Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ekranıma ne oldu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbian.forever
Üye
Konu Sahibi
ekranıma ne oldu
ekranın bazı bölgelerinde kırmızı noktaya benzer lekeler var.
Sizce ekranıma ne olmuş olabilir. Ekranımı balyozla kırmalı mıyım yoksa telefonun üzerinden traktör ile geçmeli mıyım ? Yardım edin
Emrekocorj
Üye
TeLefoncuya goster bence
KayraBey
Üye
Suya at Tövbe tövbe
Emrekocorj
Üye
Ya tirLa ez kaLaninida denize at kurtuL
ismail
Üye
eğer %100 saf suya atarsan bişey olmaz kesinlikle
- - - Eklendi - - -
şakayı geçelim aç içini tmizle ama sağı solu koparma düzelmezse tefoncu seni bekler
Emrekocorj
Üye
İcini acarken cok dikkatLi oL cok nadir teLefonLarin kapakLari
symbian.forever
Üye
Konu Sahibi
telefon n95 8gb. Ekrandaki kırmızı lekeler bugün öğlen oldu. Akşama bi kaç tane daha çıktı. söktüm. Birşey bulamadım. Sanırsam filmde birşey var. Acaba siyah film çeksem sorun düzelir mi yada telefonu yere fırlatsam. Ne bilim belki bi umut. Yada durun ben yarın bi buzluğa koyayım. Duzelmesse telefoncu emmiye gitcez artık niydek
telefon n95 8gb. Ekrandaki kırmızı lekeler bugün öğlen oldu. Akşama bi kaç tane daha çıktı. söktüm. Birşey bulamadım. Sanırsam filmde birşey var. Acaba siyah film çeksem sorun düzelir mi yada telefonu yere fırlatsam. Ne bilim belki bi umut. Yada durun ben yarın bi buzluğa koyayım. Duzelmesse telefoncu emmiye gitcez artık niydek
verdiğin çok mantıklı örneklerin ardından mantıksız bir fikir vereyim. Direk telfoncuya git. Muhtemelen filmden değil ekrandandır. Ekranda binlerce nokta var , bikaç nokta kırmızı olsa bişey olmaz. Öyle kullanırsın.
Hatta kırmızı bir tema bul böylece cok sorun olmaz...
symbian.forever
Üye
Konu Sahibi
evet kırmızı tema aklıma geldi ama beyaz programlar kullanıyorum. Yani mesela opera mini. Ve bu kırmızı lekeler çok sınırımi bozuyo. Bi ara telefoncuya giderim. Bi kaç güne
leonardo08
Üye
ekranın eskimiş ve pikselleri ölmeye başlamış büyük ihtimalle ekran değişicek