:tşk:
Metin MF Üye Konu Sahibi sleeper535' Alıntı: link çalışmıyor kontrol edermisin Genişletmek için tıkla ... çalışıyor arkadaşım - - - Eklendi - - - force' Alıntı: bt edition da nasıl yapıyoruz bluetooth u Genişletmek için tıkla ... bluetooth ile alakası yok kardeşim - - - Eklendi - - - Arkadaşlar - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız indiremeyen varsa bu linke tıklayıp direk beklemeden indirebilir
sleeper535' Alıntı: link çalışmıyor kontrol edermisin Genişletmek için tıkla ... çalışıyor arkadaşım - - - Eklendi - - - force' Alıntı: bt edition da nasıl yapıyoruz bluetooth u Genişletmek için tıkla ... bluetooth ile alakası yok kardeşim - - - Eklendi - - - Arkadaşlar - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız indiremeyen varsa bu linke tıklayıp direk beklemeden indirebilir
1905abc Üye Telefona attım fakat sertifika hatası veriyor, ayrıca unsigned oyunlar bende açılmıyor, bunun için ne yapmam gerek. Şimdiden teşekkürler... - - - Eklendi - - - Ayrıca signed yapıp ekleyebiliyorsanız çok memnun olurum.
Telefona attım fakat sertifika hatası veriyor, ayrıca unsigned oyunlar bende açılmıyor, bunun için ne yapmam gerek. Şimdiden teşekkürler... - - - Eklendi - - - Ayrıca signed yapıp ekleyebiliyorsanız çok memnun olurum.
Metin MF Üye Konu Sahibi 1905abc' Alıntı: Telefona attım fakat sertifika hatası veriyor, ayrıca unsigned oyunlar bende açılmıyor, bunun için ne yapmam gerek. Şimdiden teşekkürler... - - - Eklendi - - - Ayrıca signed yapıp ekleyebiliyorsanız çok memnun olurum. Genişletmek için tıkla ... Telefonunuzu hacklemeniz gerekiyor. Forumda konusu var.
1905abc' Alıntı: Telefona attım fakat sertifika hatası veriyor, ayrıca unsigned oyunlar bende açılmıyor, bunun için ne yapmam gerek. Şimdiden teşekkürler... - - - Eklendi - - - Ayrıca signed yapıp ekleyebiliyorsanız çok memnun olurum. Genişletmek için tıkla ... Telefonunuzu hacklemeniz gerekiyor. Forumda konusu var.
Metin MF Üye Konu Sahibi fatih006' Alıntı: emeğinize sağlık arkadaşlar teşekkürler (: Genişletmek için tıkla ...
elodeon Üye mert0123456' Alıntı: ya bende sertifika hatası diyo Genişletmek için tıkla ... aynen bende de..
Asteroid9 Üye Sertifika Hatası verenler Buradan: www.maxicep.com/symbian-3-sistem-mo...klendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html Telefonunu Hackleyebilirler.
Sertifika Hatası verenler Buradan: www.maxicep.com/symbian-3-sistem-mo...klendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html Telefonunu Hackleyebilirler.