Opera Browser'ların En İyisi Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
yok bende android var galaxy s2 var opera mobile de şuanda flash player yok isteyen silip tekrar yüklesin mağazadan indirsinler

Flash player marketten kalkıktan sonra indirmenle falan alakalı olabilir.Normalde var.

doctorrr

doctorrr

Üye
bu flash player mevzusu baaya canınızı sıkacak :ah

MasteLaa

MasteLaa

Üye
hic sorma kardisim cidden jb de bayagi can sikacak ki iOS a karsi en buyuk avantajlarindan biri ki bence en buyugu elinden gidiyor..

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
hic sorma kardisim cidden jb de bayagi can sikacak ki iOS a karsi en buyuk avantajlarindan biri ki bence en buyugu elinden gidiyor..

Microsoft cidden tam zamanında büyük bir atak yaptı.Android'in en büyük üstünlüğünü elinden aldı...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
su anda microsoftun elinde buyuk bir koz var..

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
şuanda flash player var,operada yok diyorum :ağlarım:

Allah Allah olması lazım.Daha bugün ders verdiğim çocuğun telefonunu kurcaladım vardı...

- - - Eklendi - - -

su anda microsoftun elinde buyuk bir koz var..

Tarayıcı ve stabillik konusunda çok iyi durumda.Marketi bir App Store ile kıyaslanınca çok geride tabi ama Wp8 W8 entegrasyonu ve benzeri geliştiricilere yöneli yardımlarla çok hızlı gelişiyor :good: Neyse konuyu saptırmayalım daha fazla.

Mert045

Mert045

Üye
Aynen flash yok operada android de dahil. Sadece youtubedan acıyor oda html5 olduğu için. Kendi tabletimden biliyorum.

larten123

larten123

Üye
Oupeng

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Dur bir deniycem açıyor mu açmıyor mu Flash sitesi söyleyin bakalım :kıskıs:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Şu anda yüklü bir site söyler misin Flash sitesi olarak :)

Valla bilemedimki şimdi.Öyle flash dolu siteleri pek kullanmam.En rahatı video izlemeye çalışmak.Mesela DailyMotion'dan falan deneyebilirsin.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Valla bilemedimki şimdi.Öyle flash dolu siteleri pek kullanmam.En rahatı video izlemeye çalışmak.Mesela DailyMotion'dan falan deneyebilirsin.
Ligtv.com'a girdim Opera mobile açmadı video yu ama kendi tarayıcım açtı hemen :hmmm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Ligtv.com'a girdim Opera mobile açmadı video yu ama kendi tarayıcım açtı hemen :hmmm

Çok ilginç.Şimdi internettende baktım mobile'de var mini'de yok diyorlar...Versiyonu ile alakalı olabilir :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
facebook'ta flash player yükleyin diyor operada ama kendi tarayıcısında problem yok eskiden operada sorunsuzdu :ağlarım:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt