askerlik ile ilgili buyuklerim bakabilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
bedelli askerlik sonuçta yasal değil mi yasal eee bizde yasal yönden hallediyoruz adam ya para öde yada askerlik yap diyo ikiside onların işine geliyo ben ödeme yapmak istiyorum dünya'yi ben kurtaracak değilim hayır bi son olsa yani bu pkk hayvanlarını temizleseler vatan uğruna can feda ama görüyoruz ki şehit haberi ardından seda sayan bikini ile antalya da yakalandı şimdi bu adalet mi şehit haberi 10saniye magazin 2 dakika madem böyle bende canımı sokakta bulmadım

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
cardanadam

cardanadam

Üye
benim param var veririm valla canımı sokakta bulmadım :)
aslanım bu vatanda sokakta bulunmadı hiç kusura bakma ama hem bu vatanın ekmeğini yiyip hemde bu vatana sahip çıkmayanlar benim için türk vatandaşı değildir

- - - Eklendi - - -

bedelli askerlik sonuçta yasal değil mi yasal eee bizde yasal yönden hallediyoruz adam ya para öde yada askerlik yap diyo ikiside onların işine geliyo ben ödeme yapmak istiyorum dünya'yi ben kurtaracak değilim hayır bi son olsa yani bu pkk hayvanlarını temizleseler vatan uğruna can feda ama görüyoruz ki şehit haberi ardından seda sayan bikini ile antalya da yakalandı şimdi bu adalet mi şehit haberi 10saniye magazin 2 dakika madem böyle bende canımı sokakta bulmadım
bedelli askerlik yaşı geçipde gitmeye utananlar için çıkarılmış bir şeydir

MrTech

MrTech

Üye
Yaşım 15 Ama Param Bile Olsa Vermem.Gider Savaşırım,Askerligimi Yaparım.Lafım Şu,Amcamın Dedigi Gibi "Hele Bi Askere Git.Adam Olur Gelirsin".

- - - Eklendi - - -

aslanım bu vatanda sokakta bulunmadı hiç kusura bakma ama hem bu vatanın ekmeğini yiyip hemde bu vatana sahip çıkmayanlar benim için türk vatandaşı değildir

- - - Eklendi - - -

bedelli askerlik yaşı geçipde gitmeye utananlar için çıkarılmış bir şeydir
:evet: Dogru Söylüyorsun Abi.

cardanadam

cardanadam

Üye
Sen ben ne güne duruyoruz abi...
ben ömrüm yettiğince giderim yeterki ihtiyaçları olduğunu bileyim acemi birliğimde dağıtım yerleri okunduğunda havalara zıplayan bir tek bendim çünkü şükür allaha istediğim yer çıktı (tunceli)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
herkesin düşüncesi kendisine kalsın beyler burası tartışma yeri değil ben sadece şartları sordum bu yasadan yararlanan yararlanmak isteyen araştırma yapan sadece ben değilim adalet böyle yasa çıkarırsa millet durur mu sizce bende bana sunulan iki tercihlerden yasa çerçevesi içerisinde tercihi mi yapıyorum şartlar uymazsa da gider yaparız vatan sağolsun deriz

Kingmortall

Kingmortall

Üye

oraya verecek param olsa yinede gider paşa paşa askerligimi yapar gelirim

- - - Eklendi - - -

herkez senini gibi düşünse ne olacak bu türkiyenin hali

R.A.M

R.A.M

Üye
kızmayın ama bu devlet varken terör kesilmez bunu bilin!

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
vala trılyoner adam olsam yıne gdr yaparım vatan sana canm feda.

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
şartlar uymuyo zaten gidiyorum

uğur e

uğur e

Üye

sana hak veriyorum kardsm bız vatan için ölelim onlarda sefa sürsünler o ne ala dünya

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
bedelli yazılı kanunda yasal olabilir, bir de örf adet gelenek gibi Türk toplumunun yazılı olmayan değerleri vardır ..
ben Türk' üm diyen her erkek Türk evladı bunu severek içten yapmalıdır .. büyüklerimiz atalarımız parayla satın almadı bu toprakları bu yüzden bizler de para vererek bu borcu ödemeyelim, onlar can verdi gerekirse biz de verelim, hem ne mutludur ki o en yüksek mertebeye ulaşmak ..

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
sana hak veriyorum kardsm bız vatan için ölelim onlarda sefa sürsünler o ne ala dünya

Eyvallah sen beni çok iyi anladın sağol ne demek istediği mi bi sen anladın

- - - Eklendi - - -

Abi Bosver.Biz Görevimizi Yaparız Onlar Ne Hali Varsa Görsün.İnşallah O Askere Gider de Adam Olur Gelir :)

Ben askerlikten korkmuyorum da kaçmıyorum da benim anlatmak istediğim eşitlik yok kimisi yapıyo kimisi yapmıyo adalet bu değil o zaman bizde canımızı yolda bulmadık

xclark

xclark

Üye
Ben askerlikten korkmuyorum da kaçmıyorum da benim anlatmak istediğim eşitlik yok kimisi yapıyo kimisi yapmıyo adalet bu değil o zaman bizde canımızı yolda bulmadık[/B][/I][/COLOR]
sen 3 5 tane imanı olmayan vatan nedir bilmeyen densizlerle bir tutuyorsan ve kendini onlarla özdeştirerek adalet istiyorsan , bu senin kendini ne kadar küçük bir kefede gördüğünü gösterir, o dediğin kişiler askere gitseler ne olacak ya çeker kendini vurur elverişsizlik almak için yada 2 3 gün dayanır sonra bakarki senin dediğin gibi boşyere ölmem der hemen kaçma planları hazırlar kalkar gider operasyon ortasında karından çok zararı olur, adam şehitlik nedir vatan nedir bilmez ki...simdi sende kalk kendini bunlarla terazinin aynı gözüne koy ve adalet bekle kusura bakma ama çok ahmakça

• Beğen
jackalmami

jackalmami

Üye
herkesin kendi düşüncesidir bizi bağlamaz. şahsen benim çocukluk hayalimdi ve bu hayale kasımın sonlarına doğru kavuşuyorum. Dünyanın en zengini bile olsam yine askerlikten kaçmazdım. şehitlik mertebesi sözkonusu iken ben neden ona buna bakarak yapmamazlık yapayım ki. ister haberimi 10 saniye versinler ister hiç vermesinler hatta beni vatan haini ilan etsinler ama ben şehit olayım bana yeter!

- - - Eklendi - - -

edit: şahsen benim çocukluk hayalimdi ve bu hayale inşaallah kasımın sonlarına doğru kavuşuyorum...

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt