Bu adamı kimler hatırlıyor?
cyber Üye ben hatırlıyorm valla trt 2 niz tek parlayamayan yıldızı yazık sessiz sedasız çekti gitti alınmamıştır umarım
ben hatırlıyorm valla trt 2 niz tek parlayamayan yıldızı yazık sessiz sedasız çekti gitti alınmamıştır umarım
crazy_oruc Üye Konu Sahibi joker.lg' Alıntı: adam mükemmel yapıyor ama ya Genişletmek için tıkla ... evet çok güzel çiziyordu.
crazy_oruc Üye Konu Sahibi jackalmami' Alıntı: oda birşey mi bizim bi abi var Genişletmek için tıkla ... anlamadım.
jackalmami Üye crazy_oruc' Alıntı: anlamadım. Genişletmek için tıkla ... o mesaj sadece kendimi neşelendirmem amacıyla attığım bir mesajdı anlaşılacağımı ummuyordum zaten
crazy_oruc' Alıntı: anlamadım. Genişletmek için tıkla ... o mesaj sadece kendimi neşelendirmem amacıyla attığım bir mesajdı anlaşılacağımı ummuyordum zaten
Revengeful Emekli Yönetici Metin' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Şekil A'da yeni nesil-eski nesil farkını görmektesiniz.
__xXx__ Üye cyber' Alıntı: ben hatırlıyorm valla trt 2 niz tek parlayamayan yıldızı yazık sessiz sedasız çekti gitti alınmamıştır umarım Genişletmek için tıkla ... sessiz sedasız çekip gitmeyi hacı öldü
cyber' Alıntı: ben hatırlıyorm valla trt 2 niz tek parlayamayan yıldızı yazık sessiz sedasız çekti gitti alınmamıştır umarım Genişletmek için tıkla ... sessiz sedasız çekip gitmeyi hacı öldü