Çünkü bende sevmediğim için![]()

Aaah ah pişmanım bende Nokia c6-01 aldığımaPara olsa da x-peria alsam
Android yaa symbian falan yalan

Aaah ah pişmanım bende Nokia c6-01 aldığımaPara olsa da x-peria alsam
Android yaa symbian falan yalan

Biri bana neden wp nin arayüzünü sevemediğimi açıklayabilir mi![]()

sübyan gibisi yok
Aman hocam dikkat sonra içeri alacaklar sübyancı diye. Sonra symbiancıyım desende kar etmezben bile symbian dan vaz geçtiysem siz düşünün artık gerisini az symbian android tartışmasına girmedim burada ama adamların haklı olduğunu s2 yi elime alinca anladım

ben bile symbian dan vaz geçtiysem siz düşünün artık gerisini az symbian android tartışmasına girmedim burada ama adamların haklı olduğunu s2 yi elime alinca anladım
sendemi abi peki biz ne olcaz sayfa ne olcakBende doğru zamanı bekledim.N8 duruyor onda arasıra bazı programları deniyorum malesef şirket hattı olmasa tek telefon kullanırım ama dursun zararı yok.S2 ise tüm ihtiyaclarımı karşılıyor net bağlantı hızı ve tam yetki ile kullanmak güzel oluyor.

sendemi abi peki biz ne olcaz sayfa ne olcak![]()

aynı şekilde düşünüyorumNerden anladin dersen 7 aydir aktif kullaniciyim 4 ay onceye kadar yeni mesajlara tikladigimda hep symbian konulari cikardi %60 simdi ise android![]()

Nokia'yı hackleyelim miElop'u kaçırıp fidye mi istesek
![]()
Yürü be dostum. Seninle beraber her yere her yola gidilir.
Yani dediklerim yapılırsa ancak Nokia doğru yola gelir. Adamın tipini biliyorsan yani böyle birinin Nokianın başında olması büyük eksiklik.