Nokia pişmanlıktır :d:
BreakerZote Üye Pondusss' Alıntı: Onur Genişletmek için tıkla ... Efenimmm - - - Eklendi - - - alpayoktay' Alıntı: Fatih konuya bak - - - Eklendi - - - Ooo hoşgeldin Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Alpay Naber - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Nokia pişmanlıktır Genişletmek için tıkla ... Fatih Benden Sana Bir Söz Her Kez Bir Gün Özüne Geri Dönecek
Pondusss' Alıntı: Onur Genişletmek için tıkla ... Efenimmm - - - Eklendi - - - alpayoktay' Alıntı: Fatih konuya bak - - - Eklendi - - - Ooo hoşgeldin Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Alpay Naber - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Nokia pişmanlıktır Genişletmek için tıkla ... Fatih Benden Sana Bir Söz Her Kez Bir Gün Özüne Geri Dönecek
Otroligt Üye BreakerZote' Alıntı: Fatih Benden Sana Bir Söz Her Kez Bir Gün Özüne Geri Dönecek Genişletmek için tıkla ... Konudan haberin yok http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-ettim-n9-aliyorum-sizce-nasil-10-649557.html bu bak
BreakerZote' Alıntı: Fatih Benden Sana Bir Söz Her Kez Bir Gün Özüne Geri Dönecek Genişletmek için tıkla ... Konudan haberin yok http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-ettim-n9-aliyorum-sizce-nasil-10-649557.html bu bak
MasteLaa Üye BreakerZote' Alıntı: Fatih Benden Sana Bir Söz Her Kez Bir Gün Özüne Geri Dönecek Genişletmek için tıkla ... Yok abim yanlış anladın onu ben demedim benim hortlatılan konuda demiş biri de Alakasız bir şey diye yazdım
BreakerZote' Alıntı: Fatih Benden Sana Bir Söz Her Kez Bir Gün Özüne Geri Dönecek Genişletmek için tıkla ... Yok abim yanlış anladın onu ben demedim benim hortlatılan konuda demiş biri de Alakasız bir şey diye yazdım
BreakerZote Üye alpayoktay' Alıntı: İyiyim sağol sen Genişletmek için tıkla ... Bu Nasıl Bir Sıkıntılı Sıcaktır Çözmeye Çalışıyorum Çözdüğümde Uyuyor Olacağım
alpayoktay' Alıntı: İyiyim sağol sen Genişletmek için tıkla ... Bu Nasıl Bir Sıkıntılı Sıcaktır Çözmeye Çalışıyorum Çözdüğümde Uyuyor Olacağım
Amaru Shady Üye BreakerZote' Alıntı: Efenimmm - - - Eklendi - - - Hoşbulduk Alpay Naber - - - Eklendi - - - Fatih Benden Sana Bir Söz Her Kez Bir Gün Özüne Geri Dönecek Genişletmek için tıkla ... sen değil Mareşal nickli olan seni de seviyorum ama
BreakerZote' Alıntı: Efenimmm - - - Eklendi - - - Hoşbulduk Alpay Naber - - - Eklendi - - - Fatih Benden Sana Bir Söz Her Kez Bir Gün Özüne Geri Dönecek Genişletmek için tıkla ... sen değil Mareşal nickli olan seni de seviyorum ama
MasteLaa Üye Türe' Alıntı: Elveda Ömer seni özlicez Genişletmek için tıkla ... Şikayet etmeyin Ömer'imi
BreakerZote Üye MasteLaa' Alıntı: Yok abim yanlış anladın onu ben demedim benim hortlatılan konuda demiş biri de Alakasız bir şey diye yazdım Genişletmek için tıkla ... Hımmm Tamam
MasteLaa' Alıntı: Yok abim yanlış anladın onu ben demedim benim hortlatılan konuda demiş biri de Alakasız bir şey diye yazdım Genişletmek için tıkla ... Hımmm Tamam
Otroligt Üye BreakerZote' Alıntı: Bu Nasıl Bir Sıkıntılı Sıcaktır Çözmeye Çalışıyorum Çözdüğümde Uyuyor Olacağım Genişletmek için tıkla ... Dün 5 te uyudum. Çok sıcak istanbul da
BreakerZote' Alıntı: Bu Nasıl Bir Sıkıntılı Sıcaktır Çözmeye Çalışıyorum Çözdüğümde Uyuyor Olacağım Genişletmek için tıkla ... Dün 5 te uyudum. Çok sıcak istanbul da
BreakerZote Üye alpayoktay' Alıntı: Dün 5 te uyudum. Çok sıcak istanbul da Genişletmek için tıkla ... Dün Ben Uyumadım Bugunde Toplasan 3 Saat Uyudum
alpayoktay' Alıntı: Dün 5 te uyudum. Çok sıcak istanbul da Genişletmek için tıkla ... Dün Ben Uyumadım Bugunde Toplasan 3 Saat Uyudum
Amaru Shady Üye Türe' Alıntı: Kardom ilahi sen (!) Genişletmek için tıkla ... Türe' Alıntı: Kardes ben sana bekleyip Lumia 800 , Lumia 900 ya da iPhone 4s almani oneririm. Ama iPhone 4s i o fiyata alisveris sitelerinde bulabilirsn ancak Genişletmek için tıkla ...
Türe' Alıntı: Kardom ilahi sen (!) Genişletmek için tıkla ... Türe' Alıntı: Kardes ben sana bekleyip Lumia 800 , Lumia 900 ya da iPhone 4s almani oneririm. Ama iPhone 4s i o fiyata alisveris sitelerinde bulabilirsn ancak Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye Görüşürüzz benim gitmem lazım tatlı rüyalarr Ömer'e de bakın dikkat edin Başka konularımda gözü olabilir
Görüşürüzz benim gitmem lazım tatlı rüyalarr Ömer'e de bakın dikkat edin Başka konularımda gözü olabilir