xclark
Üye
benim param var veririm valla canımı sokakta bulmadım![]()
Yazık...ne denilirki
aslanım bu vatanda sokakta bulunmadı hiç kusura bakma ama hem bu vatanın ekmeğini yiyip hemde bu vatana sahip çıkmayanlar benim için türk vatandaşı değildirbenim param var veririm valla canımı sokakta bulmadım![]()
bedelli askerlik yaşı geçipde gitmeye utananlar için çıkarılmış bir şeydirbedelli askerlik sonuçta yasal değil mi yasal eee bizde yasal yönden hallediyoruz adam ya para öde yada askerlik yap diyo ikiside onların işine geliyo ben ödeme yapmak istiyorum dünya'yi ben kurtaracak değilim hayır bi son olsa yani bu pkk hayvanlarını temizleseler vatan uğruna can feda ama görüyoruz ki şehit haberi ardından seda sayan bikini ile antalya da yakalandı şimdi bu adalet mi şehit haberi 10saniye magazin 2 dakika madem böyle bende canımı sokakta bulmadım
aslanım bu vatanda sokakta bulunmadı hiç kusura bakma ama hem bu vatanın ekmeğini yiyip hemde bu vatana sahip çıkmayanlar benim için türk vatandaşı değildir
- - - Eklendi - - -
bedelli askerlik yaşı geçipde gitmeye utananlar için çıkarılmış bir şeydir
Dogru Söylüyorsun Abi.ben ömrüm yettiğince giderim yeterki ihtiyaçları olduğunu bileyim acemi birliğimde dağıtım yerleri okunduğunda havalara zıplayan bir tek bendim çünkü şükür allaha istediğim yer çıktı (tunceli)Sen ben ne güne duruyoruz abi...
bedelli askerlik sonuçta yasal değil mi yasal eee bizde yasal yönden hallediyoruz adam ya para öde yada askerlik yap diyo ikiside onların işine geliyo ben ödeme yapmak istiyorum dünya'yi ben kurtaracak değilim hayır bi son olsa yani bu pkk hayvanlarını temizleseler vatan uğruna can feda ama görüyoruz ki şehit haberi ardından seda sayan bikini ile antalya da yakalandı şimdi bu adalet mi şehit haberi 10saniye magazin 2 dakika madem böyle bende canımı sokakta bulmadım
Şeyh Gökçen![]()
sırtım sana emanet.katılıyorum abi.
ben ömrüm yettiğince giderim yeterki ihtiyaçları olduğunu bileyim acemi birliğimde dağıtım yerleri okunduğunda havalara zıplayan bir tek bendim çünkü şükür allaha istediğim yer çıktı (tunceli)
![]()
sırtım sana emanet.
- - - Eklendi - - -
katılıyorum abi.

bedelli askerlik sonuçta yasal değil mi yasal eee bizde yasal yönden hallediyoruz adam ya para öde yada askerlik yap diyo ikiside onların işine geliyo ben ödeme yapmak istiyorum dünya'yi ben kurtaracak değilim hayır bi son olsa yani bu pkk hayvanlarını temizleseler vatan uğruna can feda ama görüyoruz ki şehit haberi ardından seda sayan bikini ile antalya da yakalandı şimdi bu adalet mi şehit haberi 10saniye magazin 2 dakika madem böyle bende canımı sokakta bulmadım
Abi Bosver.Biz Görevimizi Yaparız Onlar Ne Hali Varsa Görsün.İnşallah O Askere Gider de Adam Olur Geliryazık ya düşünceye bakarmısın

sana hak veriyorum kardsm bız vatan için ölelim onlarda sefa sürsünler o ne ala dünya
Abi Bosver.Biz Görevimizi Yaparız Onlar Ne Hali Varsa Görsün.İnşallah O Askere Gider de Adam Olur Gelir![]()
Abi Bosver.Biz Görevimizi Yaparız Onlar Ne Hali Varsa Görsün.İnşallah O Askere Gider de Adam Olur Gelir![]()
sen 3 5 tane imanı olmayan vatan nedir bilmeyen densizlerle bir tutuyorsan ve kendini onlarla özdeştirerek adalet istiyorsan , bu senin kendini ne kadar küçük bir kefede gördüğünü gösterir, o dediğin kişiler askere gitseler ne olacak ya çeker kendini vurur elverişsizlik almak için yada 2 3 gün dayanır sonra bakarki senin dediğin gibi boşyere ölmem der hemen kaçma planları hazırlar kalkar gider operasyon ortasında karından çok zararı olur, adam şehitlik nedir vatan nedir bilmez ki...simdi sende kalk kendini bunlarla terazinin aynı gözüne koy ve adalet bekle kusura bakma ama çok ahmakçaBen askerlikten korkmuyorum da kaçmıyorum da benim anlatmak istediğim eşitlik yok kimisi yapıyo kimisi yapmıyo adalet bu değil o zaman bizde canımızı yolda bulmadık[/B][/I][/COLOR]