Opera Browser'ların En İyisi Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Opera Browser'ların En İyisi Hangisi ?
-Opera Mobile
-Opera Mini
-Opera Next

arkadaşlar normalde opera mobile kullanıyordum ama 2 tane daha versiyonu olduğunu gördüm sizce en iyisi hangi versiyon ?

birde flash player'a ne oldu bilen var mı ? (Opera)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bence Opera Mobile 12 en iyisi Flash da var :ok2: Ama ICS nin kendi tarayıcısı bana daha hoş geliyor Talip :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Bence Opera Mobile 12 en iyisi Flash da var :ok2: Ama ICS nin kendi tarayıcısı bana daha hoş geliyor Talip :hmmm

onun yeri ayrı ona birşey diyemem de opera minide şuanda flash player desteği yok nedenini anlayamadım facebooktan video izliyeceğimde bana flash player yükle dedi

MasteLaa

MasteLaa

Üye
onun yeri ayrı ona birşey diyemem de opera minide şuanda flash player desteği yok nedenini anlayamadım facebooktan video izliyeceğimde bana flash player yükle dedi
Opera mini de yok ama mobile de var hem de mobile 12 sanırım en iyisi :hmmm

Mert045

Mert045

Üye
Oupeng

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Opera Mobile :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
opera mobileda flash desteğimi var :kop2: bu arada en iyisi opera mini 7

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
opera mini sayfaları basitleştirerek görüntülüyor çoğu eklentiyi çalıştırmıyor fakat mobile sayfaları olduğu gibi görüntülüyor

PixelWolf

Üye
flash yok hiçbirinde ve mini bazen kağnı gibi oluyor wifi ile bile

MasteLaa

MasteLaa

Üye
sanirim haklisin

doctorrr

doctorrr

Üye
symbianda flash desteği yok html5 desteği var ama :spr ayrıca arkdaşlar symbian sürümüyle karıştırmışlar :hmmm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
symbianda flash desteği yok html5 desteği var ama :spr ayrıca arkdaşlar android sürümüyle karıştırmışlar :hmmm

Yok Symbian sürümüyle karıştırmışlar :D Arkadaş Android kullanıyor biraz anlatım bozukluğu oldu :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Yok Symbian sürümüyle karıştırmışlar :D Arkadaş Android kullanıyor biraz anlatım bozukluğu oldu :ehe

yok bende android var galaxy s2 var opera mobile de şuanda flash player yok isteyen silip tekrar yüklesin mağazadan indirsinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt