Norton Symbian Hack - Nokia Belle FP1 (Nokia 808, 700, 603 ve 701)(Güncelleme-Video'lu)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kardeşim oldu Allah razı olsun senden çok çok sağol uğraştın benimle unsignedler ykleniyor şimdi:) daha yapmam gereken birşey varmı?

Yapman gereken bir şey yok. Sadece unsigned uygulama yüklemeden önce rompatcher yamalarının aktif olduğundan emin ol..

Hayırlı Olsun...

sero58

Üye
Sağolasın dostum tamam:)

majorty

Üye
sys klasörü içinde bin dosyası yok.ne yapmalıyım
telefona flash atmadan önce böyle bi sorun yoktu

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sys klasörü içinde bin dosyası yok.ne yapmalıyım
telefona flash atmadan önce böyle bi sorun yoktu

bin klasörü var ama sistem klasörü olduğu için görünmüyordur..

Görmek için x-plore ayarlarına gelip üstteki tüm kutucukları işaretle
artık görünmesi lazım ama hala görünmüyorsa Rompatcher'ın open4all yamasını aktif edip tekrar bak...

xsrknx

xsrknx

Üye
anlatılanları uygulayıp videodakini birebir yaptım sorunsuz yüklendi teşekkürler

1omer1

Üye
Teşekkürler Nokia 603 Te Sorunsuz Çalışıyor Birde Sorum Olucak Bunları Yaptıktan Sonra Kullandığımız Programları Kaldırsak Bır Sorun Olurmu ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
rompatcher
ve yamalarını silme yeterli

techno34

Üye
nokia 603 fp 1 de sorunsuz calısıyor sağolasın anlatımın harika yoksa ben beceremezdim :d teşekkürlerrr

asigsasi

asigsasi

Üye
valla uzun bir zamandır hack yapsam mi yapmasam mi diye düşünürken buradaki konu ve anlatımı çok güzel olduğu için telefonu hack ladım ve hemen unsigned pro yükledim sonuç harika ve birşey daha soracağım sorum mif ile ilgili nasıl mif yüklerim her defasında yeni mesela widget yükleyecegim veya effect yükleyecegim birde bunları sen anlatırmisın rica etsem

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
valla uzun bir zamandır hack yapsam mi yapmasam mi diye düşünürken buradaki konu ve anlatımı çok güzel olduğu için telefonu hack ladım ve hemen unsigned pro yükledim sonuç harika ve birşey daha soracağım sorum mif ile ilgili nasıl mif yüklerim her defasında yeni mesela widget yükleyecegim veya effect yükleyecegim birde bunları sen anlatırmisın rica etsem

İlk önce x plore yardımıyla z/resource/apps nin içinde ki tüm mifleri c yada e / resource/apps nin içine kopyalıyoruz ( X-ploreyi aç. z/resoucre/apps nin içine gel. sol tıkla ve bul de uzantıyı mif olarak değiştir tamam de bütün mifler çıkacaktır. hepsini seç ve dediğim yerlerden birine kopyala sonra. sistem motifikasyon bölümünde joslog yama var forumda onu indir ve gerekli yerlere at) telefonu kapat aç. Sonra istediğin widgetlerin mif dosyalarını nereye kopyaladıysan örn: x plore yardımıyla c/resource/apps nin içine atıp telefonu yeniden başlattığın zaman widgetler değişecektir.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
uzantıyi mif olarak değiştirdim fakat hiçbirşey bulmuyor ne yapmam gerek

rehman111

Üye
bu uygulama ne?
X-Plore 1.58 : X-plore_s60_3rd_1_58_signed.sisx

asigsasi

asigsasi

Üye
z/resource/apps nin içinde bul deyip uzantıyı değiştireceksin...

xplore ile bul dediğimde hiç birşey bulmuyor

- - - Eklendi - - -

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
mif i dosya olarak göstermişsin uzantı olarak göstereceksin bak resimde en altta bir tane mif var. :)

*.mif olarak aratacaksın.... :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
peki bu miflerin yerini değiştirdiğiniz zaman bi sıkıntı olurmu

- - - Eklendi - - -

şu yamanın linkinide buraya atarmısın

asigsasi

asigsasi

Üye