Kaspersky Mobile Security v9.10.117

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Kaspersky Mobile Security v9.10.117
Market Bilgileri

• Beğen
Tepkiler: abacan, shehzade ve bora06930

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Her ne kadar herkes bu antivirüsü kral olarak gösterse de ben bu fikre katılmıyorum.Bazı virüsleri bulmuyor ve bilgisayarı ağırlaştırıp,yavaş yavaş dibe doğru çekiyor.Ama paylaşım için teşekkür ederim.(söylediklerim sadece pc için geçerlidir , telefonda güzel bir uygulama)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Her ne kadar herkes bu antivirüsü kral olarak gösterse de ben bu fikre katılmıyorum.Bazı virüsleri bulmuyor ve bilgisayarı ağırlaştırıp,yavaş yavaş dibe doğru çekiyor.Ama paylaşım için teşekkür ederim.(söylediklerim sadece pc için geçerlidir , telefonda güzel bir uygulama)

Rica ederim.Bende aynı düşüncedeyim.Bilgisayarımda hiçbir zaman kullanmam.

tamerarslan

tamerarslan

Üye
8senelik pc kullanıcısıyım birçok virüs programında sıkıntı yaşadım virüs konusunda ama tek bu programda yasamadim tek sıkıntısı kasma yapmasıydı tabi pc sistemi iyi olunca o sıkıntıda ortadan kalkiyor. paylaşım için teşekkürler pc kadar mobildede inşallah kalitelidir.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
8senelik pc kullanıcısıyım birçok virüs programında sıkıntı yaşadım virüs konusunda ama tek bu programda yasamadim tek sıkıntısı kasma yapmasıydı tabi pc sistemi iyi olunca o sıkıntıda ortadan kalkiyor. paylaşım için teşekkürler pc kadar mobildede inşallah kalitelidir.

gule gule kullanın

bora06930

bora06930

Üye
Bilgisayara indirdim telefona bluetootla aktardım açtığımda "paketi ayrıştırmada bir sorun var." diyor. Problem nedir acaba?

zfemx

Üye
pc yi çok hantallaştırdığı doğru ama reklam engelleme özelliği sayesınde pc de vazgeçemiyorum harici reklam engelleme programları tam ram canavarları cep içinde ilk defa deneyeceğim teşekkürler..

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
pc yi çok hantallaştırdığı doğru ama reklam engelleme özelliği sayesınde pc de vazgeçemiyorum harici reklam engelleme programları tam ram canavarları cep içinde ilk defa deneyeceğim teşekkürler..

:rica:

alenkolik

alenkolik

Üye
kullananlar yorum atsin. Kasma varmi. Kullanislimi.

PriveT

PriveT

Üye
Arkadaslar ben yillardir bilgisayarimda ve 1 yila yakindir da nokia 701 cep telefonumda Kaspersky kullaniyorum, hic bir kasilma yasamadim. Tavsiye edecegim en iyi antivirustur.
Bu antivirus orjinal deneme surumu mu yoksa kirik surum mu?
Paylasim icin tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar ben yillardir bilgisayarimda ve 1 yila yakindir da nokia 701 cep telefonumda Kaspersky kullaniyorum, hic bir kasilma yasamadim. Tavsiye edecegim en iyi antivirustur.
Bu antivirus orjinal deneme surumu mu yoksa kirik surum mu?
Paylasim icin tesekkurler.

Tam sürüm olması gerek.

PriveT

PriveT

Üye
Galaxy s3`de de kurdum. Lisansli. En ufak sorun yok. Tam surumse lisans bitince denerim artik :)

mustafakara123

Üye
denememi yoksa süresiz mi ben pek anlamadim da kusura bakmayin ...

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Privet nicki arkadaşımız Lisanslı diye mesaj yazmış.

PriveT

PriveT

Üye
denememi yoksa süresiz mi ben pek anlamadim da kusura bakmayin ...

Privet nicki arkadaşımız Lisanslı diye mesaj yazmış.

Arkadaslar yorumumu yanlis degerlendirmenizi istemem. Ben buradaki dosyayi denemedim, sadece arsive aldim.
Benim kurdugum orjinal lisansli paraya alinmis hali. Buradakini de lisansim bitince denemek icin arsive ekledim.
Ben sadece kaspersky kasiyor diyenlere bilgi amacli boyle bir problem yasamadigimi belirtmek istedim.

• Beğen
Tepkiler: mustafakara123
cardanadam

cardanadam

Üye
kurdum tarama yaptım kendisini virüs olarak algıladı virüslü galba

cardanadam

cardanadam

Üye
kurdum tarama yaptım kendisini virüs olarak algıladı virüslü galba