Sony Erricsson Arc S Android 2.3.4 sorun. Lütfen Yardım. :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelush01

Üye
    Konu Sahibi
Sony Erricsson Arc S Android 2.3.4 sorun. Lütfen Yardım. :(
Arkadaşlar malum ICS 4.0 telefonu yavaşlatıyor. Ben de bu nedenden ötürü 2.3.4 versiyonuna dönüş yaptım (.62) Fakat bir sorun var. Daha önce telefon tuşuna bastığımda ekrana sayılar geliyordu ve ben sayıları kullanarak rehberden kayıt çağırabilyordum Örneğin rehberimde Ahmet isminde birine ulaşmak için 24638 tuşlarına basıyordum ve rahberden Ahmet isimli kayıt geliyordu. Ama bu versiyonda numaralara basıyorum fakat rehberden kayıt gelmiyor. mecbur rehbere girip aradığım kiiyi elle bulmak zorunda kalıyorum. Umarım sorunumu net olarak anlatabilmişimdir. Arkadaşlarımın telefonalrına baktığımda aynı 2.3.4 versiyonu yüklü (marka farklı) ama onlarda rehberden kayıt geliyor hemen 2-3 tuşla basınca. Bu sorunun çözümü var mıdır? Bir tarafta ICS yavaşlığı bir tarafta bu sorun, arada kaldım. :(

avcitalip

avcitalip

Üye
Arkadaşlar malum ICS 4.0 telefonu yavaşlatıyor. Ben de bu nedenden ötürü 2.3.4 versiyonuna dönüş yaptım (.62) Fakat bir sorun var. Daha önce telefon tuşuna bastığımda ekrana sayılar geliyordu ve ben sayıları kullanarak rehberden kayıt çağırabilyordum Örneğin rehberimde Ahmet isminde birine ulaşmak için 24638 tuşlarına basıyordum ve rahberden Ahmet isimli kayıt geliyordu. Ama bu versiyonda numaralara basıyorum fakat rehberden kayıt gelmiyor. mecbur rehbere girip aradığım kiiyi elle bulmak zorunda kalıyorum. Umarım sorunumu net olarak anlatabilmişimdir. Arkadaşlarımın telefonalrına baktığımda aynı 2.3.4 versiyonu yüklü (marka farklı) ama onlarda rehberden kayıt geliyor hemen 2-3 tuşla basınca. Bu sorunun çözümü var mıdır? Bir tarafta ICS yavaşlığı bir tarafta bu sorun, arada kaldım. :(

2.3.4 değilde 2.3.6 romunu kurmanı öneririm GB nin son romu o en stabilide o :oke:

pelush01

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim hocam indirme linki var mı? bir de orijinal bir rom mu oluyor o? xperia arc s için mi bir de?

Euphoria-

Üye
İcs yavaşlatmıyor bizzat kendim neo v cihazıma kurdum. Kurduktan sonra pc den onarma yapın. Gb den tek - si menüler çok hafif kasıyor onun dışında uygulamalar daha hızlı açılıyor, daha stabil, interneti daha verimli kullanıyor. vs.

pelush01

Üye
    Konu Sahibi
teşekkğür ederim onarım nasıl yapılıyor bir deneyeyim onu. mecbur ics yükledim dün bahsettiğim hızlı arama desteğini bulamadığım için. sıkıntı şu ki arama yapacağım zaman telefon simgesine dokunuyorum. tuş takımı 3-4 saniye sonra geliyor. bu sorunumu halledecek mi onarım dediğiniz olay?

Xelord

Xelord

Üye
Hmm. aslında halledeceğini sanmıyorum. ben de 2-3saniye bir gecikme oluyor rehbere girerken. Onun dışında menü geçişlerinde galeride vs kasma var mı? Yoktur diye umuyorum ve bence kullanmaya devam ICSyi.
Onarma olayını da bir dene istersen: Bilgisayara Sony PC Companion yükleyeceksin. Telefonu pc ye bağlayıp, pc comp. açacaksın. telefonunu görecek ve yazılımınız güncel diyecektir. "Yazılımınız güncel" yazan yere tıkla. Orda "Onar" çıkar.

aerist

Üye
teşekkğür ederim onarım nasıl yapılıyor bir deneyeyim onu. mecbur ics yükledim dün bahsettiğim hızlı arama desteğini bulamadığım için. sıkıntı şu ki arama yapacağım zaman telefon simgesine dokunuyorum. tuş takımı 3-4 saniye sonra geliyor. bu sorunumu halledecek mi onarım dediğiniz olay?

4.0 dan 2.3 lere dönülmesi Arc S için avantaj, bunu her iki sürümü kullanan birisi olarak görmüş olacağınızı umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt