TTNET'ten Şikayetçi OLanLar Buraya.

Sponsorlu Bağlantılar

plusnettr

plusnettr

Üye
Evet sonunda dün itibari ile TTNET ten kurtulmuş bulunmaktayım. Kendimi su altında kalmak üzere olan adadan botla alınmış gibi hissediyorum :D Ana bayiiden hat kapatma belgesini aldıktan sonra eve gelip modeme baktım 7 yıllık üyeliği bir anda DSL sinyalini keserek bitirmişler. Ayın 1inde iptal ettirdiğim için faturada yollayacaklarmış ödedikten sonra geri alabiliyormuşuz bekleyip göreceğiz. Darısı diğer TTNET zedelerin başına. Santrale uzak olmayanlara selamlar :D

Kazın ayağı o şekilde değilmiş. Bir kaç saat sonra iptal ettirdiğimiz hattı bircu ödeyip açmışız gibi yeniden aktive etmişler. TT Ofis ile TTNET arasında bir ali cengiz oyununa kaldık. 7 gün içinde arayıp iptal onayı isteyeceklermiş
Hala 1 ay daha nasıl fatura iterizin peşinde koşan kan emici bir firma bu ttnet BTK yada mahkeme yolu ile kurtulurum. Bir daha internetin benim için hayati bir önemi dahi olsa ttnet denilen bu kan emici firmaya bulaşmam. Allah bu kadar insanın hakkını bu şerefsizlerden çıkarsın. O kadar çok doluyum ki bu firmaya karşı.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bulunduğum bölgeye TTNet alt yapısı dışında başka bir sistem yok UyduNet gibi çok mağdurum :(

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
turkcell superonline geçiyim dedim babama 2 yıllık sözleşme imzalatmışlar. :off:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
TTNet iptal ettirmiştim, 1 hafta sonra arayacaklar dendi ancak hiç aramadılar. TTNet sitesine giriş yaptığımda üye değilsiniz diyor, önceden online işlemlere giriş yapabiliyordum. Acaba iptal olmuş mudur :hmmm 20 gün önce iptal ettirmiştim.

plusnettr

plusnettr

Üye
TTNet iptal ettirmiştim, 1 hafta sonra arayacaklar dendi ancak hiç aramadılar. TTNet sitesine giriş yaptığımda üye değilsiniz diyor, önceden online işlemlere giriş yapabiliyordum. Acaba iptal olmuş mudur :hmmm 20 gün önce iptal ettirmiştim.

Kota sorgulama sayfasına girişi deneyin. Oraya da sokmuyorsa kurtulmuşsunuz demektir. Bizi de 7 gün içinde arayacaklarını söylediler hala bekliyoruz kene gibi bunlar tam bir kan emici kene

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kota sorgulama sayfasına girişi deneyin. Oraya da sokmuyorsa kurtulmuşsunuz demektir. Bizi de 7 gün içinde arayacaklarını söylediler hala bekliyoruz kene gibi bunlar tam bir kan emici kene

Hayır giriş yapamadım kurtulmuşum demekki

Bu hizmetten sadece TTNET ADSL müşterileri faydalanabilmektedir. İşleminize devam etmek istiyorsanız lütfen ‘Üyelik Bilgilerim’den ADSL Kullanıcı Adı ve Şifrenizi güncelleyin. TTNET ADSL Kullanıcı bilgileriniz ile ilgili destek almak için 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.

__xXx__

__xXx__

Üye
bende çok aşırı mağdurum peder beye dedim hangisine geçersen geç benim için sıkıntı yok dedi ama sizce hız olarak sıkıntı çekmeyeceğim ve sürekli internet kesintisi yaşamayacağım firma hangisi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
UyduNet :oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ah mağduriyet bölgesi oturduğum bölge yapacak bişey yok adamlar bölgede tekel

serinaga

serinaga

Üye
uydunet kullanıyorum mutluyum :D

Aynen :good:

- - - Eklendi - - -

HİÇ ŞÜPHEN Olmasın ...

- - - Eklendi - - -

Bundan tam 4 yıl önceydi ...
Evde kimse yok, ben ise akşamdam akşama geliyorum ve en çok birkaç defa birkaç dk. arama yapmışımdır sabit telefon ile. Fatura geliyor 30-40 TL. civarı, 29 TL.'de o dönemdeki internet için etti 60-70 TL. hiç dokunmadan. Azıcık konuşmaya kalksak 100 TL. üzeri fatura gelmeye başladı. Baktım olmayacak, bir araştırma yaptım veee bir hışımla hem TTNet'i hemde sabit telefonu kapattırdım. Kablo TV. mevcut idi, Uydunet 1Mbps hızında 1Gbyte kotalı kullandığın kadar tarifesine geçmeye karar verdim. Taahhüt imzalamamak için gittim modemimi kendim aldım en iyisinden. Telefon işini de hem eşim için hem de kendim için AVEA her yöne tarifesi aldım. Ortalama 70-80 TL. bir fatura yapıyordu ama ARKADAŞ hiç olmazsa telefonlarda ÖZGÜRCE kontör gitti mi kaldı mı derdi olmadan DOYASIYA konuştuk biiiir. İkincisi bugüne kadar hiç kesinti yapmayan, bir ara süperonline FİBER internet için bir ay deneme kampanyasına katılıp, 20Mbps. ile 1Mbps karşılaştırdığımda neredeyse FİBER'e kafa tutan gerçek internet hızını yaşatan, Filmleri kesintisiz izletebilen bir internetten UYDUNET'ten başka ne isteyebilirim ??? Geçen ay SINIRSIZ 1Mbps tarifeswine geçtim 29 TL.'ye, imkanı olanlara şiddetle tavsiye ederim, bırakın bu TTNET sömürücüsüne, imkanı olmayanlara'da AVEA Kademeli JET öneririm. Kurtulun artık bu TTNET'ten, ben 4 yıldır rahatım ...

plusnettr

plusnettr

Üye
Online İşlem Merkezi ve kota sorgulama sayfasına hala girebiliyorum. Üyeliğiniz iptal edildi dediler bu gün ana merkezinde. Ayın 1inden bu yana iptal edilmiş mi edilmemiş mi hala anlayamadım. Düş yakamdan artık sanal soyguncu.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İçim gitti Ali :( TTNet'in tüm sistemini çökertseler de UyduNet tüm bölgeye gelse keşke :( Ancak bu seferde aynı politikayı UyduNet izler korkusu var içimde :(

tulubeyimfk

Üye
Ben memnunum desem kızmazsınız sanırım :) 4 senedir kullanıyorum bir sıkıntım olmadı..Fiyat konusunda biraz pahalı...

anka5500

Üye
bu turkıyede ıyısı yoktur kımse ıçın en azından hepsını deneyenler ıçın ama en azından uydu net sınırsız da hız sınırı yok
Sınır Yok Fakat Kotayı Aştınmı Kota Başı 3 TL Sen Düşün Artık :d:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben de şikayetçiyim durum nedir:D

Üst Alt