galaxy w mi spot galaxy i9000 s mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alperen y

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w mi spot galaxy i9000 s mi
Arkadaslar dun galaxy w mi yoksa ace mi demistim sizde w demistiniz. tesekkurler. simdide spot(yurtdisindan gelme) galaxy i9000 s mi aliyim? yoksa spot olmayan wonder mi,aliyim ? simdiden tesekkurler

jdmsaint

jdmsaint

Üye
s2 al spot 760 tl

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Valla Ace Almada Ne Alırsan Al
2 cihazda işini fazlasıyla görür rahat ol hangisi hoşuna gidiyorsa

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S.tabi sorunu yoksa.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
yurt dışından gelme cihazlarda sıkıntı olurmu bilmiyorum bilen arkadaşlara sor istersen ancak rom atmayı biliyosan galaxy w her işini görür.

halilcan5594

halilcan5594

Üye
ben olsam wonder alırdım.
sadece ekranı biraz daha küçük.
ancak işlemcisi,veri aktarım hızı,pixel yoğunluğu, daha iyi.

alperen y

Üye
    Konu Sahibi
bn zaten bir kere aldım kapandı 30 tl ye geri açtırdım pek sorun olmuyo her işlemini yapabiliyosun

alperen y

Üye
    Konu Sahibi
bi link verebilirmisin krdeşim gitti gidiyor gibi spot satan siteler

alperen y

Üye
    Konu Sahibi
i9000 in hangi özellikleri wonder dan üstün mesela ?

alperen y

Üye
    Konu Sahibi
çaresiz kalırsam maddiyat konusunda ace almayı düşünüyordum krdeşim neden alma diyorsun ?

alperen y

Üye
    Konu Sahibi
Bu yorumlar neden cok gec gidiyo arkadaslar konuyla alakali degil ama :D

alperen y

Üye
    Konu Sahibi
Bu i9000 in android i arttiriliyo mu bide hani pc ye baglayip yapiyosunbya

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Galaxy w ;)

PriZm

PriZm

Üye
ben olsam wonder alırdım.
sadece ekranı biraz daha küçük.
ancak işlemcisi,veri aktarım hızı,pixel yoğunluğu, daha iyi.

Tekrar tekrar söyledim.tekrar yazıyorum.1.4 ghz kandırmasın.1 ghz Hummingbird ile aynı performansa sahip.

MücahitTokgöz

Tekrar tekrar söyledim.tekrar yazıyorum.1.4 ghz kandırmasın.1 ghz Hummingbird ile aynı performansa sahip.

Ali abi bnde galaxy s i9000 almak istiyorum fakat imeisi bu arkadaşın belirttiği gibi çakma telefnlara ait. Telefon sıfır tüm aksesuarlarıyla kutusuyla veriyorlar 10 günde garanti veriyor adam cihazda calısıyormuş ama sonrası için garanti edemem demişti. Galaxy s hastasıyım parada elimde duruyor ama alamıyorum bu imei durumundan dolayı. İkinci elde almak istemiyorum açıkcası. Napayım abi fikrini almak isterim. :)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
bencmarka göre galaxy w nin performansı daha yüksek sten tabi stock rom bence sıkıntılı temple run biile kasıyor cm10 kurarsın keyfine bakarsın.

PriZm

PriZm

Üye
Ali abi bnde galaxy s i9000 almak istiyorum fakat imeisi bu arkadaşın belirttiği gibi çakma telefnlara ait. Telefon sıfır tüm aksesuarlarıyla kutusuyla veriyorlar 10 günde garanti veriyor adam cihazda calısıyormuş ama sonrası için garanti edemem demişti. Galaxy s hastasıyım parada elimde duruyor ama alamıyorum bu imei durumundan dolayı. İkinci elde almak istemiyorum açıkcası. Napayım abi fikrini almak isterim. :)

Bulabiliyorsan 550-600 tl ye 2. El alabilirsin.ben 650 ye almıştım :)

PriZm

PriZm

Üye
bencmarka göre galaxy w nin performansı daha yüksek sten tabi stock rom bence sıkıntılı temple run biile kasıyor cm10 kurarsın keyfine bakarsın.

Benchmarklar yalancı :D
özelliklede Quadrant

Youtube da hız testi farkı karşılaştırması bulursam koyarım buraya.

Ayrıca S1 de ki custom rom desteğini anlatmama gerek yok sanırım :D Galaxy W de yarım H/W composer varken Galaxy s de ki hatasız çalışıyor

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Ben Galaxy S alırdım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt