Lütfen Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım!
Telefonum C6-01 ve birgün telefonla konuşurken şarj bitti ve kapandı...
2 gün açmadım telefonu...

3. gün şarja taktım Nokia yazısı geldi ve daha gitmedi ekran dondu. Ben telefonu bıraktım belki şarj oluyodur diye. Telefon bir süre (1 buçuk, 2 saat) sonra inanılmaz derecede ısındı. Bende çıkardım telefonu Nokia yazısı hala duruyodu. Açma tuşuna bastım tepki vermedi, bende bataryayı çıkardım, bataryayı çıkardıktan birkaç saniye sonra yazı gitti. Tekrar taktım bataryayı ve açma tuşuna bastım. Nokia yazısı çıktı geçti, sonra yükleniyor anlamına gelen o dört nokta çıktı uzun süre döndü sonra tekrar kapandı telefon...

Birkaç kez denedim hep açılıyo ama yüklenince kapanıyo telefon..

Yardım Lütfen...

aliosman166

aliosman166

Üye
hafıza kartını çıkar öyle dene olmazsa garantiye ver

lgkg300

lgkg300

Üye
telefonuna ovi suit ile yeniden yazılım atın

TransformerS34

Üye
Hard format olmazsa pc üzerinden yazılımı tekrar kurun o da olmazsa dead flashla halledebilirsiniz.

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını çıkar öyle dene olmazsa garantiye ver
Deniyorum hemen teşekkür ederim :)
telefonuna ovi suit ile yeniden yazılım atın
Nasıl olduğunu bilmiyorum ama gerek kalırsam sorarım forumdakilere
Hard format olmazsa pc üzerinden yazılımı tekrar kurun o da olmazsa dead flashla halledebilirsiniz.
Format atmayıda istemiyodum ama yani olmazsa atarız artık :/

- - - Eklendi - - -

Hafıza kartı işe yaramadı yazılım atmak da zor iş eniyisi ben servise verim...

Uzun sürer mi

TransformerS34

Üye
Deniyorum hemen teşekkür ederim :)

Nasıl olduğunu bilmiyorum ama gerek kalırsam sorarım forumdakilere

Format atmayıda istemiyodum ama yani olmazsa atarız artık :/

Format derken gözünüz korkmasın.telefon kapalıyken 3 4 tus kombinasyonuyla yapılan basit bir işlem 1 2 dakikalık :)

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Ben servise verim şimdi mahvederiz telefonu bişey yaparız sonra servis kabul etmez flan neyse dokunmuyorum bn...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Arkadaşların dediği gibi öncelikle hafıza kartını çıkartıp açmayı dene, yeni bir program veya dosyaları silinmiş bir program açılmasını engelleyebilir. Eğer olmazsa "ses kısma+kamera+menü tuşu" basılıyken telefonun açma tuşuna basılı tutarsan hard format atmış olursun. Muhtemelen bu şekilde açılacaktır. yine de açılmaz ise http://www.maxicep.com/modifikasyon...rm-718-uzerinden-anlatilmistir-11-582808.html konusundan faydalanarak dead flash atarsan cihazın açılacaktır.

- - - Eklendi - - -

Eğer servise verirseniz muhtemelen son söylediğim işlemi yaparak orjinal yazılımı dead flash atarak yükleyeceklerdir. Ne yazık ki yedekleme yapmamışsanız tüm rehber ve mesajlarınız gidecektir. Aklınızda bulunsun arada sırada rehber, mesajlar gibi içerikleri "dosya yöneticisi/yedekleme ve geri yükleme" bölümünden hafıza kartınıza yedekleyin. Format atarken de hafıza kartınızı çıkartırsanız rehber, mesajlar gibi sakladığınız içerikleri geri alabilirsiniz ;)

• Beğen
Tepkiler: Tuba
doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşların dediği gibi öncelikle hafıza kartını çıkartıp açmayı dene, yeni bir program veya dosyaları silinmiş bir program açılmasını engelleyebilir. Eğer olmazsa "ses kısma+kamera+menü tuşu" basılıyken telefonun açma tuşuna basılı tutarsan hard format atmış olursun. Muhtemelen bu şekilde açılacaktır. yine de açılmaz ise http://www.maxicep.com/modifikasyon...rm-718-uzerinden-anlatilmistir-11-582808.html konusundan faydalanarak dead flash atarsan cihazın açılacaktır.

- - - Eklendi - - -

Eğer servise verirseniz muhtemelen son söylediğim işlemi yaparak orjinal yazılımı dead flash atarak yükleyeceklerdir. Ne yazık ki yedekleme yapmamışsanız tüm rehber ve mesajlarınız gidecektir. Aklınızda bulunsun arada sırada rehber, mesajlar gibi içerikleri "dosya yöneticisi/yedekleme ve geri yükleme" bölümünden hafıza kartınıza yedekleyin. Format atarken de hafıza kartınızı çıkartırsanız rehber, mesajlar gibi sakladığınız içerikleri geri alabilirsiniz ;)
:tşk:

larten123

larten123

Üye
Arkadaşların dedikleri gibi ses kısma kamera menü ve açma tuşuna bas olmazsa flashla

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Peki ben formatlasam sonra garantiye bakıma götürsem problem çıkar mı bir de telefon açılmadığından maalesef yedekleme yapamadım başka yolu var mı :(

aliosman166

aliosman166

Üye
Peki ben formatlasam sonra garantiye bakıma götürsem problem çıkar mı bir de telefon açılmadığından maalesef yedekleme yapamadım başka yolu var mı :(
sorun çıkmaz.. Flash atarak düzelebilir ama senin sorunun donanımsal da olabilir o yüzden garantiye ver dedim. İşin garanti olsun :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
garantiyle hiçbir sorunu olmaz format atmanın merak etme.dediğin gibi tel açılmadığı için yedekleme yapamıyosan dosyaların hafıza kartındaysa karta dokunmaz format ve telınde yüklü olan birkaç uygulamayı siler sadece ama tel açılır.

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun da formatı attım açıldı şimdi kart şifresi istiyo ne yazıcaz..

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Kart şifresi derken tam olarak neyi kastediyorsunuz?

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Nokia açıldı uzun süre doldu şifre aldı benden yükleme tamam dedi sonra yeni biyer açıldı tam ekran Hafıza kartı şifresini girin diyo...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Hafıza kartınızda şifre kullanıyor muydunuz ki? Kullanıyorsanız şifreyi hatırlamaya çalışın, yoksa hafıza kartını da biçimlendirmeniz gerekebilir.

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Şifre kullanmıyodum ama telefon şifreliydi o şifreyi denedim 2 kez hata verdi

doquqan5

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
Şifre ne kardeş bugüne kadar hiç şifre koymadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt