Rambo_FT ve ekibinin yaptığı fazla bişey yok aslında hazır modları kullanıyorlar...
Nokia symbianı alacak enayi bulursa anca o zaman kurtulur veya symbiannı geliştirmesi lazım.

nokia'yı bana versinler sorun çözülür![]()

Can simidiyle veya imdat çekiciyle oda olmadı itfayeyi ararlar![]()

Bende muhabbet olsun diye yazıyorum.

Rambo_FT ve ekibinin yaptığı fazla bişey yok aslında hazır modları kullanıyorlar...
Nokia symbianı alacak enayi bulursa anca o zaman kurtulur veya symbiannı geliştirmesi lazım.
hazır mod ? Yan gelip yatıyoz yani ? O belle modunu yapmak için Furkanın kaç saat kaç gün ugraştıgını bilgisyar başında oruçlu şekil de gece demeden gündüz ugraştıgını anlatmama gerek yok herhalde . Aynı modun hazırıda var ama bizi onlar ilgilendirmiyor. Bir çok şeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz . İlerde yapcaklarımız şeyler artacak. T.C.K Özel modu altında daha çok şey yapıcaz . Sende bizim Cfw mi zi kullanıyosun bunları bilmen lazım öyle degil mi canım kardeşim ?

Hazır mod dediğin mod arşivini BEN yaptım.
Portları BEN düzene koydum.
CFW çıkarmak hiç kolay değil! Adamlar hazır arşiv olmasına rağmen yanaşamıyorlar.
Bizim yaptıklarımız basit olsa;
1- T.C.K diye bir ekip,
2- MaxiCFW rütbesi
OLMAZDI.
Ben bu CFW işlerini bıraktığımda site yöneticilerinin ve üyelerinin beni geri getirmek için nasıl seferber olduğunu hatırlatmama gerek var mı?
Biz Türkler işte bu yüzden gelişemiyoruz. Bu işi yapmasını dahi bilmeyenler hemen birbirimize çamur atıp batırıyoruz. Bu zihniyetin artık değişmesi gerekiyor.
Son olarak şunu da yazayım: T.C.K CFW'leri dışında başka sabit konu olan CFW var mı? YOK. Bizim CFW'lerimiz gibi kim 11 telefona CFW çıkarabiliyor? HİÇKİMSE.
Sanırım yaptığımız işin basit olmadığını anladın, teşekkür etmene gerek yok![]()

Ramboyu geri getirmek için ugraşanlardanım hatta ta kendisiyim. Ben olmasam o kadar ,telefonda dil dökmesem şimdi ne ekip ne rütbe olurdu hatırlayım kolay gelmedik buraya .
Telefonum çaldı baktım özel no. Cevap vermek istemedim kardeşim belki önemli birşeydir deyip açtırdı ve Anılbaran sayesinde burdayım 

CFW çıkarmak hiç kolay değil! Adamlar hazır arşiv olmasına rağmen yanaşamıyorlar.
1- T.C.K diye bir ekip,
2- MaxiCFW rütbesi
OLMAZDI.
Ben bu CFW işlerini bıraktığımda site yöneticilerinin ve üyelerinin beni geri getirmek için nasıl seferber olduğunu hatırlatmama gerek var mı?
Biz Türkler işte bu yüzden gelişemiyoruz. Bu işi yapmasını dahi bilmeyenler hemen birbirimize çamur atıp batırıyoruz. Bu zihniyetin artık değişmesi gerekiyor.
Son olarak şunu da yazayım: T.C.K CFW'leri dışında başka sabit konu olan CFW var mı? YOK. Bizim CFW'lerimiz gibi kim 11 telefona CFW çıkarabiliyor? HİÇKİMSE.
Sanırım yaptığımız işin basit olmadığını anladın, teşekkür etmene gerek yok![]()

1- T.C.K diye bir ekip,
2- MaxiCFW rütbesi
OLMAZDI.