En sevilen marka seçildi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Türkiye gibi bir yerde en sevilen firmanın Nokia olmasına neden laf atarlar anlayamıyorum.Devir değişti o bu istediğini söyle Türkiye'nin büyük çoğunluğu için telefon dediğin Nokia'dır araştırmalarda bunu gösteriyor.Zaten en iyi Nokia denilmemiş halkın en sevdiği denilmiş gibip neden Nokia mı devir değişti o bu denilir anlamıyorum.

avcitalip

avcitalip

Üye

Bizim marketçinin note u var :ehe Apartmanda ONe X , s3 ve 4s mevcut bazen canım sıkılınca gidiyorum :ehe Bu günlerde bana tavsiyeye gelen amcalar onlara da değişik modeller öneriyorum ki incelemek için bilgi için :ehe

:ehe dikkat et bakkalcı seni dövmesin gazete satışları durdu diye :D

yani tabiki hepsinde aynısı olmasın daha iyidir git bak bakıyım hangi biri ramlerini boşaltmış ? :ehe (başta babam olmak üzere çevremdeki android kullanan herkes boşaltmıyor öyle alışmışlar :) )

- - - Eklendi - - -

Türkiye gibi bir yerde en sevilen firmanın Nokia olmasına neden laf atarlar anlayamıyorum.Devir değişti o bu istediğini söyle Türkiye'nin büyük çoğunluğu için telefon dediğin Nokia'dır araştırmalarda bunu gösteriyor.Zaten en iyi Nokia denilmemiş halkın en sevdiği denilmiş gibip neden Nokia mı devir değişti o bu denilir anlamıyorum.

o değilde halkımız nokia nokia'dır diyor birde samsung'a falan bakıyor görüyor plastiği gidiyor nokia'ya görüyor metali sonra nokia alıyor :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

devir değişti diye ben dedim laf bana mi geldi şimdi :ağlarım: kafam karıştı biraz değer bana dediysen ben o manada söylememiştim :D
(umarım yanlış birşey anlamamışımdır :ehe)

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
yıllardan beri cep telefonu dıyınce nokıa geldıgı ıcın akla olabılır nokıa iyidir ama 2012 de sanmıyorum belkıde ucuz oldugu ıcındır ulkemızde tutupta memur adam yada tezgahı olan adam s3 ıphone 4 alıcak halı yok nokıa ucuz telefon telefondur dıye alıyolar alo alo mısalı :hmmm

Katılıyorum.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
:ehe dikkat et bakkalcı seni dövmesin gazete satışları durdu diye :D

yani tabiki hepsinde aynısı olmasın daha iyidir git bak bakıyım hangi biri ramlerini boşaltmış ? :ehe (başta babam olmak üzere çevremdeki android kullanan herkes boşaltmıyor öyle alışmışlar :) )
Benim açımdan çok iyi oluyor zaten :) Bir de apartman genç dolu teknolojiye merakları var :ehe Ben de farklı telefon öneriyorum ilginçtir alıyorlar bu da bilgi zaten inceliyorum hemen telefonu :naughty:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
devir değişti diye ben dedim laf bana mi geldi şimdi :ağlarım: kafam karıştı biraz değer bana dediysen ben o manada söylememiştim :D
(umarım yanlış birşey anlamamışımdır :ehe)

Yok ben senin yorumu görmemiştim bile.Zaten orda ne amaçla kullanıldığın belli oluyor yanlış anlama ;)

avcitalip

avcitalip

Üye

Benim açımdan çok iyi oluyor zaten :) Bir de apartman genç dolu teknolojiye merakları var :ehe Ben de farklı telefon öneriyorum ilginçtir alıyorlar bu da bilgi zaten inceliyorum hemen telefonu :naughty:

yani :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Türkiye'de bilinçsiz ve telefon deyince aklına gelen ilk isim (halen daha) Nokia diyen çok.şaşırmamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Türkiye'de bilinçsiz ve telefon deyince aklına gelen ilk isim (halen daha) Nokia diyen çok.şaşırmamak lazım.
Direk bana gönderme yaptın benim de aklıma Nokia gelirdi yani :zzz: şimdi One X geliyor o ayrı :ehe

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia'nın f/p oranlarını özellikle orta segmentte baya iyi yaptığı için ve kaliteli malzeme kullandığından ötürü halkın en sevdiği marka olması gayet normal ama gidişatı çok kötü orası ayrı....

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın f/p oranlarını özellikle orta segmentte baya iyi yaptığı için ve kaliteli malzeme kullandığından ötürü halkın en sevdiği marka olması gayet normal ama gidişatı çok kötü orası ayrı....

gidişatı bence gayet iyi hele wp8 li telefonlardan sonra gör sen onu... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt