codblackops2
Üye
Adrenalin basıosun resmen asphalttaki gibi![]()
![]()

Adrenalin basıosun resmen asphalttaki gibi![]()
![]()

İçine bir şey kaçmış olabilir.![]()
yok ya arkadaşlarımada aynısı oluyor hünkarım fakat sınıfta futbolu en kötü oynayan ben diye biliniyorum vede bu çalımı lisanslı bi takımda oynayan futbolcu arkadaşıma attım
Çocuk zaten çok havalı bi tip her şutunda trivela felan deniyor bide ronaldoyu çok seviyot böle hareketler o biçim. O hareketi benden yiyince çocuk hırslandı değişik bişeler oldu... 

yok ya arkadaşlarımada aynısı oluyor hünkarım fakat sınıfta futbolu en kötü oynayan ben diye biliniyorum vede bu çalımı lisanslı bi takımda oynayan futbolcu arkadaşıma attım
Çocuk zaten çok havalı bi tip her şutunda trivela felan deniyor bide ronaldoyu çok seviyot böle hareketler o biçim. O hareketi benden yiyince çocuk hırslandı değişik bişeler oldu...
- - - Eklendi - - -
Yaw kimse inanmıyor ama aynısını baskettede yaşıyorum ve yaşayan bi çok arkadaşım oluyor. çok uzaktan bi 3 lük atıyor sonra adamı tut tutabilirsen. Mesela basketçi arkadaşım var takımda oynayan, okul maçında çocuk bi çalım attı bi bakmışsın karşı sahada. Oluyor bazen işte![]()

Birşey demedimki hacı ben o adrenalin benzetmesine şahanı yaptım![]()
şahanda ayrı bi alem 
şahanda ayrı bi alem
![]()
gitarıst boyu özledim 
Dipnot:Forum dışı smileyler kullanmayalaım![]()
![]()

Neyse ben artık yatayım abi bütün gece gözüme uyku girmedi hadi iyi sabahlar iyi günler![]()
Bye
Neyse ben artık yatayım abi bütün gece gözüme uyku girmedi hadi iyi sabahlar iyi günler![]()

Bye
- - - Eklendi - - -
Aman abi naptın yaw![]()
kaçma döverim dedimsede kaçtı...kaçma döverim dedimsede kaçtı...
. Abi yeni bi konu açtım şu root ve romla ilgili sorun yaşayanlar için bi bakarmısın nasıl olmuş yazım , kötüyse silecem çünkü 
. Abi yeni bi konu açtım şu root ve romla ilgili sorun yaşayanlar için bi bakarmısın nasıl olmuş yazım , kötüyse silecem çünkü
http://www.maxicep.com/android-gene...mi-kaygisi-kalmayacak-678174.html#post5068116
hemmen 
Teşekkürler abi koşmana gerek yok ben bırakırım seni atla abihemmen
![]()

Teşekkürler abi koşmana gerek yok ben bırakırım seni atla abi![]()
![]()
Ok Let's go...

Çocukta yenilmeme duygusu var. Ya ağlayarak gitti dediğim mecazi. Ama çok feci sinirlenip gitti . Biraz kafada varGariban çocuk.![]()