Ovvv konu ciddi galiba :ağla:
MasteLaa Üye cardanadam' Alıntı: evlilik Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun abim hakkında. Ama küçük çocuk canımm
cardanadam' Alıntı: evlilik Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun abim hakkında. Ama küçük çocuk canımm
FirstPioneer Üye MasteLaa' Alıntı: Telefon varken gerek olmadığını düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Beni asil nefret ettiren sistem galiba
MasteLaa' Alıntı: Telefon varken gerek olmadığını düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Beni asil nefret ettiren sistem galiba
Tuba Üye MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin ablam Genişletmek için tıkla ... Twüt' Alıntı: hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldumda azad edin beni gideceğim otostopçu' Alıntı: nasılsın ablam ? Genişletmek için tıkla ... İyidir Orhan senide iyi olmanı umut ediyorum ve affedeceksin beni biliyorum affettireceğim kendimi Pondusss' Alıntı: sana faceden mesaj atacam ama hep unutuyorum Genişletmek için tıkla ... hatırladığında yazarsın
MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin ablam Genişletmek için tıkla ... Twüt' Alıntı: hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldumda azad edin beni gideceğim otostopçu' Alıntı: nasılsın ablam ? Genişletmek için tıkla ... İyidir Orhan senide iyi olmanı umut ediyorum ve affedeceksin beni biliyorum affettireceğim kendimi Pondusss' Alıntı: sana faceden mesaj atacam ama hep unutuyorum Genişletmek için tıkla ... hatırladığında yazarsın
otostopçu Üye 'Nur'' Alıntı: Hoşbuldumda azad edin beni gideceğim İyidir Orhan senide iyi olmanı umut ediyorum ve affedeceksin beni biliyorum affettireceğim kendimi hatırladığında yazarsın Genişletmek için tıkla ... küslük yok ablam bende iyiyim
'Nur'' Alıntı: Hoşbuldumda azad edin beni gideceğim İyidir Orhan senide iyi olmanı umut ediyorum ve affedeceksin beni biliyorum affettireceğim kendimi hatırladığında yazarsın Genişletmek için tıkla ... küslük yok ablam bende iyiyim
MasteLaa Üye 15097' Alıntı: note hem tablet hem telefon note'u neden seviyorsun Genişletmek için tıkla ... Tablette konuşulmayınca yanımda taşımak gereksiz geliyor bana Yanımda rahatça taşıyabildiğim ve konuşabildiğim için seviyorum
15097' Alıntı: note hem tablet hem telefon note'u neden seviyorsun Genişletmek için tıkla ... Tablette konuşulmayınca yanımda taşımak gereksiz geliyor bana Yanımda rahatça taşıyabildiğim ve konuşabildiğim için seviyorum
Twüt Üye Hoşbuldumda azad edin beni gideceğim Genişletmek için tıkla ... Ne demek efendim sizin gibi bir bayana olur mu öyle şey hiç
Hoşbuldumda azad edin beni gideceğim Genişletmek için tıkla ... Ne demek efendim sizin gibi bir bayana olur mu öyle şey hiç
Amaru Shady Üye 'Nur'' Alıntı: Hoşbuldumda azad edin beni gideceğim İyidir Orhan senide iyi olmanı umut ediyorum ve affedeceksin beni biliyorum affettireceğim kendimi hatırladığında yazarsın Genişletmek için tıkla ... soru aklımda ama yazmayı unutuyorum
'Nur'' Alıntı: Hoşbuldumda azad edin beni gideceğim İyidir Orhan senide iyi olmanı umut ediyorum ve affedeceksin beni biliyorum affettireceğim kendimi hatırladığında yazarsın Genişletmek için tıkla ... soru aklımda ama yazmayı unutuyorum
cardanadam Üye MasteLaa' Alıntı: Hayırlısı olsun abim hakkında. Ama küçük çocuk canımm Genişletmek için tıkla ... ben kendimi düşünmüyorum onu düşünüyorum
MasteLaa' Alıntı: Hayırlısı olsun abim hakkında. Ama küçük çocuk canımm Genişletmek için tıkla ... ben kendimi düşünmüyorum onu düşünüyorum
MasteLaa Üye FirstPioneer' Alıntı: Beni asil nefret ettiren sistem galiba Genişletmek için tıkla ... iPAd 2 felan kolay kolay sıkıntı çıkarmaz
FirstPioneer' Alıntı: Beni asil nefret ettiren sistem galiba Genişletmek için tıkla ... iPAd 2 felan kolay kolay sıkıntı çıkarmaz
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: Tablette konuşulmayınca yanımda taşımak gereksiz geliyor bana Yanımda rahatça taşıyabildiğim ve konuşabildiğim için seviyorum Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: Tablette konuşulmayınca yanımda taşımak gereksiz geliyor bana Yanımda rahatça taşıyabildiğim ve konuşabildiğim için seviyorum Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye 'Nur'' Alıntı: Hoşbuldumda azad edin beni gideceğim Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz ablam
otostopçu Üye kannak98' Alıntı: otostopcu faceye bi bakarmisn Genişletmek için tıkla ... mark baksın faceye banane faceden
kannak98' Alıntı: otostopcu faceye bi bakarmisn Genişletmek için tıkla ... mark baksın faceye banane faceden