kullanıcıadları
Üye
yok bende android var galaxy s2 var opera mobile de şuanda flash player yok isteyen silip tekrar yüklesin mağazadan indirsinler
Flash player marketten kalkıktan sonra indirmenle falan alakalı olabilir.Normalde var.
yok bende android var galaxy s2 var opera mobile de şuanda flash player yok isteyen silip tekrar yüklesin mağazadan indirsinler
hic sorma kardisim cidden jb de bayagi can sikacak ki iOS a karsi en buyuk avantajlarindan biri ki bence en buyugu elinden gidiyor..
Flash player marketten kalkıktan sonra indirmenle falan alakalı olabilir.Normalde var.

şuanda flash player var,operada yok diyorum![]()
su anda microsoftun elinde buyuk bir koz var..
Neyse konuyu saptırmayalım daha fazla.wp8 win8 le entegre çalışıcakhic sorma kardisim cidden jb de bayagi can sikacak ki iOS a karsi en buyuk avantajlarindan biri ki bence en buyugu elinden gidiyor..

Dur bir deniycem açıyor mu açmıyor mu Flash sitesi söyleyin bakalım![]()
Şu anda yüklü bir site söyler misin Flash sitesi olarak
Şuanı bilmem ama zamanında vardı çok iyi hatırlıyorum...Hatta Mobile'de var Mini'de yoktu.

Şu anda yüklü bir site söyler misin Flash sitesi olarak![]()
Ligtv.com'a girdim Opera mobile açmadı video yu ama kendi tarayıcım açtı hemen
Valla bilemedimki şimdi.Öyle flash dolu siteleri pek kullanmam.En rahatı video izlemeye çalışmak.Mesela DailyMotion'dan falan deneyebilirsin.

Ligtv.com'a girdim Opera mobile açmadı video yu ama kendi tarayıcım açtı hemen![]()

V 12 benimki
Çok ilginç.Şimdi internettende baktım mobile'de var mini'de yok diyorlar...Versiyonu ile alakalı olabilir![]()

facebook'ta flash player yükleyin diyor operada ama kendi tarayıcısında problem yok eskiden operada sorunsuzdu![]()
Hepsi Microsoft'un oyunları 
Evet yahu mobile de flash vardıfacebook'ta flash player yükleyin diyor operada ama kendi tarayıcısında problem yok eskiden operada sorunsuzdu![]()
Ah Microsoft ah sömürdün bizi