Telefon tavsiyesi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Telefon tavsiyesi.
Iyi forumlar hayirli ramazanlar,
Xperia Arc S nasil bir cihazdir? Tavsiye eder misiniz?

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Onu bilmiyorum ama alacağın cihaz en az 1ghz ve en 1gb ram olsun.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Ram 512 sanirsam tasarimini begendim cogu.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Xperia Arc S güzel cihazdır 1,4 ghz işlemci ve 512mb ram taşıyor. Rami sıkıntı yaratabilir. Sadece çok ram kullanan oyunlar sıkıntı yaratır. Bunlar dışında almaman için bir neden yok

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Arc S güzel cihazdır 1,4 ghz işlemci ve 512mb ram taşıyor. Rami sıkıntı yaratabilir. Sadece çok ram kullanan oyunlar sıkıntı yaratır. Bunlar dışında almaman için bir neden yok
Biliyorum, 800 diyor telefoncu C7 me 500 saydi deger mi sizce?

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Bence değer ama genede o fiyata daha güzel cihazlarda vardır elbet iyice araştırmadan paranı harcama bak bende arc s alıcaktım dayım sağolsun biraz destek çıktı timden htc one x aldım çok memnunum :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Bence değer ama genede o fiyata daha güzel cihazlarda vardır elbet iyice araştırmadan paranı harcama bak bende arc s alıcaktım dayım sağolsun biraz destek çıktı timden htc one x aldım çok memnunum :)
Su aralar o mumkun degil..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sony xperia p yi incele derim çok manyak bi cihaz

-Emre

-Emre

Üye
galaxy w ye de bak istersen çünkü onun sar değeri yüksek.

- - - Eklendi - - -

xperia arc s'in

Kerim.

Kerim.

Üye
Ace2 nasıl?

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
2010 yada 2011 yılının en iyi kameralı telefonu seçilmişti xperia arc s .

Xelord

Xelord

Üye
Arc S Tasarımı çok güzel bence de. Ayrıca çok ince.
Arkadaş xperia p demiş. Bence P yi bir araştır. Arc s kadar olmasa da tasarımı da iyi.
Ayrıca 1gb ram var, yanlış bilmiyorsam çift çekirdek. Ve yine tam emin olmamakla birlikte 16GB dahili belleği olması lazım. Hafıza kartı yok ama eğer 16GB yetecektir. İstediğin kadar yükle oyununu müziğini. Zaten Arc S alsan da 16GB bellek almayacak mısın? :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Arc S Tasarımı çok güzel bence de. Ayrıca çok ince.
Arkadaş xperia p demiş. Bence P yi bir araştır. Arc s kadar olmasa da tasarımı da iyi.
Ayrıca 1gb ram var, yanlış bilmiyorsam çift çekirdek. Ve yine tam emin olmamakla birlikte 16GB dahili belleği olması lazım. Hafıza kartı yok ama eğer 16GB yetecektir. İstediğin kadar yükle oyununu müziğini. Zaten Arc S alsan da 16GB bellek almayacak mısın? :)

Dusunecegim sagol. :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Xperia Sola'yıda ekliyebilirsin listene sd kart desteği var xperia u'da o yok. Birde Sony'nin yazılım desteği :)

sonsuzluk123

Üye
Xperia p de güzel telefon ama ben de u olmasına rağmen arc s çok hoşuma gidiyor. şöyle bir şey duydum gingerbread çift çekirdek desteklemiyormuş o zaman ben telefonu 512 mb ve 1 ghz ile kullanıyorum demektir. ve her türlü oyunu sorunsuz açıyorum. ben 1 ghz ile bunu yapıyorsam arc s 512 mb 1.4 ghz ile hayli hayli yapar. 200 lira daha olsaydı gider arc s alırdım o derece hoş bi telefon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...