nokia nasıl kurtulur ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Rambo nun yeri ayrıdır. Ben 5800 dan sonra E7 aldım. Ne yazık ki benim cihaz N8 kadar yaygın değil ve adam gibi CFW yok. Ama şu an benim cihazda FP1 de ve hatta Nokia 808 de olan tüm widgetlar, uygulamalar, tarayıcı v.s var. Peki nasıl? Kendim yaptım. Ama 5800 kullanırken Rambo nun konularını ve mesajlarını tek tek okuyarak. Sonrada kendimi geliştirdim. Ben her zaman hatırlarım bu durumu. Ahde vefa önemlidir :good:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

anılbaran

anılbaran

Üye
aynen

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Valla ben normal haliyle seviyorum çünkü zamanında bir telefonu brick yapınca dilim yandı,bir daha yanından geçmedim:)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Valla ben normal haliyle seviyorum çünkü zamanında bir telefonu brick yapınca dilim yandı,bir daha yanından geçmedim:)

yedek alarak ve dikkat ederek yaparsan birşey olmaz. ben yaptım oldu :ehe şaka bir yana şu anki halini normal haline değişmem.

ismail

ismail

Üye
overclock yapmak gerek nokiaya

nokia_belle

nokia_belle

Üye

yedek alarak ve dikkat ederek yaparsan birşey olmaz. ben yaptım oldu :ehe şaka bir yana şu anki halini normal haline değişmem.

sadece modem amaçlı kullandığımdan pek önem vermiyorum:)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Şimdi biri gelip Android'e geçmeli, Android'e geçse 1. olur Samsung HTC yalan olur satılmaz der.Sonra al başına belayı -.-

Bence kurtulmak için MeeGo ya da Microsoft ile devam etmeliydi Microsoft'u seçti bana göre çokta iyi yaptı.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
WP8'i merak ediorum :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hepimiz merak ediyoruz :evet:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bende Nokia Lumia 920'yi mesaj ediyorum acaba nasıl olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt