Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

otostopçu

otostopçu

Üye
retry Selam

cukuleaks

Üye
yiyecek bişi ise olur :D
Yok ya ne alakası var :kop: Bi sunucu diyelim. Yani bi bilgisayarın daha var gibi.... Ne işe yarıyor diye sorarsanız mesela bi oyun serverı kuracaksınız ama sisteminizin yüksek olması ve netinizin hızlı olması lazım. Bu vps de size sanal bilgisayar veriliyor ve her sitenin verdiği sunucu özellikleri farklı oluyor. Mesela şuan minecraft server kurdum 8 gb ram 100 mpbs interneti olan bir bilgisayara. Ordan açık. Benim netime herhangi bi zarar gelmiyor. :oke:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

Karşıdaki insan tatlı olunca :tebessüm:

Evcil miyim ben şimdi :P: Kobay faresi daha iyiydi sanki :D

Hiç sevmedim ben :kıskıs:
O senin tatliliğin :tebessüm: mesela ben de bu smileyi sevmiyorum ama sen seviyorsun diye kullsniyorum :bud:

viktoreznov

viktoreznov

Üye
vallahi şu gececiler konusunu görmesem gece olduğunu anlamamıştım :D selamın aleyküm.

otostopçu

otostopçu

Üye

Yok ya ne alakası var :kop: Bi sunucu diyelim. Yani bi bilgisayarın daha var gibi.... Ne işe yarıyor diye sorarsanız mesela bi oyun serverı kuracaksınız ama sisteminizin yüksek olması ve netinizin hızlı olması lazım. Bu vps de size sanal bilgisayar veriliyor ve her sitenin verdiği sunucu özellikleri farklı oluyor. Mesela şuan minecraft server kurdum 8 gb ram 100 mpbs interneti olan bir bilgisayara. Ordan açık. Benim netime herhangi bi zarar gelmiyor. :oke:
ip vericektin ? :off:

Revengeful

Emekli Yönetici

minecraft oynuyor musun ? Bana bir ara basitce öğretene o lime oynamayı :D internetteki açıklamalar uzun

Üst Alt