Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
beta 3 ne zaman gelcek
- - - Eklendi - - -
pm atarmısın usta
Henüz yeni gelişmeler yaşanmakta. Belli değil ne zaman geleceği.
beta 3 ne zaman gelcek
- - - Eklendi - - -
pm atarmısın usta
Henüz yeni gelişmeler yaşanmakta. Belli değil ne zaman geleceği.
" işareti koyduğumda yazdığım klavyede farklı bir simgenin çıkması. Bunun da yeni sürümde düzeltilmesini rica ediyorum.
pm atacakmısın yeni kolaylık hakkında bu arada sana bi pm attım bakar mısın?
Başka bir kolaylık keşfetmedim 
Merhaba,
T.C.K v2 Belle Beta 2 CFW'niz öncekiler gibi başarılı. CFW'niz beta sürecinde olduğu için, çıkan sorunlarda size geri bildirim yapmamız gerekir. Bende size şimdi gördüğüm 3 sorun için görsel olarak geri bildirimde bulunacağım. Sorunlar yeni sürümde düzelmesi ümidiyle.
Sanal klavyede yatay modda 2 sorun gözüme çarptı. Biri kalan karakter sayısını gösteren kutucuğun yazılan yazıyı ve tuşları kapattığını gördüm. İkincisi de yazıda ileri geri gitmek için olan tuşların, sola gitme tuşunun olmadığı. Bu iki sorunun düzeltmenizi rica ediyorum.
İkinci sorunum ise "" işareti koyduğumda yazdığım klavyede farklı bir simgenin çıkması. Bunun da yeni sürümde düzeltilmesini rica ediyorum.
Üçüncü sorunum ise; Kamera'dayken seçenekler tuşunun kapatma tuşuna göre biraz kaymış olması. Bu sorun çok büyük bir sorun değil ama insanın gözüne eksi bir not olarak batıyor.
Yaptığınız çalışmaları takdir ediyorum eski telefonumdan hala yeni telefon almış gibi hevesimi geri getirebiliyor çalışmalarınız. Aslında telefonum eskidi artık ama yeni telefonlardan bir konuda daha iyi "şarj". Bu konuda yeni telefonlar ne zaman tam olarak düzelirse o zaman telefonumu değiştireceğim. Eğer bu yazıyı okuyup sorunlar için bir çözüm bulmak için uğraşacaksanız şimdiden teşekkürler.

tmmSana önceden yazmıştımBaşka bir kolaylık keşfetmedim
![]()

arkadaşın sorunu şu kullandığı program gülücük destekleniyor bu yüzden bilinmeyen simge yerine atadığın seçenekler simgesi çıkıyorT.C.K v2 Belle Beta 3 çalışmalarım sürüyor. Sizlerle bazı gelişmeleri paylaşmak ve doğru kararları alarak devam etmek istiyorum.
Aşağıdaki görüntülerde istediğim sorulara cevap arıyorum. Cevaplarsanız sevinirim:
Arkaplan resmi atanmış ev ekranı - Rehber kısayollu (Dikey):
Arkaplan resmi atanmış ev ekranı - Menü kısayollu (Dikey):
Arkaplan resmi atanmış ev ekranı (Yatay):
Menü (Dikey):
Menü (Yatay):
Mesajlar uygulaması - S^3 Mod Uygulandı (Yatay):
Dosya yöneticisi - S^3 Mod Uygulandı (Yatay):
Ses kaydedicisi - S^3 Mod Uygulanmadı (Yatay):
Real Player - S^3 Mod Uygulandı (Yatay):
Sizce S^3 Mod'unu uygulamalıyım? Arkaplanda resim kullanmazsanız sorun yok, resim kullanırsanız gördüğünüz gibi resim aralarda görünüyor.
Sana önceden yazmıştımBaşka bir kolaylık keşfetmedim
Resimlerde görünen o ki Swype kullanıyorsun ve sorunlar bundan ötürü çıkmış olabilir. Ben yinede kendi telefonumdan şuan Beta 3 olarak hazırladığım CFW üzerinden söylediğin sorunları test ettim ve hiçbir hatayla karşılaşmadım. Yine de geliştirmeye devam edeceğiz![]()

bide seçenekler çıkış filan yazan yerleri biraz kaydıramazmısın?Kapanma sesini kaldırabilir misiniz camideyim telefonu kapatma tuşuna bastım cebime koydum (kapanma süreci başlatıldı) yerin dibine battım![]()

rambo güzel bir duvar kağıdıyla s 3 mod güzel gidebilir. ama herkesin tercihi farklıdır. bence bana sorarsan s3 modu yama şeklinde yayınlaman bu şekilde isteyen kullanır istemeyen kullanmaz saygılar efendim
- - - Eklendi - - -
bu arada usta navibardaki çarpı ikonunu soldaki seçenekler ikonuyla boyut olarak aynı ebatlara getirebilir misin biraz küçük kalmış sanki![]()

arkadaşın sorunu şu kullandığı program gülücük destekleniyor bu yüzden bilinmeyen simge yerine atadığın seçenekler simgesi çıkıyor
- - - Eklendi - - -
s^3 modunu kullan fakat şu aç yazısı yerine simge koybide seçenekler çıkış filan yazan yerleri biraz kaydıramazmısın?
Kapanma sesini kaldırabilir misiniz camideyim telefonu kapatma tuşuna bastım cebime koydum (kapanma süreci başlatıldı) yerin dibine battım![]()

gelen kutusundan bi görünm atar mısın?

S^3 modu iyi oluyor bence duvar kağıdını abartmazsak bisi olmuyor
- - - Eklendi - - -
S^3 modu iyi oluyor bence duvar kağıdını abartmazsak bisi olmuyor rambo pm attım bakar misin

bence v1 deki gibi çeşit yapın s^3 modunu kullananlar ve kullanmayanlar hatta s^3 modunu özel sürümde kullanırsın tabiki bu senin kararın