Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Simgeler biraz fazla basit gibi... Parlaklık eklense çok güzel olur.:oke:

- - - Eklendi - - -

Telefonu yan çevirince wifi görmediği ağları görüyor. Ama düz tutunca çekmiyor:allalla: Rambo_FT sence neden?

- - - Eklendi - - -

Birde forumda ve bazı yerlerde yazı yazaken 2 sayfa karakter gözüküyor? :hmmm

- - - Eklendi - - -

Ben denedim çalışıyor:oke: Ama android tema efekti 3x4 menüye göre galiba:hmmm 4x4 menüde iconlara tıklayınca çerçeve kayık oluyor... 4x4 e göre çerçeveyi küçültürmüsün?

Rambo_FT cevap?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonu yan tutunca çekmeme olayını ilk defa duyuyorum. Üstelik ben 5230 kullandığım için Wi-Fi'de yok. Testi Wi-Fi'si olan biri Wi-Fi bağlantısı varsa mümkünse yapabilir mi?

Sadece mesajlarda 6 sayfa karakter mevcuttur.

Dediğin çerçeve olayı tema efektinden kaynaklanıyor ve bu çerçeveyi düzenlemesini bilmiyorum.

Simgelere parlaklık eklerdim ancak sen hiç parlayan ttf fontu gördün mü? Mesela A harfinin parladığı bir yazı tipi? İşte yazı tiplerinde siyah-beyaz keskin görüntüler ancak mümkündür.

düz ok taraftarıyım ama yuvarlak okta güzel durur :oke:

Senin görüşünü alayım, sola doğru yuvarlak ok mu sağa doğru düz ok mu daha şık durur? Bence sağa doğru ok diğerleriyle uyumlu olur, sence?

bence geri yuvarlak sola doğru olsun

Peki, eğer yuvarlak ok kararı alırsam sola doğru olanı seçeceğim.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Telefonu yan tutunca çekmeme olayını ilk defa duyuyorum. Üstelik ben 5230 kullandığım için Wi-Fi'de yok. Testi Wi-Fi'si olan biri Wi-Fi bağlantısı varsa mümkünse yapabilir mi?

Sadece mesajlarda 6 sayfa karakter mevcuttur.

Dediğin çerçeve olayı tema efektinden kaynaklanıyor ve bu çerçeveyi düzenlemesini bilmiyorum.

Simgelere parlaklık eklerdim ancak sen hiç parlayan ttf fontu gördün mü? Mesela A harfinin parladığı bir yazı tipi? İşte yazı tiplerinde siyah-beyaz keskin görüntüler ancak mümkündür.

Senin görüşünü alayım, sola doğru yuvarlak ok mu sağa doğru düz ok mu daha şık durur? Bence sağa doğru ok diğerleriyle uyumlu olur, sence?

Peki, eğer yuvarlak ok kararı alırsam sola doğru olanı seçeceğim.
ben düz ok derim zaten çoğu yerde indirmelrede mesaj bildiriminde düz ok kullanmışın daha uyumlu olur :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ben düz ok derim zaten çoğu yerde indirmelrede mesaj bildiriminde düz ok kullanmışın daha uyumlu olur :)

2 kafa 1 kafadan üstündür düşüncesiyle sağa doğru düz oku tercih ettim. Hadi hayırlısı.

- - - Eklendi - - -

Yeni farkettim, zaten İptal yerine Çarpı simgesi eklenmiş :) Oruç kafaya vurmuş :ehe

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

2 kafa 1 kafadan üstündür düşüncesiyle sağa doğru düz oku tercih ettim. Hadi hayırlısı.

- - - Eklendi - - -

Yeni farkettim, zaten İptal yerine Çarpı simgesi eklenmiş :) Oruç kafaya vurmuş :ehe
banada oluyo arada :D

djediz

djediz

Üye
birini ararken falan titreşimleri kaldıracak misin alışkın değilim de :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belle simgelerinde değişiklik yaptım ve ekran görüntüleri böyle:

Yapılan değişiklikler:

- Çıkış (çarpı) simgesi yerine sağa doğru düz ok simgesi yerleştirildi.
- Seçenekler ve Menü simgesi çok az küçültültüldü.

birini ararken falan titreşimleri kaldıracak misin alışkın değilim de :)

Beta 3'te tüm yamaları hazırlayacağım. Dediğin yama şuan hazır ve yeni yamalarda eklemeye devam ediyorum.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

Benim demek istediğim o değil. Wifi çekiyor. Sadece telefonu yan tutunca hassasiyeti artıyor... görmediği ağları görmeye başladı.

- - - Eklendi - - -

Simge derken ikonları kasdetmek istedim. Parlaklık/keskinlik olsa iyi olur.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
çok gevezelik yaptım ama :D ilk fotodaki kıvrık oku kaldırmamışın :)

- - - Eklendi - - -

marjinal sanırım yan tutunca elini wifi yongasından çektiğin için daha iyi çekebilir :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ben oraya düz ok demiştim :D onu diyorum

anılbaran

anılbaran

Üye
olur da menüye girecen yine aynı ram degerini görecen. Ona kafayı takma bu kadar. Bu cfw 15 mb ram ile tema efekti açıkken ayarlara tak diye giren cfw için rahat olsun o konuda ram degerinin yüksek olması c6 cfw lerde pek avantaj saglamıyor.Zaten ram de yükseltilemiyor bu orginal yazılım degil direk port +ev ekranı zaten ram düşmanı yapacak bişi yok .

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
çok gevezelik yaptım ama :D ilk fotodaki kıvrık oku kaldırmamışın :)

Kıvrık ok'un yerinde Geri yazıyordu hatırlıyor musun? Geri yani bir önceki sayfa. Kıvrık ok onu gösteriyor :) Yani şöyle bir anlamı var; bu düğmeye basaran bir önceki geldiğin yere gidersin :) Ama düz ok yaparsak Çıkış ile karışır, Geri gelmek isteyen yanlışlıkla çıkabilir :)

- - - Eklendi - - -

CFW'nin son makyajını da yaptık. Son gelişmeler/bir aksilik yaşanmazsa Yamaları ve Modlamaları hazırlayıp modderlerimize göndereceğim, onlarda Tester'lara dağıtım yapacaklar.

Bu en az 1 hafta bulacaktır. Yani, CFW tamam! dediğimiz andan itibaren en az 1 hafta sonra yeni Beta 3 çıkabilecek. Bu 1 hafta sonra CFW çıkacak anlamında değildir. Henüz Beta 3'ün çıkış tarihi belirsizdir.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
onu yuvarlakla değiştirsek :D şu tarayıcıdaki yenile simgesi gibi

anılbaran

anılbaran

Üye
beta 3 için aceleye etmeye gerektiren bir durum yok.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
görsel olara iyi duru :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
onu yuvarlakla değiştirsek :D şu tarayıcıdaki yenile simgesi gibi

Bence böyle kalsın bu daha iyi :) Diğeri dediğin gibi biraz yenilemeymiş gibi görünüyor. Ayrıca yuvarlak ikon diğerlerine oranla daha küçük duruyor denedim ve beğenmedim :)

- - - Eklendi - - -

Beta 3 için acele etmemize gerek yok, acele ettirmeyiniz ayrıca. Sizler için sorunları olan Beta 1 yerine daha stabil olan Beta 2'yi yayınladık ve beklerseniz Beta 2'den çok daha stabil ve hatasız çok daha fazla geliştirilmiş yeni versiyona ulaşacaksınız. Belki belli olmaz Final bile yayınlayabiliriz.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
peki :) böylede gayet güzel oldu ellerine sağlık :D

Üst Alt