Arkadaşıma Çok Feci Fake Attım :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşıma Çok Feci Fake Attım :D
Bugün arkadaşımla iddiaya girdik ve nasıl oldu bilmiyorum çocuğa çok feci fake attım hatta okadar sinirlendiki yediremedi ilk önce sırtıma vurdu ondan sonra ağlayarak eve gitti :kop: (Çocukta yenilgi hazmedememe duygusu var ) :D

Hareketin %100 aynı videosunu şans eseri buldum. İster inanın ister inanmyın aynısını hatta daha beterini yaptım ve nasıl oldu bilmiyorum bi anda top ayağıma çok güzel oturdu :D

[video=youtube;irYBSQq2S00]http://www.youtube.com/watch?v=irYBSQq2S00[/video]

Bunun tıpatıp birebir aynısını yaptım bide yaptıktan sonra 4 kere sektirdim ayağımda ama nasıl oldu hiç bilmiyorum ,.çocuk milletin arasında ağlaya ağlaya eve gitti :kop:

:kop: :kop: :disko: :disko: hadi bunu kutlayak :D :disko: :disko:
:disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko: :disko:

codblackops2

codblackops2

Üye
:hmmm

15097

15097

Üye
:allalla:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi billahi yaptım bakın vallahi bende inanamadım yemin ederim arkadaşlarım yuh lan bunu ismail yaptıysa ben intihar edecem dediler. Nasıl oldu bilmiyorum sadece birden top ayağıma oturdu sonrası kendi geldi gerçekten yaptım :D

Türe

Türe

Üye
:hmmm Ben bir keresinde basketbol oynarken topu çocuğun şeyine atar gibi yaptım apışıp kaldı önümde sonra yanından gittim :zuhaha: :kop2: Bu hareketi daha yenilerde yapabiliyorum geliştirirsem kendimi belki ben de yaparım :p

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Falezlerden atıcam kendimi,tutmayın.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm Ben bir keresinde basketbol oynarken topu çocuğun şeyine atar gibi yaptım apışıp kaldı önümde sonra yanından gittim :zuhaha: :kop2: Bu hareketi daha yenilerde yapabiliyorum geliştirirsem kendimi belki ben de yaparım :p

Basketbolda onlar oluyor yaw o bişey değilde ben bu hareketi nasıl yaptım hala bilmiyorum :D Hani böle ''hadi başla'' dersinde yavaş yavaş süzersin ya karşındakini hiç öle bişe olmadı. Hadi başla dedim dediğim gibi topu kaldırdım ama nasıl oldu tam üstünden geçti vallahi bilmiyorum daha yere düşmeden 4 kerede sektirdim sanki adrenalin dolmuşta onu boşalıyomuşum gibi :zuhaha:

Türe

Türe

Üye

Basketbolda onlar oluyor yaw o bişey değilde ben bu hareketi nasıl yaptım hala bilmiyorum :D Hani böle ''hadi başla'' dersinde yavaş yavaş süzersin ya karşındakini hiç öle bişe olmadı. Hadi başla dedim dediğim gibi topu kaldırdım ama nasıl oldu tam üstünden geçti vallahi bilmiyorum daha yere düşmeden 4 kerede sektirdim sanki adrenalin dolmuşta onu boşalıyomuşum gibi :zuhaha:

Arada bana da oluyo :D Üst üste çalım atmaya başlıyosun sonra topu kaptırma+nasıl yapıyorum adı altında adrenalin doluyo içine :kop2:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Seni benim eski kulübe alalım benim vadem doldu sakatlıklardan git gir bu hareketi de bir daha yap video ya çek :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Arada bana da oluyo :D Üst üste çalım atmaya başlıyosun sonra topu kaptırma+nasıl yapıyorum adı altında adrenalin doluyo içine :kop2:

Ama ben onu iyice araştırcam çünkü baskettede oluyor bana. 1 kere çalım at ondan sonra seni tutamıyorlar. Heralde pskilojiyle alakalı bi durum :hmmm

- - - Eklendi - - -

Seni benim eski kulübe alalım benim vadem doldu sakatlıklardan git gir bu hareketi de bir daha yap video ya çek :D
Video çekseydim çoktan komedi videolarımı buraya koyardım. Kendi videolarımı internete koyup koymamakta kararsızım . Bununla ilgili çok kötü anılar yaşadım :)

- - - Eklendi - - -

Ayrıca o hareket bidaha gelirmi hiç bilmiyorum :D

TheMadness

TheMadness

Üye
naptın sen ya :ehe

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Ama ben onu iyice araştırcam çünkü baskettede oluyor bana. 1 kere çalım at ondan sonra seni tutamıyorlar. Heralde pskilojiyle alakalı bi durum :hmmm

Hırs geliyo ya içine bir de özgüven o yüzden. :ok2:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
gülünecek bir durum değil

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İçine bir şey kaçmış olabilir.:hmmm

• Beğen
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
:hmmm Çocuğa acıdım

KayraBey

KayraBey

Üye

Türe

Türe

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt