papakudioflu
Emekli Yönetici
Daha önce bunlara dikkat etmiş olsaydım, şuan cealtısıfırbir kullanıyor olmazdım abi.aslina bakarsaniz yapilan arastirmalarda akilli telefon kullanicilarinin secimlerinde daha bilincli hareket etmeye başladiklari gorulmuş. Telefon alirken onceliklerde şarz suresi,kamera,gps,sosyal ag entegrasyonu,internet performansi gibi kriterler artik daha fazla on plana cikmaya başlamiş.

Daha önce bunlara dikkat etmiş olsaydım, şuan cealtısıfırbir kullanıyor olmazdım abi.![]()

peki ne kullanırdın abi![]()
1500 lira asla vermem kamerafona donanım olarak çok zayıf işletim sistemi desen iğrenç ötesi

bence de fiyatına göre çok iyi bir telefon ama. Ama bunu anlamayanlar var. Sonuçta o boyuta o kadar kaliteli kamerası olan bir telefon. Adamlar sırf belle işletim sistemi diye telefonu ucuza satacak değil ya. 5 yıl boyunca uğraşmışlar o kamera için ve ayriyetten bu telefon belle işletim sistemli en iyi telefon yakında bu kalitede kameraları nokianın başka telefonlarında da göreceğimiz kesin. Yani bu telefon kamera açısından bi nevi deneme amaçlı çıktı. Çokta başarılı oldu.

Bence yine çok kaliteli kameralar gelecek ama bunun kadar yapmazlar diye düşünüyorum.Daha küçük bir mercek ile benzer performans sağlayan -tabi biraz daha kötü- bir telefon yaparlar ki bir yandan azda olsa bu telefonda satılsın.Tabi bu sadece benim görüşüm![]()

bence de öyle. Pureview teknolojisi lumia telefonlarla devam edecek gibi gözüküyor. 808 kadar kaliteli olamaz kamerası çünkü o telefonlar ince yapıya sahip. Kamera bakımından yakın zamanda 808den iyi telefon çıkmaz nokia tarafından. Fakat donanım ve işlemci bakımından wp8 ile yükselmesini bekliyoruz nokianın![]()

wp8'li cihazlara 12 mp koysa bile harika olur bence...bence de öyle. Pureview teknolojisi lumia telefonlarla devam edecek gibi gözüküyor. 808 kadar kaliteli olamaz kamerası çünkü o telefonlar ince yapıya sahip. Kamera bakımından yakın zamanda 808den iyi telefon çıkmaz nokia tarafından. Fakat donanım ve işlemci bakımından wp8 ile yükselmesini bekliyoruz nokianın![]()
wp8'li cihazlara 12 mp koysa bile harika olur bence...

wp8'li cihazlara 12 mp koysa bile harika olur bence...
Zaten 12 MP + Pureview düşünsene![]()
ama sensör ufak olacak purewiev yazılımıyla o teknolojiyi sağlayacaklar.1500 lira asla vermem kamerafona donanım olarak çok zayıf işletim sistemi desen iğrenç ötesi
Belle uygulama dışında hiç te kötü bi sistem değil