Kırmızı 808 PureView GELDİ !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lolaman

lolaman

Üye
Bu 808'e wp8 güncellemesi getirirse nokia tavan yapar satışlarda böyle bi imkan varmı?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Gökçen abi bana bi N9 lu güzel bi imzalık resim yapıverirsin artıkın bi müsait zamanında :ehe

- - - Eklendi - - -

Aslında işin teknik detaylarına inersek gelebilir ama gelmez.
Çekirdeği mi değiştirmek gerekiyor :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Gökçen abi bana bi N9 lu güzel bi imzalık resim yapıverirsin artıkın bi müsait zamanında :ehe

- - - Eklendi - - -

Aslında işin teknik detaylarına inersek gelebilir ama gelmez.

- - - Eklendi - - -

Yalnız izleyip dikkat ettiniz mi hiç bilmiyorum da FP2 videosunu izleyin Nokia symbianı gittikçe MeeGo ya benzetiyor.
MeeGo nun içinde keşke Symbian kadar uygulama olsa bari daha iyi olurdu.Aklıma geldikçe üzülüyorum MeeGo ya somuru:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

MeeGo nun içinde keşke Symbian kadar uygulama olsa bari daha iyi olurdu.Aklıma geldikçe üzülüyorum MeeGo ya somuru:

MeeGo ya symbian uygulamaları kolaylıkla portlanabilir ama kimse uğraşmıyor malesef ama Meego da yeterince uygulama var bence fonksiyonel uygulamalar hepsi de geliştiriciler bırakmıyor telefonun peşini ve Jolla dan N9 dan iyi bir cihaz gelmedikçe de bırakmazlar.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Herkes almaz demişte belli olmaz belki nokia bir süprüz yapar :ehe
Belli mi olur değil mi? :oke: ama WP8'li pureview cihazlar 808'in işini kat kat görür...

- - - Eklendi - - -

Microsoft un böyle birşeye izin verme imkanı yok ki Nokia da böyle birşeyi asla yapmaz kardeşim.

- - - Eklendi - - -

Bir de custom rom yapar Jelly Bean i yaptığı gibi ooh miss :D
Bu aralar yoğun sanırım,

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yeni Lumiaların tasarımı nasıl olacak merakla bekliyorum N9 ve Lumialardan sonra tasarımdan beklentim çok çok üst düzeyde

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt