Lumia lar her an Turkiye icin duyurulabilir!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
doğru yani kaz kafalıların bişeyden anladığı yok :off:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:nono:Öyle de demeyelim.

soyluozcan

Üye
Yahu işin komiği afrika ülkeleri bile bizle aynı kategoride. türkiye çok büyük bir pazar olmasına rağmen her şeyi en son alıyor. örnek bir oyun veya yazılımın bile en ücra memleketlere dil desteği varken türkçe yok. nokianın karnını doyuran türkiye, her şeyi en son alan yine türkiye

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yahu işin komiği afrika ülkeleri bile bizle aynı kategoride. türkiye çok büyük bir pazar olmasına rağmen her şeyi en son alıyor. örnek bir oyun veya yazılımın bile en ücra memleketlere dil desteği varken türkçe yok. nokianın karnını doyuran türkiye, her şeyi en son alan yine türkiye

Bu olayin birazda kullanilan dille alakasi var. Turkce nin hitap ettigi pazar ve ulke sayisi onemli bir etken bu konuda

doctorrr

doctorrr

Üye
bide üçüncü dünya ülkesiyik ohoo...

soyluozcan

Üye
2. dünya ülkesiyiz gelişmekte olan diye geçiyor. sözde tabi. bana sorsalar 4. dünya ülkesiyiz gerileyen ülke.

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
artık duyursunlar sabırsızlanıyorum :naughty:

genpoker

genpoker

Üye
daha yeni nokia shoptaki abiye sordum kasıma ertelendi dedi şaşırdım umarım yanlış bilgiye sahiptir

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
Galaxy s3 dunya ile ayni anda turkiyede.
Nokia turkiyeyi sallamiyomu acaba.

doctorrr

doctorrr

Üye
gelsin de görek can ilk videolar senden öyle demiştin :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:islik inşallah abi sabırsızlıkla bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
doctorrr

doctorrr

Üye
şişelere vurdum hazırola durdum,ha geldi, ha gelecek, bitmedi tükenmedi oynak yarin bahaneleri, bitmedi tükenmedi civelek yarin havaleleri...sözüm sana nokia gelene kadar Levent Yüksel :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...