Telefon Tavsiyesi galaxy w mi galaxy ace plus mı? ACİLLL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scandall20

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w mi galaxy ace plus mı? ACİLLL
arkadaslar szce w mi ace plus mı? W nin özelliklerini biliyorum ama ace plus da flash player var mı? Bi de dahili hafızası ve rami ne kadar?burda W 719 tl ace plus 699 tl.szce hangisini alayım..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bu ikisi arasında galaxy w. Ama bence neo v.

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Unut ikisinide. Neo V al.

Kerim.

Kerim.

Üye
Ace plus ekranı berbat.pikseller çok bariz gözüküyor.

scandall20

Üye
    Konu Sahibi
neo v bnm hoşuma gtmedi alırsam samsung alcam ama karar veremedm iste.ace plusun özellikleri ne

aleranol

aleranol

Üye
ikisi arasında w ama neo v de alma ondan çok daha avantajlı ve ucuz telefonlar vaf bir kalıp haline geldi neo v. Her ace diyene neo v deniliyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
Ace2de gzl ama ics güncellemesi almayacaksa alıncak bi telefon değil.

scandall20

Üye
    Konu Sahibi
Ace2de gzl ama ics güncellemesi almayacaksa alıncak bi telefon değil.

wonder da da ics güncellemesi olmuyo belki 4.0 da olmuyo.peki bu ics ya da 4.0 güncellemelernin ne gbi faydası olyo.teln kendi versiyonu 2.3.5 ile kullansak noluyo.farkları ne

aleranol

aleranol

Üye
daha iyi optimize edilmiş oluyor bu da hızını ve pil ömrünü artırıyor.

TransformerS34

Üye
galaxy w

Kerim.

Kerim.

Üye
wonder da da ics güncellemesi olmuyo belki 4.0 da olmuyo.peki bu ics ya da 4.0 güncellemelernin ne gbi faydası olyo.teln kendi versiyonu 2.3.5 ile kullansak noluyo.farkları ne

Wonder tek çekirdek old.için 1.4 ghz işlemciyi kullanabiliyorsun.ama ace2 çift çekirdek 800mhz.2.3te de çift çekirdeği kullanamıyosun.tek çekirdek 800mhz performansı alıyosun ace2de.(2.3te)

scandall20

Üye
    Konu Sahibi
Wonder tek çekirdek old.için 1.4 ghz işlemciyi kullanabiliyorsun.ama ace2 çift çekirdek 800mhz.2.3te de çift çekirdeği kullanamıyosun.tek çekirdek 800mhz performansı alıyosun ace2de.(2.3te)

ama ace 2 demiyorum ace plus diyorum.bldgm kadarıylada ace plus tek çekirdk 1 GHz.peki wonderin versiyonunu yükseltnce çift çekirdek falan oluyor mu var mı böle bi özellği

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Galaxy w ;)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
bende galaxy w kuzenimde galaxy ace var bakınca

pixel yoğunluğu : wonder
fotoğraf: eşit
video:wonder
oyun performansı:wonder
arayüz:wonder (touchwiz 4.0)

oguzhan635

Üye
bende galaxy w kuzenimde galaxy ace var bakınca

pixel yoğunluğu : wonder
fotoğraf: eşit
video:wonder
oyun performansı:wonder
arayüz:wonder (touchwiz 4.0)

Bende galaxy w düşünüyorum ancak kimisi kötü diyor kimisi iyi ne yapacagımı bilemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...