[Stuart Howarth] MusiKloud v1.00(6) Türkçe Unsigned [UriBaJu]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

Yapımcı :
Stuart Howarth
Açıklama : Tam özellikli Soundcloud istemcisi hesabınıza erişmenizin yanısıra parçaları ve setleri çalmanızı ve istediğiniz kalitede indirmenizi sağlar.Ayrıca parçalarınızı Last.fm'de listeleyebilirsiniz.Programdaki farklı özellikleri de programı kullanarak keşfedebilirsiniz.

Programı Türkçeleştirdim arkadaşlar bir eksik(harf eksiği,yazım yanlışı vs.) olursa bildirirseniz sevinirim.
Güle güle kullanın..
Sertifika hatası verenler buradan telefonlarını kolay bir şekilde hackleyebilirler.

http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-symbian-3-anna-belle-s60v5-s60v3-548312.html

[video=youtube;bLg8YhMaq90]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bLg8YhMaq90[/video]

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sinsisalih, Sensation, jamesbre ve 3 diğerleri

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler...

najanaja

najanaja

Üye
:tşk: bendekini kuracaktım bunu kurayım artık zaten pronun ne olduğunu hala anlamadım bari türkçe olsun :)

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: bendekini kuracaktım bunu kurayım artık zaten pronun ne olduğunu hala anlamadım bari türkçe olsun :)

program ile online olarak istediğin şarkıyı bulup dinleyebiliyorsun ayrıca indirebiliyorsunda :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
program süper herkese tavsiye ediyorum istediğiniz şarkıları bulup indirebilirsiniz

yaren_dede

yaren_dede

Üye
wifi kullanarak arama yapmıyor bir ayarı filan varmı acaba

najanaja

najanaja

Üye
program ile online olarak istediğin şarkıyı bulup dinleyebiliyorsun ayrıca indirebiliyorsunda :)

az önce denedim ve ilk müziğimi indirdim :) zaten o kısmı biliyomda anlamadığı giriş falan yap kısımları varya o, kendi ayrı üyeliği falan mı var ne işe yarıyo bi fark oluyomu giriş yapınca

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

az önce denedim ve ilk müziğimi indirdim :) zaten o kısmı biliyomda anlamadığı giriş falan yap kısımları varya o, kendi ayrı üyeliği falan mı var ne işe yarıyo bi fark oluyomu giriş yapınca

o programın sitesi.oradan hesap alınca sanırım sana alan veriyo upload yapmak için profilin falan oluyo favorilere ekleme çalma listesine ekleme gibi özellikler için .yni onlar o hesapta kayıtlı tutuluyordur büyük bir ihtimal.telefona format atsanda programı tekrar yükleyip özelleştirilmiş bilgilerini hesabında bulabilirsin

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Eline sağlık ama sertifika hatası verdi, signed değil sanırım. :)

yutkun

yutkun

Üye
eline saglık teşekkürler

najanaja

najanaja

Üye
o programın sitesi.oradan hesap alınca sanırım sana alan veriyo upload yapmak için profilin falan oluyo favorilere ekleme çalma listesine ekleme gibi özellikler için .yni onlar o hesapta kayıtlı tutuluyordur büyük bir ihtimal.telefona format atsanda programı tekrar yükleyip özelleştirilmiş bilgilerini hesabında bulabilirsin

anladım saolasın açıklama için.

---------- Eklendi @ 13:34:38 ---------- Yazıldı @ 13:33:26 ----------

bilgi için sağol unsigned olarak değiştireyim ozaman

zaten sen türkçe yapmak için düzenledin e düzenleme yapınca bi uygulama otomatikmen unsigned olur :)

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

anladım saolasın açıklama için.

---------- Eklendi @ 13:34:38 ---------- Yazıldı @ 13:33:26 ----------

zaten sen türkçe yapmak için düzenledin e düzenleme yapınca bi uygulama otomatikmen unsigned olur :)
evet biliyordum da aceleye gelmiş :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler Eser :good:

jamesbre

Üye
teşekkürler

Silinen Üye 1710851

Silinen Üye 1710851

Kapalı Hesap
benim bir sorum olacak.bu tür programlarla müzik indirince virüs riski varmı ?:nono:

caglar b

caglar b

Üye
teşekkürler ama biraz geç açılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt