yeni hat aldım bi yardımcı olabilirmisiniz ??

Sponsorlu Bağlantılar

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
yeni hat aldım bi yardımcı olabilirmisiniz ??
Öncelikle iyi forumlar...

2 saat kadar önce mimaroba nın avea bayisinden faturasız hat aldım en fazla 6 gün içinde açılır dediler :vur

Daha önce turkcell kullanmış olduğum için bu vaktin benim için çok olduğunu düşünüyorum

SENE 2012 BİZ HALA HATLARIN AÇILMASI İÇİN 2-6 GÜN BEKLİYORUZ |-)

Size sormak istediğim net olarak ne kadar vakitte açılır

phasan

phasan

Üye
arkadasım bu nasıl bır ış benım bıdıgım en geç 24 saat açılır

guney28

guney28

Üye
bende hat aldım 7 saat içinde açıldı senin işte bi saçmalık var bence

selmangulec

selmangulec

Üye
bayilerinden hat alanların tüm formlarını bekletip toplu halde hatları açacaklar gibime geliyor .... 6 gün çok ....

selman
konya

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Numara taşıma yaptıysanız verilen bilgi normal.

Yeni bir hat satın aldıysanız 24 saat içinde aktif olması gereklidir. Olmaz ise başka bir hat üzerinden operatörün müşteri hizmetleri ile irtibata geçin.

plusnettr

plusnettr

Üye
Müşteri hizmetlerini arayın bende de yine Avea hatta benzer bir durum olmuştu aradım sim kart nosunu istediler ardından yarım saat içinde hat açıldı. Acil falan diyin hızlanmasını isteyin

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
valla ben bütün şeyleri attım çöpe sim kartın jelatinini çıkarıp bütün bilgileri alıp çöpe attım bişi olmaz dimi :D

u_cosar

u_cosar

Üye
bildiğim kadarı ile 24 saatte açılması gerekir

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
pardon açtığım konuda bir yanlışlık olmuş arkadaşlar ben yeni hat almadım hattımı taşıdım :oke:

ayrıca az önce müşteri temsilcisyle görüştüm en fazla 3 4 güne kadar yada 30 saata kadar açılır dedi

yorumlarınız için teşküler :D

phasan

phasan

Üye
pardon açtığım konuda bir yanlışlık olmuş arkadaşlar ben yeni hat almadım hattımı taşıdım :oke:

ayrıca az önce müşteri temsilcisyle görüştüm en fazla 3 4 güne kadar yada 30 saata kadar açılır dedi

yorumlarınız için teşküler :D

arkadasım ozaman 6 gunde açılır

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu media markttan almıştım aldığımda kutu vodafone yazıyo du ozamanlar vodafone kullanıyodum

ACABA TELEFON VODAFONDAN GELDİĞİ İÇİN HATTIN AÇILMASINDA SORUN OLMUŞ OLABİLİR Mİ :hmmm

hard man

hard man

Üye
valla ben yenı avea hat alınca 4 saatte acıldı sasırdım aldıgım bayı dırek onlıne olarak m hızmetlerıne bılgılerı yolluyomus onlarda hemen acıyomus bıde avea sasırdım ama hat tasıma en gec 6 gun surer

- - - Eklendi - - -

ya bıde arkadaslar her operator her bolgeye aynı hızmetı vermıyor mesala kayserıde duvenonu caddesı, kıcıkapı,hastane caddesı gıbı yerlede telefon bayılerı dolu 10 metrede bır bayı var

tulubeyimfk

Üye
24 saat içinde açılması lazım..Eğer açılmıyorsa aldığınız yere tekrar gidiniz.Yasal olarak tüketici haklarına başvurabilirsiniz.

_atomcu_

Üye
bendede oldu tlfonu açtım kapattım çalıştı

delmen450

Üye
Abi ben 2 gün bekliom ama nasıl açıcam hattımı biyerimi arıyacam yoksa?? analamiyorum!!

Üst Alt