en fanınız benim la :p
FirstPioneer Üye MasteLaa' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bak bu çok iyi kuzum
MasteLaa' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bak bu çok iyi kuzum
coldman41 Üye FirstPioneer' Alıntı: Valla Teknoloji Haberi veren sitelerde öyle yazıyor Teknoblog gibi - - - Eklendi - - - Meali nedir Genişletmek için tıkla ... sal gitsin boşver ( aslında formda olmasaydık daha güzel bi cevap vardı ama form kuralları )
FirstPioneer' Alıntı: Valla Teknoloji Haberi veren sitelerde öyle yazıyor Teknoblog gibi - - - Eklendi - - - Meali nedir Genişletmek için tıkla ... sal gitsin boşver ( aslında formda olmasaydık daha güzel bi cevap vardı ama form kuralları )
doctorrr Üye u anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 7 misafir) ynsemrekose, TransformerS34, coldman41, alpayoktay, anılbaran, Jelly Bean, 15097
u anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 7 misafir) ynsemrekose, TransformerS34, coldman41, alpayoktay, anılbaran, Jelly Bean, 15097
MasteLaa Üye FirstPioneer' Alıntı: Valla Teknoloji Haberi veren sitelerde öyle yazıyor Teknoblog gibi Genişletmek için tıkla ... Bu sitede genelde zaten tartışılan telefonlar üst segmenttir..N9 ,S2 , One S , S3 , One X , Xperia S gibi..
FirstPioneer' Alıntı: Valla Teknoloji Haberi veren sitelerde öyle yazıyor Teknoblog gibi Genişletmek için tıkla ... Bu sitede genelde zaten tartışılan telefonlar üst segmenttir..N9 ,S2 , One S , S3 , One X , Xperia S gibi..
TransformerS34 Üye ynsemrekose' Alıntı: en fanınız benim la Genişletmek için tıkla ... Bilgisayar fanı
FirstPioneer Üye ynsemrekose' Alıntı: en fanınız benim la Genişletmek için tıkla ... fan ? soğutucu manasında mı ?
MasteLaa Üye Jelly Bean' Alıntı: Türkiyede 4g modeli yokmuş evet avrupadada yokmuş sadece abd de varmış onlarda cok pil harcıyo diye kapatıyormuş Genişletmek için tıkla ... dediğim gibi
Jelly Bean' Alıntı: Türkiyede 4g modeli yokmuş evet avrupadada yokmuş sadece abd de varmış onlarda cok pil harcıyo diye kapatıyormuş Genişletmek için tıkla ... dediğim gibi
doctorrr Üye FirstPioneer' Alıntı: fan ? soğutucu manasında mı ? Genişletmek için tıkla ... e yuuuuuuuuuuuuh ama artık salih
FirstPioneer' Alıntı: fan ? soğutucu manasında mı ? Genişletmek için tıkla ... e yuuuuuuuuuuuuh ama artık salih
FirstPioneer Üye Symbianize' Alıntı: Merhabaaa Genişletmek için tıkla ... Merhaba benim bir epoc ürünü olan C++ tabanlı symbian sever arkadaşım
Symbianize' Alıntı: Merhabaaa Genişletmek için tıkla ... Merhaba benim bir epoc ürünü olan C++ tabanlı symbian sever arkadaşım
Symbianize Üye MasteLaa' Alıntı: Naber Kardeşim Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardesim seni sormali
FirstPioneer Üye ynsemrekose' Alıntı: e yuuuuuuuuuuuuh ama artık salih Genişletmek için tıkla ... Kopmuş banyo terliği de var Yunus abi
ynsemrekose' Alıntı: e yuuuuuuuuuuuuh ama artık salih Genişletmek için tıkla ... Kopmuş banyo terliği de var Yunus abi
Jelly Bean Üye MasteLaa' Alıntı: dediğim gibi Genişletmek için tıkla ... Şaşmaz Ben yatıyorum arkadaşlar , hepinize iyi geceler
MasteLaa' Alıntı: dediğim gibi Genişletmek için tıkla ... Şaşmaz Ben yatıyorum arkadaşlar , hepinize iyi geceler