Download mod açılmıyor acil yardım !..

Sponsorlu Bağlantılar

Euphoria-

Üye
    Konu Sahibi
Download mod açılmıyor acil yardım !..
Galaxy Ace İ modeli telefona yeni çıkan romunu yükledim beğenmedim sonra recovery ile orjinal roma döndüm ama sorun şu download mod açılmıyor recovery açılıyor telefon sorunsuz açılıyor ama download mod açılmıyor :@ program vs denedim yine sorun devam ediyor !..

Türe

Türe

Üye
Galaxy Ace İ modeli telefona yeni çıkan romunu yükledim beğenmedim orjinal roma geri dönmek için odini açtım herşeyi ayarladım bastım ama hata verdi çünkü download moda almayı unuttum tamam alırım dedim ve bir baktım alınmıyor recovery mod çalışıyor telefon çalışıyor açılıyor herşey ama tek download mod açılmıyor half brick olmuş olabilirmi ? nasıl düzeltebilirim ? birde recovery den yükleneb n orjinal 2.3.6 romu varmı ? çok acil yardım lazım !..

Recovery'den rom yükleyebilmen için öncelikle o rom'un telefon veya sd kart hafızanda bulunması gerekir. Eğer yoksa geçmiş olsun ya jtag alıp yine rom atacaksın ya da servise vereceksin cihaz 1 hafta sonra geri gelecek.

Euphoria-

Üye
    Konu Sahibi

Recovery'den rom yükleyebilmen için öncelikle o rom'un telefon veya sd kart hafızanda bulunması gerekir. Eğer yoksa geçmiş olsun ya jtag alıp yine rom atacaksın ya da servise vereceksin cihaz 1 hafta sonra geri gelecek.

bu sitede orjinal romlar var ama odin ile yükleniyor recovery ile yüklenen orjinal rom bulamadım yada sadece download mod açan romda olur. Ayrıca hafıza kartında olması gerektiğini tabiki biliyorum bilmesem custom romu nasıl yüklerdim ?

Türe

Türe

Üye

bu sitede orjinal romlar var ama odin ile yükleniyor recovery ile yüklenen orjinal rom bulamadım yada sadece download mod açan romda olur. Ayrıca hafıza kartında olması gerektiğini tabiki biliyorum bilmesem custom romu nasıl yüklerdim ?

Hafıza kartın varsa şanslısın çünkü bulduğun .zip şeklindeki romu hafıza kartına atıp flaş yapabilirsin.

Euphoria-

Üye
    Konu Sahibi

Hafıza kartın varsa şanslısın çünkü bulduğun .zip şeklindeki romu hafıza kartına atıp flaş yapabilirsin.

Bunları zaten biliyorum benim sorum şu internetteki orjinal romlar odin ile kuruluyor cwm ile kurarken hata veriyor. Orjinal olmayan romlar zaten henüz 3 tane ve 3ünüde denedim ama download mode açılmıyor neden ?

Türe

Türe

Üye

Bunları zaten biliyorum benim sorum şu internetteki orjinal romlar odin ile kuruluyor cwm ile kurarken hata veriyor. Orjinal olmayan romlar zaten henüz 3 tane ve 3ünüde denedim ama download mode açılmıyor neden ?

Bilmiyorum. Ama sağlam bir c.r yükle ve download mode açıldığı an orj. romu yükle. Benim düşüncem bu

Euphoria-

Üye
    Konu Sahibi

Bilmiyorum. Ama sağlam bir c.r yükle ve download mode açıldığı an orj. romu yükle. Benim düşüncem bu

Hepsini denedim olmuyor ya of :@ tekrar deniyeyim bari belki olur

Türe

Türe

Üye
İnşallah

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ozel romsa belki kapatma menusinde download menusu icin kisayol vardir. yani guc tusuna basili tutunca acilan kapa ucus modu felan.. yada kodla da giriliyo cep telefonu genel bolumde samsung gizli kodlari icin konu acildi gecen bi arastir

Euphoria-

Üye
    Konu Sahibi
Garantiye yollarsam bir şey yaparlarmı peki ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
evet hallederler

Euphoria-

Üye
    Konu Sahibi
ozel romsa belki kapatma menusinde download menusu icin kisayol vardir. yani guc tusuna basili tutunca acilan kapa ucus modu felan.. yada kodla da giriliyo cep telefonu genel bolumde samsung gizli kodlari icin konu acildi gecen bi arastir

Program ilede denedim bir çok şey ile denedim samsung yazısı çıkıyor tekrar kapanıyor telefon sonra tekrar samsung çıkıyor ve normal bir şekilde açılıyor :@

mcnpl4

mcnpl4

Üye
recoveryden wipe data da yapmisindir herlde:hmmm neyse telas yapma biraz sakinles gece stresten daja da zor oluyo. ben de bi arastirayim

Euphoria-

Üye
    Konu Sahibi
Eskiye çevirdim fakat download mod hala açılmıyor !

- - - Eklendi - - -

recoveryden wipe data da yapmisindir herlde:hmmm neyse telas yapma biraz sakinles gece stresten daja da zor oluyo. ben de bi arastirayim

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-s5830i-2-3-6-orjinal-rom-a-donme buradan eskiye çevirdim gerçi tam orjinal değil yani google play yerine eski sürüm market var galerinin simgesi değişik vs. wipe data çok yaptım hatta hiç kullanılmamış 2 gb hafıza kartını taktım şuan onun ilede açılmıyor download mode çıkarsamda açılmıyor :hmmm

mcnpl4

mcnpl4

Üye
pili cikar on saniye bekle tak biraz daha bekle sonra yavas adimlarla dene. tuslara birden basma. once ses tusuna farmagini koy iki sn sonra home tusunu ekle iki sn sonra da guc tusu.. yine olmazsa servise degilde bi teledoncuya gotur servisle cok.zaman alir

- - - Eklendi - - -

ayrica romdan kaynakli bazi tuslar calismiyo bende ev tusu calismamisti bi romda tuslari test et ses kisma calisiyomu bak

Euphoria-

Üye
    Konu Sahibi
pili cikar on saniye bekle tak biraz daha bekle sonra yavas adimlarla dene. tuslara birden basma. once ses tusuna farmagini koy iki sn sonra home tusunu ekle iki sn sonra da guc tusu.. yine olmazsa servise degilde bi teledoncuya gotur servisle cok.zaman alir

- - - Eklendi - - -

ayrica romdan kaynakli bazi tuslar calismiyo bende ev tusu calismamisti bi romda tuslari test et ses kisma calisiyomu bak

Bütün tuşlar çalışıyor... Pili çıkarmayı daha önce denedim ama birdaha deniyeyim yavaş yavaş basarak.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
cok garip bi sistem o kadar denedim cm9 rom atcam diye bi turlu olamdi recovery kilitlendi bende de. daha onceden yuklemistim ustelik

Euphoria-

Üye
    Konu Sahibi
Ben napıcam şimdi ya :nono:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yine iyi aciliyosa. ben olsam orjinale donmezdim. yatin bi telefoncuya git servise gondermene gerek kalmasin

Üst Alt