Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bir ara DM bizi banladı bir daha olmasın açık vermeyin :ehe

MrTech

MrTech

Üye
Niye Banladılar Abi :ehe

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
[/QUOTE]

Teşekür ettim kardeşim yükledim şimdi , ama şeffaf olması iyi olmamış

Metalist Angel

Metalist Angel

Üye

Teşekür ettim kardeşim yükledim şimdi , ama şeffaf olması iyi olmamış[/QUOTE]
belle topbar skinleri var onların konuularına bak renk ve şekil katabiliyosun :)

MrTech

MrTech

Üye
Sen 20 Yasında Degil miydin Abi ?

Süleyman

Süleyman

Üye
evet özel versiyonu kullanıyorum , top barı kaldırdım ekran ışığı yanmaz oldu ama bu defada ne şarj göstergesi ve şebeke göstergesi ne diğer şeyler gözükmüyo , bunu halletmenin başka yolu var mı ? normal sürümü falan mı kursak.

istersen normal sürümü kurabilirsin. Ama belle topbarlı kullanacaksan metalist in dediği gibi belle topbar 2.1 i kur

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
Teşekür ettim kardeşim yükledim şimdi , ama şeffaf olması iyi olmamış
belle topbar skinleri var onların konuularına bak renk ve şekil katabiliyosun :)[/QUOTE]
eyvallah kardeşim ama sitede bunu bulabildim , ama bu da ölü bildiğin başka bildiğin link varmıydı

Metalist Angel

Metalist Angel

Üye
belle topbar skinleri var onların konuularına bak renk ve şekil katabiliyosun :)
eyvallah kardeşim ama sitede bunu bulabildim , ama bu da ölü bildiğin başka bildiğin link varmıydı [/QUOTE]
vardı sistem modlama bölmünde :) biraz altlarda kaldı onlar

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
ÖNCELİKLE GEREKSİZLERDE YAZDIĞIM MESAJ İÇİN TÜM T.C.K EKİBİNDE ÖZÜR DİLİYORUM...

@Rambo_FT T.C.K nin açılış animasyonu sanki biraz basit kalmış gibi T.C.K için bir açılış animasyonu yaptım umarım beğenirsiniz.

Üst Alt