Sizce kabul etsem mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi
Sizce kabul etsem mi ?
Böyle benzer şekildeki onu mu bunu mu alim konularından pek haz etmiyorum ve pek haz edilmiyor biliyorum ama buna benzer bir konu bulamadım karar vermeden önce birde size sorayım dedim.Bildiğiniz gibi elimde Iphone 4 var bir arkadaşım kendi Galaxy Note'u ile takas etmeyi önerdi cidden aklıma takıldı sizce kabul etsem mi ? Zaten ocak-şubat gibi telefon değiştireceğim bu sürede birde Galaxy Note kullanayım diye düşünüyorum ama emin değilim tabi.Zaten telefondan oyun oynamam uygulamalarıda yeterli gelecektir.Tarayıcısı, ekran boyutu ve kalemi için değiştirmeyi planlıyorum.Ayrıca bayadır süredir -uzun süreli- bir Android telefon kullanmamıştım hem onuda biraz kullanırım diye düşünüyorum.Birde size sorayım dedim sizce değiştireyim mi yoksa değiştirmeyeyim mi ?

Lütfen cevap yazacaksınız cevaplarınıda yazın post yazar gibi Iphone ya da Note v.s yazmayın ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Terzi kendi söküğünü dikemiyor :ehe Ben olsam kabul ederdim kardeşim :) İphone 4s dese ne ise de S2 ve Note İphone 4 den üstün.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
R.A.M

R.A.M

Üye
ekran boyutu senin için önemli değilse note al

• Beğen

fnldstntn

Üye
Boyutu sorun değilse değiştirmek iyi olur...

• Beğen
15097

15097

Üye
Ben olsam atlardım :D tabii ki de et! :D

• Beğen
Symbianize

Symbianize

Üye
Etmelisin :)

• Beğen
El-CD

El-CD

Üye
Boyutu fazla biraz ama guzel cihaz aklin kalmaz iPhone 4 de merak etme :)

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi

Ben olsam atlardım :D tabii ki de et! :D

Boyutu sorun değilse değiştirmek iyi olur...

ekran boyutu senin için önemli değilse note al

Terzi kendi söküğünü dikemiyor :ehe Ben olsam kabul ederdim kardeşim :) İphone 4s dese ne ise de S2 ve Note İphone 4 den üstün.

Bende öyle düşünüyorumda bir sorayım dedim yinede :ehe Zaten en büyük değiştirme sebebim ekran boyutu sorun olmaz yani :)

Fatih öyle oluyor valla başkası söz konusu olunca rahat rahat konuşuyorsunda şimdi elimdeki cihaz olunca birde bilene sorayım diyor insan :tebessüm:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bence iOs'tan sonra android çok mantıklı değil ama sen burada sadece bi süreliğine değişiklik olması için alıyorsan ve elindeki telefon i4 olduğu için değiştir derim. (4s olsaydı bence değiştirme derdim) bi süreliğine farklı bi deneyim yaşarsın (arayüz konusunda) iyi olur.

• Beğen

TransformerS34

Üye
değiştirmelisin bence.. Ama note da sorun olmasın? :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
ben olsam iphone dan geçmem :p

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi
bence iOs'tan sonra android clock mantıklı değil ama sen burada sadece bi süreliğine değişiklik olması için alıyorsan ve elindeki telefon i4 olduğu için değiştir derim. (4s olsaydı bence değiştirme derdim) bi süreliğine farklı bi deneyim yaşarsın (arayüz konusunda) iyi olur.

Bende onu düşünüyorum birde ekran boyutu çok ideal bana göre :kıskıs: Zaten ocak, şubat gibi telefon değiştireceğim sadece kısa sürelik bir değişiklik bu.Neyse karar verdim 1-2 güne değiştiririm artık.Yardım eden herkese teşekkürler :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

değiştirmelisin bence.. Ama note da sorun olmasın? :hmmm

Boyutu problem değil.Onun dışında bir problemi mi var ? :hmmm

TransformerS34

Üye

Bende onu düşünüyorum birde ekran boyutu çok ideal bana göre :kıskıs: Zaten ocak, şubat gibi telefon değiştireceğim sadece kısa sürelik bir değişiklik bu.Neyse karar verdim 1-2 güne değiştiririm artık.Yardım eden herkese teşekkürler :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Boyutu problem değil.Onun dışında bir problemi mi var ? :hmmm

Boyut problemi değil.. Teknik yada yazılımsal bir sorundan bahsediyorum :hmmm

15097

15097

Üye
Çok büyük ekranlı telefonları çok seviyorum :P: Bknz: Note :D

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
    Konu Sahibi
He şimdi anladım telefonu değiştirmek istemesinin altında bir problem mi yatıyor anlamında denildi sanırsam.Baktım bir problem yok değiştireceğim arkadaş biraz hava düşkünü bilirsiniz Iphone'da Iphone diye gezen tiplerden.

TransformerS34

Üye

Yazılımsal bir problemi mi varmış :hmmm biraz açar mısın ?

Hacı diyorumki donanımsal olarak fark var arada.arkadaşın neden değiştirmek istiyor.galaxy note'da sorun mu var ?yani tabiri caizse arızalı telefonu elden çıkarmayamı çalışıyor

15097

15097

Üye
He şimdi anladım telefonu değiştirmek istemesinin altında bir problem mi yatıyor anlamında denildi sanırsam.Baktım bir problem yok değiştireceğim arkadaş biraz hava düşkünü bilirsiniz Iphone'da Iphone diye gezen tiplerden.
Note'ta da iyi hava atılır aslında :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt