Lumia 900 Gelmeyebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia Türkiye genel müdürünün demek istediği olayın farklı olduğunu destek hattını arayınca görürsünüz.

Lumia serisi destek hattı ve nokia tr tarafından gelicek deniliyor ama global 900 ün yolları taşlı diyor :)

Olay burada karışıyor zaten. Çünkü Nokia destek hattının verdigi bilgiler Nokia Türkiye tarafından değil Nokia global tarafından sağlanıyor. Nokia global ne verirse o bilgiler destek hattından veriliyor verilen dısında bir bilgiyi açıklamıyorlar. Ama destek hattı da ilk etapta 800 gelecek daha sonra serinin diğer modelleri gelicek diyor.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Olay burada karışıyor zaten. Çünkü Nokia destek hattının verdigi bilgiler Nokia Türkiye tarafından değil Nokia global tarafından sağlanıyor. Nokia global ne verirse o bilgiler destek hattından veriliyor verilen dısında bir bilgiyi açıklamıyorlar. Ama destek hattı da ilk etapta 800 gelecek daha sonra serinin diğer modelleri gelicek diyor.

Ağustosun 3'ü olmuş bu saatten sonra gelsede pek önemli değil diye düşünüyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben şahsen wp8 li lumia ları bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
İnşallah,yakışır sana

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Öyle. Şunun şurasında WP8'e kalmış 2 ay...
2 ay için Lumia 900'ü getirmezler artık...

yanliz elop'un bir aciklamasi vardi bu konuda onu da hatirlatirim;wp8 cihazlari cikartsak da mevcut wp7.x serisi lumialarin satişina devam edecegiz diyordu. :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye

yanliz elop'un bir aciklamasi vardi bu konuda onu da hatirlatirim;wp8 cihazlari cikartsak da mevcut wp7.x serisi lumialarin satişina devam edecegiz diyordu. :)
İyide ben bunda mantık göremedim,insanlar wp8 gibi okyanus dururken,neden derede yüzsün ki:)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

Satsa ne yazar kanada kargasi bi lumia800 gelebilir o da wp8lerle birlikte diğerlerini pek beklemeyin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İyide ben bunda mantık göremedim,insanlar wp8 gibi okyanus dururken,neden derede yüzsün ki:)

şimdi ortada wp8li bir lumia var fiyati 2000tl civari bir de 1000-1200tl fiyatli lumia900 var hangisini tercih edersin:ehe. Tabi imkanlarin genişse wp8 ama o kadar para veremeyecek olanlar icin de bir cozum sunmak gerekiyor bu cozum de fiyati makul seviyelere cekilmiş mevcut lumialarla kisa donemde sunulabilir uzun vadede tabi ki urun gami genelinde wp8 kullanilacaktir ama kisa vadede mevcut lumialar guzel bir cozum secenegi olabilir.

- - - Eklendi - - -

Satsa ne yazar kanada kargasi bi lumia800 gelebilir o da wp8lerle birlikte diğerlerini pek beklemeyin

yanliş pencereden bakiyorsun dostum olaya. Cep telefonu kullanicilarinin buyuk cogunlugu bizim bildigimiz bilgilere sahip degil ve cihazi eline alip incelediginde alinasi bir telefon olduguna karar verecektir.

• Beğen
Tepkiler: n000k
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Valla şu anki nokia (symbian ekibi hariç) nokia değil microsoft o yüzden beni pek bağlamiyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Valla şu anki nokia (symbian ekibi hariç) nokia değil microsoft o yüzden beni pek bağlamiyor

dişardan oyle gorunebilir ama şunu unutma bu avrupalilar tarih boyunca hep sinsi planlar yapmişlardir. Herkesin bir hesabi vardir mutlaka.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Bence bu çok iyi bir şey.Ben Nokia'cı değil Microsoft'çuyumdur.Microsoft'un ellerinde her iki şirkette çokdaha iyi yerlere gelecektir.Ayrıca böyle bir olay oldu diye kaliteli telefon çıkacak olsa bile beni ilgilendirmez demek pek doğru bir yaklaşım değil.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Öyle deme dostum,wp li bir lumia yı eline alıp bir kullansan eminim seversin.

Ya hocam lumia 800 kullandim sindire sindire t10 ile html5testte fark atiyor lumiaya iki saat kullandim sonra verdim bunda bi halt yok diyerek yazim geliyor paylaşacam

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

dişardan oyle gorunebilir ama şunu unutma bu avrupalilar tarih boyunca hep sinsi planlar yapmişlardir. Herkesin bir hesabi vardir mutlaka.

Siyasete girmeyelim hünkarım.:ehe:DPis papa hep ittifak yaptı Osmanlı'yı darma duman etti...

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Ya hocam microsoftun kolesi olmasina sevinip nokiaci olduğunu idda edenler var ya valla asil nokia benim için jolladir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...