MasteLaa
Üye
Karşıdaki insan tatlı oluncahep böyle bunlar ama biz tatliya bağladik![]()

Evcil miyim ben şimdi
iyiyim hamsterım![]()
Kobay faresi daha iyiydi sanki 
Hiç sevmedim benMert abimden gördüm demin çok hoşuma gitti![]()

Karşıdaki insan tatlı oluncahep böyle bunlar ama biz tatliya bağladik![]()

Evcil miyim ben şimdi
iyiyim hamsterım![]()
Kobay faresi daha iyiydi sanki 
Hiç sevmedim benMert abimden gördüm demin çok hoşuma gitti![]()

Karşıdaki insan tatlı olunca
Evcil miyim ben şimdiKobay faresi daha iyiydi sanki
Hiç sevmedim ben![]()

Hiç sevmedim ben![]()

Naber çavuşBen kim sana gönderme yapmak kim![]()

Hiç sevmedim ben![]()

Yok ya ne alakası varyiyecek bişi ise olur![]()
Bi sunucu diyelim. Yani bi bilgisayarın daha var gibi.... Ne işe yarıyor diye sorarsanız mesela bi oyun serverı kuracaksınız ama sisteminizin yüksek olması ve netinizin hızlı olması lazım. Bu vps de size sanal bilgisayar veriliyor ve her sitenin verdiği sunucu özellikleri farklı oluyor. Mesela şuan minecraft server kurdum 8 gb ram 100 mpbs interneti olan bir bilgisayara. Ordan açık. Benim netime herhangi bi zarar gelmiyor. 
O senin tatliliğin
Hiç sevmedim ben![]()
mesela ben de bu smileyi sevmiyorum ama sen seviyorsun diye kullsniyorum 
Ben seni niye bu kadar aşırı seviyorum acabaSağol hoşbulduk![]()

ip vericektin ?
Yok ya ne alakası varBi sunucu diyelim. Yani bi bilgisayarın daha var gibi.... Ne işe yarıyor diye sorarsanız mesela bi oyun serverı kuracaksınız ama sisteminizin yüksek olması ve netinizin hızlı olması lazım. Bu vps de size sanal bilgisayar veriliyor ve her sitenin verdiği sunucu özellikleri farklı oluyor. Mesela şuan minecraft server kurdum 8 gb ram 100 mpbs interneti olan bir bilgisayara. Ordan açık. Benim netime herhangi bi zarar gelmiyor.
![]()

Çeşit bol yani
sen bilirsin![]()

O senin tatliliğinmesela ben de bu smileyi sevmiyorum ama sen seviyorsun diye kullsniyorum
![]()

Ben seni niye bu kadar aşırı seviyorum acaba![]()

Hoş geldin kuzum nabervallahi şu gececiler konusunu görmesem gece olduğunu anlamamıştımselamın aleyküm.

OlabilirYeni tanıdığın içindir
Kalbinin temizliğinden
Naber demişsin:İyiyim sen nasılsın![]()
Ben de iyiyim seni gördüm daha iyi oldum 
vallahi şu gececiler konusunu görmesem gece olduğunu anlamamıştımselamın aleyküm.
Çok oynakMesela bu smiley en iyisi![]()

minecraft oynuyor musun ? Bana bir ara basitce öğretene o lime oynamayı
Yok ya ne alakası varBi sunucu diyelim. Yani bi bilgisayarın daha var gibi.... Ne işe yarıyor diye sorarsanız mesela bi oyun serverı kuracaksınız ama sisteminizin yüksek olması ve netinizin hızlı olması lazım. Bu vps de size sanal bilgisayar veriliyor ve her sitenin verdiği sunucu özellikleri farklı oluyor. Mesela şuan minecraft server kurdum 8 gb ram 100 mpbs interneti olan bir bilgisayara. Ordan açık. Benim netime herhangi bi zarar gelmiyor.
![]()
internetteki açıklamalar uzun