Galaxy S3'ün hassas ekranı nasıl korunur?

Sponsorlu Bağlantılar

korays3

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3'ün hassas ekranı nasıl korunur?
Merhaba, birkaç güne galaxy s3 telefonum olacak. Pentile ekranın hassaslığı ortada. E malum telefon da pahalı. Arkadaşlar bir tane kılıf bir de ekran koruyucu düşünüyorum. Şöyle hesaplı önerileriniz var mı acaba? (Not:Görüntü kalitesinden ödün vermeyelim)

Türe

Türe

Üye
Merhaba, birkaç güne galaxy s3 telefonum olacak. Pentile ekranın hassaslığı ortada. E malum telefon da pahalı. Arkadaşlar bir tane kılıf bir de ekran koruyucu düşünüyorum. Şöyle hesaplı önerileriniz var mı acaba? (Not:Görüntü kalitesinden ödün vermeyelim)

Flip Cover

15097

15097

Üye
Tam adını bilmem ama mat ekran koruyucuları öneriliyor.

PriveT

PriveT

Üye
Ben bir yazida ekranin cizilmez veya zor cizilir oldugunu okumustum. Gercek degil mi?

Symbianize

Symbianize

Üye
Zor ama yinede ciziliyo

korays3

Üye
    Konu Sahibi
Ekranının çizilme olasılığı elbette ki var. Kaldı ki böyle özel bir cihaz da korunmalı. Ancak flip cover'ı ben pek beğenmiyorum,kullanışlı gelmiyor. Ayrıca fiyatı da yüksek.
1)Ekran koruyucu film ne önerirsiniz? (Görüntü kalitem bozulmasın)
2)Kılıf olarak flip cover,deri,çekmeli dışında ne alabilirim? (sanırım silikon ve rubber kalıyor. Dayanıklı olsun ve iyi korusun)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
mat alma görüntüyü çok bozuyor 480x800 telefonum aynı 240x400 ekranlar gibi oldu ekran parlaklığıda düştü ben normal öneriyorum

Türe

Türe

Üye
Gorilla Glass 2'dir ekranı. Çizilmeye karşı dayanıklıdır. Hatta öyle ki Deli'nin birisi bıçakla fruit ninja oynayıp , videosunu çekip , o videoyu youtube'a bile yüklemiştir. Lakin yine de flip cover veya mat bir ekran koruyucu kullanmanızı tavsiye ederim. :ok2:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
mat olanlar cok dandık duruyor ekranın parlaklıgı bıle kotu ben seffaf olandan aradım bulamadım ama söyle bısey var mat olanlar daha kalın cızılmeye karsı daha dayanıklı ama ekran parlaklıgı dusuyor :pro:

Türe

Türe

Üye
mat olanlar cok dandık duruyor ekranın parlaklıgı bıle kotu ben seffaf olandan aradım bulamadım ama söyle bısey var mat olanlar daha kalın cızılmeye karsı daha dayanıklı ama ekran parlaklıgı dusuyor :pro:

Oyunlarda da iyi oluyorlar özellikle de savaş oyunlarında :ok2:

korays3

Üye
    Konu Sahibi
1)Ekran koruyucu film ne önerirsiniz? (Görüntü kalitem bozulmasın)
2)Kılıf olarak flip cover,deri,çekmeli dışında ne alabilirim? (sanırım silikon ve rubber kalıyor. Dayanıklı olsun ve iyi korusun)

Şimdi mat konusunda kafam karıştı, mat görüntüyü bozarsa kesinlikle almam. Madem camı da baya iyiymiş cihazın. Parlak bir ekran koruyucu alırım, yeter ki baloncuk olmasın.

Kılıf konusunda da sanırım silikon kılıfa karar verdim; ancak sağlığa olan etkisinde şüphem var. Bir de onun delikli ve deliksiz modelleri varmış galiba. Hangisini önerirsiniz?

15097

15097

Üye
Şimdi mat konusunda kafam karıştı, mat görüntüyü bozarsa kesinlikle almam. Madem camı da baya iyiymiş cihazın. Parlak bir ekran koruyucu alırım, yeter ki baloncuk olmasın.

Kılıf konusunda da sanırım silikon kılıfa karar verdim; ancak sağlığa olan etkisinde şüphem var. Bir de onun delikli ve deliksiz modelleri varmış galiba. Hangisini önerirsiniz?

Delikli :zzz:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ekranın en büyük düşmanı tırnaklardır. Sen tırnağına dikkat et bence.:)

PriveT

PriveT

Üye
Hocam ben telefonlari ilk aldigim gun ekrana koruyucu film yapistirttim, bir de silikon koruyucu kilif aldim. Memnunum. Ekran hassasiyetinde veya goruntu kalitesinde bir sorun yok.
Ama cihaz bir anda neredeyse 2 kati agirlasiyor (gramaj olarak, hiz olarak degil) :) Bir de galaxy`de denemedim ama 701`de gps baglanma suresi uzadi gibime geliyor.

korays3

Üye
    Konu Sahibi

Öncelikle yanıtlarınız için teşekkürler. Kanserojenlik olayı kafamı karıştırıyor, sorumu da sebepleriyle açıklayabilirseniz sevinirim, hem başka arkadaşlar da faydalanır. Bu ikisinin farkı nedir? Deliksiz model ısınma ve hız problemine yol açar mı S3'te?

- - - Eklendi - - -

Yanıt bekliyorum, güncell

Üst Alt