Twüt
Üye
hayır sıkmadı ben alıcam demiyorum insanların düşüncelerini ögreniyorum
Her platformdasın meaşallah
bigün n9 diğer gün 808.. 
hayır sıkmadı ben alıcam demiyorum insanların düşüncelerini ögreniyorum
bigün n9 diğer gün 808.. 
PS Vita henüz hacklenmedi ps vita oyunlarını çalıştırmıyor diye biliyorum...PSP konusuna gelirsekte çoğu IOS oyunu PSP oyunlarından daha iyi grafikli tabi oynanılabilirlik olayı farklı.Ayrıca sadece oyun için alan yoktur oyunun yanında uygulama, internet, kamera ve tefonda almış oluyorsun.Gidipte IOS, Android alma PSP + telefon al demekle 808 alma fotoğraf makinesi + telefon al demek aynı şeyler.
evet aynen öyle

haklısın ancak android için aynı şeyler geçerli değil. Ha ps vita almazsın 3004 filan alırsın o da çok güzel. Tv ye takıp oynarsın olmazsa. Bütün iş grafik değilki. Telefonda sadece ekran var. Ps portableleri sevmiyosan vita fiyatına ps3 alıcan paşa paşa oynayacan. İos bencede çok güzel oyunları var. Ama android için aynışey geçerli değil.
Ona bir şey demedim zaten sen PSVita oyunları çok pahalı lafına alacağını kim söyledi demişsinde -.- Ayrıca 3004 ile Vita kıyaslanamaz bile aralarındaki fark PS2-PS3 gibi.Ayrıca PS3 ile Vita'nın kıyaslanmasını anlayamıyorum laptop ile cep telefonunu kıyaslamak gibi.

düşüncen oldukça doğru bi an fandrıidci gibi sandım seni sekmeler arası gezerken
haklısın ancak ben 3004ümde pixelleri görmeme rağmen oyunun kalitesi pixel altıymışçasına oyunun parçacığını göremiyorum. Yani sorun ps de oyunda değil. Ps vitaya dönersek kısa süre içerisinde onu da hackleyeceklerdir. Eski hevesim olsa hacklemek için bende çalışırdım. Sonuçta birsürü bunu uğraşan adam var. Ama androidli bir cihazdan daha iyidir ps vita eminim bundan. Bi kamerası eksik. Ps içinde programlar mevcut. Hatta gps ve internetide var. Donanıma takan androidcilerin hiçbiri ps vitaya kameradan başka bi eksiği var diyemez. 2ghz 4çekirdekli işlemci ve powervx mi ne onun en sonuncusunun + olanı
ben ps yi androide karşı savunurum ama ios la kıyaslanmaz 
düşüncen oldukça doğru bi an fandrıidci gibi sandım seni sekmeler arası gezerken
haklısın ancak ben 3004ümde pixelleri görmeme rağmen oyunun kalitesi pixel altıymışçasına oyunun parçacığını göremiyorum. Yani sorun ps de oyunda değil. Ps vitaya dönersek kısa süre içerisinde onu da hackleyeceklerdir. Eski hevesim olsa hacklemek için bende çalışırdım. Sonuçta birsürü bunu uğraşan adam var. Ama androidli bir cihazdan daha iyidir ps vita eminim bundan. Bi kamerası eksik. Ps içinde programlar mevcut. Hatta gps ve internetide var. Donanıma takan androidcilerin hiçbiri ps vitaya kameradan başka bi eksiği var diyemez. 2ghz 4çekirdekli işlemci ve powervx mi ne onun en sonuncusunun + olanı
ben ps yi androide karşı savunurum ama ios la kıyaslanmaz
![]()
Birde nasıl PS3 hacklenmiş olsa bile hack olayı pek başarılı değilse PSVita'da bir PSP gibi hacklenemeyecek.PS3'tekine çok yakın bir koruma koymuşlar.ps3 e jb aletinı ps3 kafelerde kullanıyorlar. Pspvadisinde oldukça iyi haberler fw ler vardı önceden. Mobilim göremiyom ayponcu olduğunuiphone ney senin?
evet. PS Vita dediğiniz nedir, iPhone 5'i tercih ederim
Şuanlık 4 kullanıyorum ama 2013 başında bende telefonu değiştireceğim.Aslında One X alacaktım ama bir son çeyrekteki telefonları görme kararı aldım.Özellikle Note2-Tizenli telefonlar ve Wp8'li telefonları merak ediyorum.
Birde PS3 FW'leri 3.5.5 sürümde çalışıyor ve en son çıkışlı cihazlarda bu versiyona düşürülmüyor.Ayrıca düşürsen 3.5.5'li bir cihazın olsa bile JB'lediğin zaman online oynayamıyorsun.Aynısı XBOX'ta da geçerli korumaları çok iyi.Bu yüzden XBOX'ımı hacklemeyi hiç denemedim az oyun alırım ama online oynarım en güzeli
- - - Eklendi - - -
Oyun konusunda mı genel anlamda mı ? Genel olarak neysede.
Ayrıca ben PSVita gibi bir aletle telefonları kıyaslamayı pek doğru bulmuyorum.
her konuda. PS Vita'ya para vermeyi düşünmüyorum. Yeni gelecek iPhone'u tercih ederim.

Şuanlık 4 kullanıyorum ama 2013 başında bende telefonu değiştireceğim.Aslında One X alacaktım ama bir son çeyrekteki telefonları görme kararı aldım.Özellikle Note2-Tizenli telefonlar ve Wp8'li telefonları merak ediyorum.
Birde PS3 FW'leri 3.5.5 sürümde çalışıyor ve en son çıkışlı cihazlarda bu versiyona düşürülmüyor.Ayrıca düşürsen 3.5.5'li bir cihazın olsa bile JB'lediğin zaman online oynayamıyorsun.Aynısı XBOX'ta da geçerli korumaları çok iyi.Bu yüzden XBOX'ımı hacklemeyi hiç denemedim az oyun alırım ama online oynarım en güzeli
- - - Eklendi - - -
Oyun konusunda mı genel anlamda mı ? Genel olarak neysede.
Ayrıca ben PSVita gibi bir aletle telefonları kıyaslamayı pek doğru bulmuyorum.
bana arkadaşlık atarmısın kullanıcı 
Sadece oyun içinse alınmaz. Onun yerine X-Box, Ps2 ya da Ps3 alınabilir diye düşünüyorum..
bazıları bunu anlamıuor işte 
evet dediğin doğru ikisi farklı türde cihazlar. Bence de doğru değil. Ha bide ben 1 yıldan uzun süredir psp ile ilgili veya ps3 ile ilgili bişey yapmadığım için hatırlamıyom ama xbox ve ps3 ölümlük yyaaav. Xbox rpg için özel bir alet. Ps ise futbol felan daha basit. Aah be nası özledim laptobumu hala garantide o olsa şu an mobil olmazdımbana arkadaşlık atarmısın kullanıcı
![]()
Yalnız hackleme olayında ikiside aynı düzeyde görünselerde ps3'teki exclusive oyunların üstünlüğü ile gayet güzel psn'siz takılınabiliyor ama XBOX'taki olay zaten Xbox Live bu yüzden XBOX'u FW'lemek biraz saçma.PS3 bana göre rpg'ye daha uygun XBOX'ın özellikle gamepad'i tam olarak FPS oyunlar için üretilmiş.
bence rpg oynamak için de ideal tabi bu ikimizin kullanım farkına da bağlı.