Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 3 misafir)

bu arkadaşlardan android ile ilgili( mrb arkadaşlar.. ben bi oyun (mesela gameloft uyunlarından biri) apk dosyası yükledikten sonra uygulamalarda boyutu 4 mb olarak görünüyo bu sadece setup dosyasının yükledigi veri. ama oyunun birde wi-fi den indirilen 500 mb civarı dosyalar var bunlar uygulama verisinde görünmüyo. sildigm zamn da 500 mb'lık dosyalarda mı siliniyo yoksa sadece 4 mb'lık veri mi?? Eger öyleyse o 500 mb'lık veriyi nasıl silebilirim.) sorumu bilen yok mu yardımcı olaccak??

otostopçu

otostopçu

Üye
bu arkadaşlardan android ile ilgili( mrb arkadaşlar.. ben bi oyun (mesela gameloft uyunlarından biri) apk dosyası yükledikten sonra uygulamalarda boyutu 4 mb olarak görünüyo bu sadece setup dosyasının yükledigi veri. ama oyunun birde wi-fi den indirilen 500 mb civarı dosyalar var bunlar uygulama verisinde görünmüyo. sildigm zamn da 500 mb'lık dosyalarda mı siliniyo yoksa sadece 4 mb'lık veri mi?? Eger öyleyse o 500 mb'lık veriyi nasıl silebilirim.) sorumu bilen yok mu yardımcı olaccak??
oyunu sildinmi tüm dosyaları siler pc gibi düşün oyunu silince update leri kalmıyorya onlarda siliniyor wifiile indirdiğinde silinir

15097

15097

Üye
sessizlik oldu birden :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
hoşgeldin fatiih nasılsın
Hoş buldum iyiyim sen nasılsın kuzum :tebessüm:

iyiyiz fatih :tebessüm: kahramanmarasta havalar nasıl :zzz:
Çok iyi :kıskıs:

hoooooooooooop n'aptın muhtar :halay3:
Hooooooooooooooooooooop :D
Uygulamayı kaldır.Data ya veya obb de ise gir sil bu kadar basit :ok2:

otostopçu

otostopçu

Üye
son 8 mesaj :bud::oley

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hoşgeldin kuzu. Mesajı aldın di mi sen :D

ANIL

ANIL

Admin
eskimemiş...

[video=youtube;7pE8ReA5cn4]http://www.youtube.com/watch?v=7pE8ReA5cn4&feature=player_detailpage#t=17 s[/video]

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
oyunu sildinmi tüm dosyaları siler pc gibi düşün oyunu silince update leri kalmıyorya onlarda siliniyor wifiile indirdiğinde silinir

ama bu andro(it) beenim canımı sıkıyo x plorede o kadar alan boşalmıyo. yeni geçtim andro(it) e ama sistemini çözemedim. symbian gibi degil karışık biraz arkadaş :) tel hafızası 8 gb diyo x plorer de 3.16 gb görünüyo. zamanla ve bu forumla çözerim heralde artıkın. symbian nı da burada ögrendigim gibi..

Üst Alt