askerlik ile ilgili buyuklerim bakabilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
askerlik ile ilgili buyuklerim bakabilir mi
askerliğe kaç para veriyoruz gitmemek için nerelere başvuruyoruz ayrıca askerlik azda olsa yapıyor muyuz kısaca bu paralı askerliği kısaca açıklayabilir misiniz abilerimden rica ediyorum herkese sonsuz teşekkür ediyorum

KayraBey

KayraBey

Üye
Paralı askerlik yasa çıkınca olmuyor muydu? Hani adına Bedelli Askerlik dedikleri şey :) Şu an yine böyle bir uygulama var mı? Son Bedelli de hiç askere gitmiyorlardı.Öncekilerde 28 gün yapıp yemin edip geliyorlardı.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
öğrendiğim kadarıyla 30 milyar veriyorsun taksitli 15bin diğerleri taksit yapıyorlar askerlikte yapmıyorsun diye duydum

KayraBey

KayraBey

Üye
öğrendiğim kadarıyla 30 milyar veriyorsun taksitli 15bin diğerleri taksit yapıyorlar askerlikte yapmıyorsun diye duydum

Tamam duydun da bu iş böyle her zaman olmuyordu ki.Yeni mi çıktı yoksa bu stil askerlik? Devlet bir yasa çıkarır.Şu tarihten önce doğanlar şu zamana kadar başvurup para verip askerlik görevinden muhaf olur diye.Bu zaman geçenlerde de oldu.Üzerinden bayağı geçti ama.Hala devam mı ediyor onu merak ettim şimdi...

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
devam ediyor ben sağlam yerden haber aldım bunu yapan birisi var kendisi de yapmış askerliğine hatta bir hafta kalmış öyle gidip yatırıp imzayı atıp çıkmış gelmiş bana böyle anlattılar ben böyle oldu demiyorum anlatılanı aktarıyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu tamamen çıkacak olan yasaya bağlı.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
anlaşıldı kimse kesin cevabı bilmiyor askerlik şubesinden en doğru cevabı alırım yine de tsk herkese

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hem zaten şu an yaşın tutmaz bedelli için.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
30 yaş ve üstü olması lazım.

uğur e

uğur e

Üye
o kanun şu an iptal edıldi ama devlet buna benzer yenı bır yasa çıkarackmş oda ne zaman çıkar malum.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
askerliğe kaç para veriyoruz gitmemek için nerelere başvuruyoruz ayrıca askerlik azda olsa yapıyor muyuz kısaca bu paralı askerliği kısaca açıklayabilir misiniz abilerimden rica ediyorum herkese sonsuz teşekkür ediyorum

sen gitmezsen ben gitmezsem kim koruyacak bu ülkeyi ?

cardanadam

cardanadam

Üye
offf ooofff şimdiki gençliğe bakın ya bu vatanı kime emanet edecez biz :vur

sharke2010

sharke2010

Üye
sonuna kadar ready 13 yaşındayım bu yaşta bile giderim

R.A.M

R.A.M

Üye
o parayı vereceğime gider paşa paşa yaparım askerliğimi.

- - - Eklendi - - -

bu ne ya ben o kadar parayı yan yana hiç görmedim :)

xclark

xclark

Üye
Sözüm konuyu başlatana degilde bu ülkede söze gelince vatan vatan diyenler bedelli askerlik çıkınca en önde saf aldılar...bumudur vatan sevgisi hani atatürkçü gençlik hani vatanı için canımı feda ederim diyenler...Lafa gelince vatana toz kondurmazlar iş silaha gelince kim korursa korusun derler karı gibi sokakta sürterler...bunların durumu peygamber efendimiz zamanındaki münafıklardan zerre kadar farkı yok...gerçekten yapamayanlar hariç tabi...

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Ben yurtdısında yasıyorum burada vatandaslık alanlar icin gecerli. Ama Turkiyede yasayanlar icin nasıl oluyor bilmiyorum. Ha bu arada ben 15 ay askerligimi de yaptım

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
benim param var veririm valla canımı sokakta bulmadım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt