Forumdaki Cogu kisi androide geciyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
WP8 bilgisayarda pek hoşuma gitmedi. Telefonda devrim diyorlar hayırlısı. 1,5 aya kadar Wp8 uygun telefon çıkarsa alabilme ihtimalim var.

juristokrat

juristokrat

Üye
bende gectim android e. cidden Symbian. gibi değil. tek sorunum QWERTY. klavye kullanamama. nerde o alfa sayisal tus takimi

cardanadam

cardanadam

Üye
ben bile symbian dan vaz geçtiysem siz düşünün artık gerisini az symbian android tartışmasına girmedim burada ama adamların haklı olduğunu s2 yi elime alinca anladım

• Beğen
Tepkiler: Nextman
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Şikayetim falan yok,şarkı geldi aklıma bir anda:D
Şu anlık zaten telefonu tek bir özellik için kullanıyorum yoksa telefonda kullanmam:)

TheMadness

TheMadness

Üye
ben bile symbian dan vaz geçtiysem siz düşünün artık gerisini az symbian android tartışmasına girmedim burada ama adamların haklı olduğunu s2 yi elime alinca anladım

Aynen haklılar :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Bende doğru zamanı bekledim.N8 duruyor onda arasıra bazı programları deniyorum malesef şirket hattı olmasa tek telefon kullanırım ama dursun zararı yok.S2 ise tüm ihtiyaclarımı karşılıyor net bağlantı hızı ve tam yetki ile kullanmak güzel oluyor.

otostopçu

otostopçu

Üye
Bende doğru zamanı bekledim.N8 duruyor onda arasıra bazı programları deniyorum malesef şirket hattı olmasa tek telefon kullanırım ama dursun zararı yok.S2 ise tüm ihtiyaclarımı karşılıyor net bağlantı hızı ve tam yetki ile kullanmak güzel oluyor.
sendemi abi peki biz ne olcaz sayfa ne olcak somuru:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia'yı hackleyelim mi :hmmm Elop'u kaçırıp fidye mi istesek :hmmm

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
TheMadness

TheMadness

Üye
Doğru tespit

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Yürü be dostum. Seninle beraber her yere her yola gidilir.

Boyumdan büyük işlere kalkışmıyorum :kıskıs: Yani dediklerim yapılırsa ancak Nokia doğru yola gelir. Adamın tipini biliyorsan yani böyle birinin Nokianın başında olması büyük eksiklik.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
windows phone 7 ve sonraki sürümlerin arayüzlerini çok seviyorum.
o yüzden param olurso doğru wp8 li bir telefon almaya.(çıkarsa tabi)
çıkmassa lumia 900.
onada wp8 romu falan dark forest yapar heralde

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Lumnia diyorsunuz da, adres gösterin bizde alalım. Sıfır, Türkiye garantili, imei kayıtlı olacak, yurt dışı olmayacak.

Eğer "yok yurt dışı hepsi" derseniz ben iPhone 4s'i de yurt dışından ucuza alırdım ancak gümrük sıkıntısı, imei kaydı ücreti cart curt var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt