Teşekkür ederim.

OvvvKusuruma bakma Furkan abim yeni üyelerden sayılırım bu konuyu yeni gördüm
Süper ötesi diyecek söz yok
Ellerine kollarına sağlık
![]()

Rambo ft T.C.K'ya özel modlar hazırlıyorumhatta kendi cfwmde kullanmıştım. rompatchersız sistem erişimi.

Belle top bar arama gelince "zaten kullanılıyor" uyarısı verip kapanıyor. Extra button diye bir uygulama göremedim menu bar diye bi uygulama var ve sürekli kapanıyor kendi kendine. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.
çözümü varda uğraşcak adam yok
Can'a
Rica ederim, elimizden geleni esirgemiyoruz. Neden en güzeli olmasın ki
Teşekkür ederim, çok makbule geçer
Installserver hack mi bahsettiğin? Yoksa tüm klasörleri görmek mi anlayamadım
Belle topbar 2.1 beta varmış onu yükle konudaki versiyonun yerine o daha kararlıymış. Beta 3'te konudaki linke 2.1'i ekleyeceğim. Menubar'ın sürekli kapanmaması için telefonun ekran döndürme sensörlerini kapalı tut yoksa yatay ekranda kapanıyor çözümü de şimdilik yok.

Belle topbar 2.1 beta varmış onu yükle konudaki versiyonun yerine o daha kararlıymış. Beta 3'te konudaki linke 2.1'i ekleyeceğim. Menubar'ın sürekli kapanmaması için telefonun ekran döndürme sensörlerini kapalı tut yoksa yatay ekranda kapanıyor çözümü de şimdilik yok.
üstüne basma alttan itekle sende belki ise yarar hahihoho
Bayağı güldük kardeş.
çözümü varda uğraşcak adam yok![]()

Teşekkürler.
Resimdeki gibi ekranın üstünden, gelen kutusu, gönderilen mesaj v.b. arasında geçiş yapamıyorum. Üstüne bastığımda algılamıyor. Diğer programlar içinde aynı şey geçerli. Teşekkürler. Bi' de yeni sürümde artık birden fazla ana ekran olucak mı?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadam yapmış bi' şeylerde temamı ya da flash mı anlamadım.
üstüne basma alttan itekle sende belki ise yarar hahihoho şaka bi yana abi siz simdi yeni fw çıkarıyorsunuzya bitirmeden bir istekte bulunabilir miyim acaba menuyu 4x5 2x6 kilitli ekranı da dokunmatik yapabilir misiniz ?
ben anlamıyom link olarak koyabilirmisin