 müzik çalar, task switcher ve fp1 web browser 8.2 olan bir de sistem hackli olsun yeter. Yani yaptığın http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-cfw-yeni-guncelleme-06-08-2012-a-661336.html bu cfw den bu söylediklerim haricindekileri çıkarıp yapabilir misin ? Dediğim gibi tema efektide orjinal olacak. Şimdiden teşekkürler. mesajını bekliyorum kardeşim :)

Üst Alt