En sevilen marka seçildi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
En sevilen marka seçildi...
Türkiye'de yapılan bir araştırma, ülkemizdeki "en sevilen" cep telefon markasını ortaya çıkardı!

MediaCat dergisi için Türkiye'nin önde gelen araştırma şirketlerinden Ipsos KMG, tarafından yapılan araştırmada, cep telefonu kategorisinde en sevilen marka 2012'de de Nokia oldu. Nokia araştırmanın yapıldığı 2007, (2008'de araştırma yapılmadı) 2009, 2010, 2011 ve 2012 yıllarında hem tüm kategorilerde hem cep telefonu kategorisinde en yüksek skoru alan marka oldu. Bu yıl tüm kategorilerdeki birinciliğiyse Turkcell ile paylaştı.

"Lovemarks" araştırması ülkemizde tüketicilerin hayatında yer tutan 22 kategoride en sevilen (âşık olunan) markaları öğrenmek için 21 Mayıs–10 Haziran 2012 tarihleri arasında 1156 kişi ile görüşülerek gerçekleştirildi. Türkiye'yi temsil edecek şekilde 12 ilde gerçekleştirilen araştırma sonucunda, 15-55 yaş arası kadın ve erkeklerle görüşüldü.

"Lovemarks" araştırmasında 5 yıldır en sevilen marka seçilmesi, Nokia'nın tüketicilerle kurduğu uzun vadeli, etkili ve sürekli iletişimin bir sonucu olarak değerlendiriliyor. Bunun yanı sıra Nokia'nın güvenilir, dayanıklı, kaliteli, yenilikçi ve çevreci marka kimliği, en sevilen marka seçilmesini destekleyen nedenler arasında yer alıyor.

Nokia Türkiye Pazarlama Direktörü Sertaç Şener, Nokia'nın beş yıldır birinciliği korumasında Nokia kullanıcılarıyla kurdukları uzun yıllara dayanan güçlü bağın önemli rol oynadığını ifade ediyor. Sertaç Şener: " Nokia olarak ürünlerimizle Türkiye'deki pek çok kişinin hayatına ortak oluyoruz. Gerek özel hayatlarında gerek iş hayatlarında sevinç, mutluluk, başarı ve eğlenceyi paylaşmalarını ve sevdikleriyle bağlanmalarını sağlıyoruz. Bir dost, bir arkadaş ve bir ortak olarak kurduğumuz bu duygusal bağ bizler için çok değerli. Nokia'yı hayatlarında bu güzel yere koyan tüm kullanıcılarımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Alıntıdır.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
nokia :yuru

xPaSHax

xPaSHax

Üye
yıllardan beri cep telefonu dıyınce nokıa geldıgı ıcın akla olabılır nokıa iyidir ama 2012 de sanmıyorum belkıde ucuz oldugu ıcındır ulkemızde tutupta memur adam yada tezgahı olan adam s3 ıphone 4 alıcak halı yok nokıa ucuz telefon telefondur dıye alıyolar alo alo mısalı :hmmm

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Düşük bütçede Nokia kadar sağlam cihaz yok tabi :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
yıllardan beri cep telefonu dıyınce nokıa geldıgı ıcın akla olabılır nokıa iyidir ama 2012 de sanmıyorum belkıde ucuz oldugu ıcındır ulkemızde tutupta memur adam yada tezgahı olan adam s3 ıphone 4 alıcak halı yok nokıa ucuz telefon telefondur dıye alıyolar alo alo mısalı :hmmm

nokia ucuz diye değil pahalı telefonları da var çıkacak ta. Daha çok satmasının ve en sevilen seçilmesinin sebebi birçok kesime birden hitap edecek telefonlarının olması.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Ben de her ne kadar terketsem de seviyorum nokia yi :)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
nokia ucuz diye değil pahalı telefonları da var çıkacak ta. Daha çok satmasının ve en sevilen seçilmesinin sebebi birçok kesime birden hitap edecek telefonlarının olması.
aynı kapıya cıkıyo ıste :)

15097

15097

Üye
Nokia mı :zzz:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia herkesin telefonudur,belli bir kesimin değil,nokia da anılar,hikayeler vardır,yeni yeni cep telefonu demeye başlamışken bizler, yanımızda hep nokia vardı.
Nokia candır:)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
3310 alabilmek için nelerden feragat ettiniz unuttunuz mu?

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
El-CD

El-CD

Üye
Araştırmasını bilmeyenler için Nokia birebirdir bizim ülkede. :yuru

tempestshine

tempestshine

Üye
Nokia king :yuru

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Düşük bütçeli bir sürü insan var arkadaşlar Nokia da düşük bütçelerde kullanıcıya hitap ediyor..Burada Nokia yı eleştirirken zaten her zaman üst segmentlerini eleştiriyoruz alt segmentlere söz eden yok ki alt segment kullananlar üst segmentlerden hayli fazla..Telefon deyince benim aklıma Nokia gelir şahsen :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5086115' Alıntı:
3310 alabilmek için nelerden feragat ettiniz unuttunuz mu?

nokia ayrı bi marka. Şu an hava aracı olarak kullanılan iphone ile atılan hava zamanında 3310 ile atılan hava kadar olamıyor

- - - Eklendi - - -

Düşük bütçeli bir sürü insan var arkadaşlar Nokia da düşük bütçelerde kullanıcıya hitap ediyor..Burada Nokia yı eleştirirken zaten her zaman üst segmentlerini eleştiriyoruz alt segmentlere söz eden yok ki alt segment kullananlar üst segmentlerden hayli fazla..Telefon deyince benim aklıma Nokia gelir şahsen :D

segment çok oldu sanki :hmmm :ehe

nokia candır can :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
nokia ayrı bi marka. Şu an hava aracı olarak kullanılan iphone ile atılan hava zamanında 3310 ile atılan hava kadar olamıyor

- - - Eklendi - - -

segment çok oldu sanki :hmmm :ehe

nokia candır can :D
Farkında değilim :kıskıs:

anılbaran

anılbaran

Üye
bu konu yüüznden mesut cevik ile kavga etmiştik .Neyse bazıları inanmıyor

avcitalip

avcitalip

Üye

bizim ekmekçi gibi mesela :ehe adam c6-01 almış bu nasıl kullanılır şu nasıl kullanılır diye soruyor bana gidip o adam s3 mü alsın 4s mi alsın ? fırlatır vallaha :zuhaha:

- - - Eklendi - - -

evet aynen öyle dediğim gibi dimi Fatih bizim ekmekçiye c6-01 bile fazla :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
bizim ekmekçi gibi mesela :ehe adam c6-01 almış bu nasıl kullanılır şu nasıl kullanılır diye soruyor bana gidip o adam s3 mü alsın 4s mi alsın ? fırlatır vallaha :zuhaha:

- - - Eklendi - - -

evet aynen öyle dediğim gibi dimi Fatih bizim ekmekçiye c6-01 bile fazla :ehe
Bizim marketçinin note u var :ehe Apartmanda ONe X , s3 ve 4s mevcut bazen canım sıkılınca gidiyorum :ehe Bu günlerde bana tavsiyeye gelen amcalar onlara da değişik modeller öneriyorum ki incelemek için bilgi için :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

Bizim marketçinin note u var :ehe Apartmanda ONe X , s3 ve 4s mevcut bazen canım sıkılınca gidiyorum :ehe Bu günlerde bana tavsiyeye gelen amcalar onlara da değişik modeller öneriyorum ki incelemek için bilgi için :ehe

devir değişti... :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt