Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kimdir bu?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan
Üye
Konu Sahibi
Kimdir bu?
Bu "Salihyet" kimdir forumda yöneticilerle arası iyiymiş sanki fakat neden banlandı bir sitede de bunlarla ilgili üstü kapalı bir açıklama yapmış ve bir sürü yöneticiyi yerden yere vurmuş
Bu "Salihyet" kimdir forumda yöneticilerle arası iyiymiş sanki fakat neden banlandı bir sitede de bunlarla ilgili üstü kapalı bir açıklama yapmış ve bir sürü yöneticiyi yerden yere vurmuş
Salih, Maxicep'in eski yöneticilerinden sadece bir tanesidir. Meyve veren ağaç taşlanır misali Maxicep hakkında bir çok forumda, bir çok blogda karalama yazıları bulunmakta. Bunlara inanıp inanmamak sizlere kalmış bir şey.
İyi forumlar.
Praetor
Emekli Yönetici
Gerçi forumdan her yasaklanan için böyle sorular almıyoruz ama herhalde arkadaş yöneticilik de yaptı diye soruldu bu soru.
Şimdi yaşananları tek tek yazmak hem gereksiz zaman kaybı hem de anlamsız.
Öte yandan Salihyet başka yerlerde ne yazdı hem bilmiyorum hem de ilgilenmiyorum açıkçası. Yazdıkları onu bağlar.
O nedenle Salihyet'e ilişkin değil ama genel bir açıklamada bulunmak isterim ki, forum kuralları herkes için geçerlidir.
Elbette bunu deyip geçmiyoruz, MaxiCep'e yıllarını vermiş kişilerle daha dün üye olmuş kişileri istisnasız her kuralda elbette bir tutmuyoruz. Bunu bilenler çok iyi biliyor. Emekleri arttıkça ne istisnalara tabi olduklarını
Lakin yine de, siz üst yönetime bile girseniz, kurallardan daha üstün olamazsınız, tutulamazsınız.
Ama siz zorlarsanız, zorlarsanız, zorlarsanız, uğraşır-didinir-çabalarsanız en sonunda süresiz olarak forumdan yasaklanabilirsiniz elbette.
Evet, emektar ve eski birisiyseniz sizin bu forumdan gönderilmeniz için kırk takla atmanız gerekir. Siz bana gelip süresiz yasaklama isteseniz ben elli kere sorar bir türlü de vermem o yasaklamayı Ben yasaklasam Ozan gider sorgular neden yasaklandı diye. Emek verdikçe bizimle aynı paydada buluşuyorsunuz, bize daha yakın bir aile bireyi oluyorsunuz çünkü.
Ve son aşamada kimse kardeşini bir kalemde silip atamaz
Ama sadece yönetime girmiş ya da emek vermiş olmak, tüm kurallardan muaf olacağınız, her türlü istisnaya sahip olacağınız ve forumda istediğinizi yapacağınız anlamına gelmemektedir.
Nihayetinde bizler forumda polis gibiyiz, hakim gibiyiz... Kimi zaman gelir, kardeşimizi de tüm forumun ortak yararı uğruna yakalamamız gerekir...
İstemesek de...
Salihyet için söylemiyorum bunu, genel olarak söylüyorum.