telefon açılmıyor yardım lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
telefon açılmıyor yardım lütfen.
Arkadaşlar telefona sistem uygulamalarını kaldırmaya yarayan uygulamayı yükledim. Htc'nin sense analog clock uygulamasını kaldırırken uygulamada hava verdi. "Kapanmaya zorla" yazısı çıktı. Tıklayınca tekrar geliyordu sürekli geliyordu telefonu kullanamıyordum. Bataryayı çıkarıp taktım. Telefon android simgesi geliyor fakat bir türlü açılmıyor.
Sorum şu bilgisayar olmadan bu telefonu kurtarabilir miyim. Bilgisayara erişimim yok çünkü.

Not: telefon trident a2000 android 2.2 froyo

fedlkamp

Üye
usta telefonun rootlu mu?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim evet telefon rootluydu kapalıyken kamera ve ses tuslarına basarak (rastgele) açma tuşuna bastım. Ayarlar geldi oradan format attım.

Yorumun için teşekkürler bu arada.

alonsof1

alonsof1

Üye
Kardeş bilgisayar olmadan şunu bie dene : telefonu ses açma tuşu ve telefonu açma tuşuna birlikte basarak aç.recovery menüsüne gideceksin.oradan Wipe All User Data seç (ya da factory reset ) format atmış olacaksın.muhtemelen düzelecektir.not:bu işlem sonucu telefondaki tüm kişisel bilginiz silinir.!!!

cukuleaks

Üye
Neden sistem dosyalariyla oynarsiniz anlamiyorum...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bilgisayar olmadan şunu bie dene : telefonu ses açma tuşu ve telefonu açma tuşuna birlikte basarak aç.recovery menüsüne gideceksin.oradan Wipe All User Data seç (ya da factory reset ) format atmış olacaksın.muhtemelen düzelecektir.not:bu işlem sonucu telefondaki tüm kişisel bilginiz silinir.!!!

dostum öncelikle yorumun için sağol. Ben açamayınca rastgele denedim onları telefonu açmayı başardım.

- - - Eklendi - - -

Neden sistem dosyalariyla oynarsiniz anlamiyorum...

bak ışte senin ilgi alanın değil ki anlamıyorsun :ehe bu arada kurtardım telefonu :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
konu sahibinin isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt