Nu terör nasıl bir şey anlamadım.Nasıl bir oyun bu ?
22 yıldır her ay nerdeyse şehit veriyoruz.1 tane 2 tane.Sayı az olunca dikkatimizi çekiyormu ?22 yıldır aklımız neredeydi? Neden bekledik askeri harekat için bunca zaman?Neden o kadar vatan evladının şehid olmasına gözyumduk ?Neden dış güçler Türk-Kürt birbirimize düşürmeye çalışırken hep beraber tek bilek tek yürek olacağımız yerde birbirimizi yiyerek onlara yardımcı olduk ?
Bu Türk-Kürt meselesi değil.Bizi yıkamayanların oyunu.1000 lerce yıldır birarada yaşayan bu vatanı kurtarmaya Çanakkalelere el ele omuz omuza giden kardeşler bunca zaman birarada yaşadıda neden son 22 yıldır bu olaylar var düşündünüzmü hiç ?Bir ekmeği herkes yer ama tek lokmada değil PARÇALAYARAK.
Birde Adana da oldu.Diğer illerdede konvoylar yapıldımı bilmiyorum.Tabiki güzel toplum olarak bazı şeylere karşı tavrımızı koymak uyumadığımızı burda olduğumuzu belli etmek güzel.Fakat bunu belirli bir siyasi parti propagandasına dönüştürmek yanlış.
Biz teröre karşı değilmiyiz?Biz pkklımıyızda o konvoya katılmıyoruz?Sol görüşlü bir kişi olarak gidipte herkesin arabalardan elini çıkartıp bir siyasi partinin simgesi olan kurt işareti yaptığı bir konvoya katılabilirmiyim?Gidip desteklediğim parti Chp nin işaretini yapabilirmiyim ?Eğerki bir tepki koyulacaksa bu gösterişe dönüştürülmemeli.Eğerki birlik beraberlik çağrısı yapılacaksa her görüşten insan orada olabilmeli.
Birde bu pkk nın Kürt lerin üzerine etiket gibi yapışması meselesi var.En büyük sıkıntıyı burda çekiyoruz sanırım.Artık o dereceye geldiki herhangi bir bölücü söz içermeyen Kürtçe müzik dinleyen insanlara dahi pkklı gözüyle bakılır oldu.Nerde bir terörist asker çatışması olsa bu Kürtlerin hepsi şerefsiz deir oldu.Şahsen bende bir Kürdüm.Ama benim anam ölen her vatan evladına her şehide ağlarken ben heryerde teröre karşı tepkimi koyarken her yerde birlik beraberliği , kardeşliği savunurken bu Kürtlerin hepsi şerefsiz gibi laflar duymak zoruma gidiyor.