Android telefon alacağım max. 500 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
incitemfm

incitemfm

Üye

Kardeşim yapma gözünü seveyim ben de Android kullanıyorum sen de kullanıyorsun..Elindeki telefon ile Ace nin alakası olduğunu düşünüyor musun ?

- - - Eklendi - - -

Hiç sorma Ram'in yarısını yiyen tek sistem ve en ağır sistem.
benim elimdeki telefonla ace in alakası yok ama 603 tam bir hayal kırıklığı gidin bir inceleyin sürekli elektronik marketlerde telefon incelerim 603=kasa kalitesi ve başka bir olay yok tarayıcısı kasılıyo sürekli

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
uygulama kalitesi denen bir olay var marketin tamamına yakını armv6 ya uyumlu. ama nova3 filan çalıştırmaz normal olarak. 603 önerme mantığınızı çözemiyorum kardeşimde var ne tarayıcı performansı ne market ne tasarım kamera özellikleri hiçbirşey yok 603 ü bilmesek yutturcaksınız. en son armv6 ya flash player11 portladılar kur kullan. samsung telefonların tarayıcı performansı her fiyat aralığında mükemmele yakındır. walkman veya ace 603 ten 2 gömlek üstündür. tabi bu forumun %80i nokia forumuolduğu için kabul ettirmek zor. artık her fiyat aralığımdaki nokianın aynı fiyata daha üstün samsunglar, androidler var al bi ace veya walkman kullanan arkadaşın gmailini bak bakalım hangi uygulamaları destekliyomuş. bilmeden etmeden konuşuyosunuz

sen tamam 603 kullanmışsin biliyorsun peki aceyi kullandin mi? Biliyormusun performansının ne kadar olduğunu veya 603 ten yüksek olduğunu. Senin anlatmaya calistigin şey sadece uygulama çokluğu ki androidin marketi çöplükten farksız bunu sadece ben değil birçok android kullanıcısı söylüyor objektif olanlar. Ise oyun ve uygulama üstünlüğü var diye o fiyata 603 yerine ace almak çok mantıksız. Eğer ki anlatamıyorsam Seni cep telefonları genel bölümündeki karşılaştırmalar bölümüne davet ediyorum. Orada en az 15 tane ace-603 ace-c6-01 karşılaştırması var gir istiyorsan oraları bi incele bak bakalım hangisi iyiymiş.

incitemfm

incitemfm

Üye
sen tamam 603 kullanmışsin biliyorsun peki aceyi kullandin mi? Biliyormusun performansının ne kadar olduğunu veya 603 ten yüksek olduğunu. Senin anlatmaya calistigin şey sadece uygulama çokluğu ki androidin marketi çöplükten farksız bunu sadece ben değil birçok android kullanıcısı söylüyor objektif olanlar. Ise oyun ve uygulama üstünlüğü var diye o fiyata 603 yerine ace almak çok mantıksız. Eğer ki anlatamıyorsam Seni cep telefonları genel bölümündeki karşılaştırmalar bölümüne davet ediyorum. Orada en az 15 tane ace-603 ace-c6-01 karşılaştırması var gir istiyorsan oraları bi incele bak bakalım hangisi iyiymiş.
gerçekten android kullandığına eminmisin ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
benim elimdeki telefonla ace in alakası yok ama 603 tam bir hayal kırıklığı gidin bir inceleyin sürekli elektronik marketlerde telefon incelerim 603=kasa kalitesi ve başka bir olay yok tarayıcısı kasılıyo sürekli
Alacağı Android ona Android deneyimini veremez..Dediğim gibi Android sistem sömüren bir sistem..S2 de bile Ramin yarısını yiyor.Ayrıca Qualcomm ile diğer işlemcileri karşılaştırma derim..Ace' in ki 800 mhz de çalışıyor.Alacağı verimi sen düşün..Ayrıca Ace'de Flash yok bunu da ekleme yapayım..Flash Lite var..

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Kerim.

Kerim.

Üye
603 olabilir.

incitemfm

incitemfm

Üye

Alacağı Android ona Android deneyimini veremez..Dediğim gibi Android sistem sömüren bir sistem..S2 de bile Ramin yarısını yiyor.Ayrıca Qualcomm ile diğer işlemcileri karşılaştırma derim..Ace' in ki 800 mhz de çalışıyor.Alacağı verimi sen düşün..Ayrıca Ace'de Flash yok bunu da ekleme yapayım..Flash Lite var..
orjial değil herhalde bugün android forumunda gördüm ace gio mini için 11 portlamış adamlar.

Kerim.

Kerim.

Üye
iş android kullanıp kullanmamak ile bitmiyor objektif olmakla bitiyor. Ama doğru android kullanan biri androidi eleştiremez değil mi?

