incitemfm
Üye
adamlar bunu anlamıyo ben,m ilk dokunmatik telefonum genoaydı ondada aspalt ass creed filan vardı önemli olan oyun kalitesi.
800 MHz ARM 11 işlemci Adreno 200 GPU, Qualcomm chipset
adamlar bunu anlamıyo ben,m ilk dokunmatik telefonum genoaydı ondada aspalt ass creed filan vardı önemli olan oyun kalitesi.
Acede daha mi kaliteli oynanıyor demek mi istiyorsun.
Angry Birds ü telefon performans için genelde açıp ilk onu denerler neden bilmem.Asphalt 6 elbette Adreno işlemciler için mevcut..Eğer Mali400 veya Adreno 205 GPU ile oyun kurarsan elbet kasar.ben bi ara o telefonla angry birds oynamıştım. Grafikleri çok kötüydü ve kasıyordu. Peki asphalt 6 da da kasmaz mi
Angry Birds ü telefon performans için genelde açıp ilk onu denerler neden bilmem.Asphalt 6 elbette Adreno işlemciler için mevcut..Eğer Mali400 veya Adreno 205 GPU ile oyun kurarsan elbet kasar.
Angry Birds ü telefon performans için genelde açıp ilk onu denerler neden bilmem.Asphalt 6 elbette Adreno işlemciler için mevcut..Eğer Mali400 veya Adreno 205 GPU ile oyun kurarsan elbet kasar.
Crazy oruc alinti yapamiyorum kuzum kusuruma bakma telefondayim sana dedim tesekkurler diye![]()

Konuya çok fena bir giriş yaptın kardeşimEyvah o zaman bu fiyata hangi androidi alirsan al yorucu bir maraton seni bekliyor
Yazıları okudun mu sen 
Konuya çok fena bir giriş yaptın kardeşimYazıları okudun mu sen
![]()