Eleştirir:http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/android-den-memmun-olmayan-var-mi-678731-yeni-mesaj.html

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Eleştirir:http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/android-den-memmun-olmayan-var-mi-678731-yeni-mesaj.html

onun için söylemedim yav :D bazıları var da androidten başka sistem tanımayan.

incitemfm

incitemfm

Üye
size şu kadar söyleyim ace 5mp flaş af makro, 603 5mp düz. tarayıcı: ace ,androidin kendi tarayıcısı üstüne dolphin hd ,603 opera mini, ace :çakmada olsa flash player11 , 603 flash lite ,ace google play 603 : ovi store. karar sizin

MasteLaa

MasteLaa

Üye
orjial değil herhalde bugün android forumunda gördüm ace gio mini için 11 portlamış adamlar.
Orjinal olmadıktan sonra iOS ve Android arasındaki Flash Player avantajı da ortadan kalkar zaten..İphone da Pufflin kullanıyor mesela..Bunlar başka konular Ace kolay kolay tatmin etmez.

- - - Eklendi - - -

size şu kadar söyleyim ace 5mp flaş af makro, 603 5mp düz. tarayıcı: ace ,androidin kendi tarayıcısı üstüne dolphin hd ,603 opera mini, ace :çakmada olsa flash player11 , 603 flash lite ,ace google play 603 : ovi store. karar sizin
Ace de de zaten Android'in bütün özelliklerini kullanıyoruz sanki..Biraz objektif olun..Alacağı Android saç baş yoldurur..

- - - Eklendi - - -

onun için söylemedim yav :D bazıları var da androidten başka sistem tanımayan.
Kısaca Fandroidçi diyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: Otroligt
incitemfm

incitemfm

Üye

Orjinal olmadıktan sonra iOS ve Android arasındaki Flash Player avantajı da ortadan kalkar zaten..İphone da Pufflin kullanıyor mesela..Bunlar başka konular Ace kolay kolay tatmin etmez.

- - - Eklendi - - -

Ace de de zaten Android'in bütün özelliklerini kullanıyoruz sanki..Biraz objektif olun..Alacağı Android saç baş yoldurur..
benim demek istedğim saç baş yoldursada birşeyler yapar ama 603 koca bir 0. çakma derken puffin filan değil düz flash player ama başkaları portlamış daha bugün gördüm

TransformerS34

Üye

603:1.3 ghz
Ace:800mhz

603:Nokia clearblack teknolojisi ve 1000 nit ekranı ile dünyanın en parlak ekranlı telefonu
Ace:320x480 çözünürlüğünde onun dışnda ekranının özel bir durumu yok.

603:512mb ram ve symbian gibi sistemi sömürmeyen bir işletim sistemi
Ace:256mb ram ve sömürücü bir android işletim sistemi.

603:3d oyun destekli hd oyun desteği var.
Ace:ne 3d oyun desteği var ne de hd.

Karar sizin .yoksa daha arttırmama gerek var mı?

• Beğen
Tepkiler: Otroligt
Otroligt

Otroligt

Üye
:d:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Kısaca Fandroidçi diyoruz :D
+1 :oke: Adam haklı beyler dağılın.

Kerim.

Kerim.

Üye
Uzun lafın kısası android alacaksan 700tlden düşük telefon almıcan:D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
benim demek istedğim saç baş yoldursada birşeyler yapar ama 603 koca bir 0. çakma derken puffin filan değil düz flash player ama başkaları portlamış daha bugün gördüm
0 neden 0 peki bunu da açıkla da.Android diye alıyoruz kutudan bada çıkıyor bunun gibi bir şey..Ace dediğin kadar iyi olsa idi zaten Samsung bu kadar düşük yapmazdı ki bu kadar iyi değil..Telefonu yanlış tanıyorsun..603 ün ghz si ile Ace nin kini bir karşılaştır..Sistem yorma ile de Belle-Android karşılaştır bakalım.

incitemfm

incitemfm

Üye
603:1.3 ghz
Ace:800mhz

603:Nokia clearblack teknolojisi ve 1000 nit ekranı ile dünyanın en parlak ekranlı telefonu
Ace:320x480 çözünürlüğünde onun dışnda ekranının özel bir durumu yok.

603:512mb ram ve symbian gibi sistemi sömürmeyen bir işletim sistemi
Ace:256mb ram ve sömürücü bir android işletim sistemi.

603:3d oyun destekli hd oyun desteği var.
Ace:ne 3d oyun desteği var ne de hd.

Karar sizin .yoksa daha arttırmama gerek var mı?
3d oyun yok sonuç olarak o telefona. olanlarda emin ol androidin normal oyunlarından daha kötü grafikli

- - - Eklendi - - -

0 neden 0 peki bunu da açıkla da.Android diye alıyoruz kutudan bada çıkıyor bunun gibi bir şey..Ace dediğin kadar iyi olsa idi zaten Samsung bu kadar düşük yapmazdı ki bu kadar iyi değil..Telefonu yanlış tanıyorsun..603 ün ghz si ile Ace nin kini bir karşılaştır..Sistem yorma ile de Belle-Android karşılaştır bakalım.
işin özü bu fiyata telefon almıycan

TransformerS34

Üye
şunuda ekleyeyim 5 mp kamerası düz demişsiniz 603 için.
Nokia 603 ,720p video çekme özelliği var yani hd video çekme ve oynatma özelliği.

Allah aşkına tartışığımız konuya bak şunu demek istiyorum ace 603'ün yanına yaklşamaz :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt